Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Amazing ! Astonishing! Wonderful ! Please don' t miss!

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ αν τα ζώα έχουν πειράξει ή απειλήσει ποτέ το ανθρώπινο είδος;
Αντίθετα, το ανθρώπινο είδος έχει απειλήσει και βασανίζει καθημερινά τα ζώα σε όλες τις χώρες του κόσμου...
Είναι φορές που νιώθουμε ότι ο κόσμος αυτός δεν είναι πλασμένος για τον άνθρωπο, αλλά μόνο για τα ζώα, τα ψάρια και τα φυτά, όπως για παράδειγμα αυτά τα μαγευτικά, αξιοθαύμαστα πλάσματα που θα παρακολουθήσετε τώρα.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Have you ever wondered if animals have ever hurt or threatened the human species?
On the other hand, humans threaten and torture animals every single day, all around the globe.
There are times we feel that this world is not made for people, but for animals, fish, trees and flowers. As for instance these wonderful creatures which you will see on this amazing video.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΡΕΚΟΡ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ - THEY ARE BREAKING A RECORD !


Ενα διαφορετικό και αξιέπαινο ρεκόρ έχει πετύχει ένα ζευγάρι Αμερικάνων. Βρίσκονται στη θάλασσα από τις 21 Απριλίου 2007 όταν και απέπλευσαν με ιστιοφόρο από το Χομπόκεν του Νιου Τζέρσεϊ (ΗΠΑ). Σχεδιάζουν να επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη το 2010 και αφού θα έχουν συμπληρώσει 1000 ημέρες στη θάλασσα.


Αποτελεί ρεκόρ, διότι κανένας άνθρωπος δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να βρίσκεται στη θάλασσα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να έχει "πιάσει" γη για ανεφοδιασμό.
Η Σόνια Αχμάντ και ο Ριντ Στόου τρέφονται με μακαρόνια, ρύζι, φασόλια και με λαχανικά που καλλιεργούν στο σκάφος.

Οπως δηλώνει η Σόνια στο http://axion-esti.blogspot.com "το ταξίδι μας δεν έχει να κάνει με το να φτάσουμε από το σημείο "Α" στο σημείο "Β"όπως άλλα ταξίδια, αλλά βασίζεται στη ψυχική και φυσική δύναμη των ατόμων που λαμβάνουν μέρος σε αυτό το ταξίδι. Δεν έχουμε κάποιο μεγάλο χορηγό, αλλά άνθρωποι μεμονομένα μας έδωσαν φαγητό και είδη πρώτης ανάγκης πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Θα είναι υπέροχο που θα μείνουμε στην ιστορία ως οι μοναδικοί που καταφέραμε κάτι τέτοιο!"
Η επίσημη ιστοσελίδα της... οδύσσειας αυτής είναι http://1000days.net/.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

A couple from USA, Reid Stowe and Soanya Ahmad are close to achieve a great record.
They will become the first humans ever been to sea for 1000 days (!) without re-supplying or touching land!


Reid and Soanya embarked their boat Anne on 21st April 2007 from Hoboken, Jersey and if everything turns out as planned they will return to New York in 2010 when all the PRESS and their beloved ones we be waiting for them.
Soanya says that "Most sailing is about racing from point A to B, this one is about endurance, mentally and physically.
We have contributors who have donated food and supplies, one company who has given a small cash amount for displaying their logo. We have no big corporate sponsorship".
They grow sprouts on board and they feed also on pasta, beans, rice, fresh fish and dried fruits.
Their official site is http://www.1000days.net

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !

Ακολουθεί κείμενο που αναρτήθηκε στο έγκυρο μπλογκ http://panic-gr.blogspot.com.
Στις 17 Δεκεμβρίου 2008 το Αξιον Εστί είχε σχολιάσει με παρόμοιο τρόπο την προσφυγή του ΣΥΡΙΖΑ και των 131 φίλων του http://axion-esti.blogspot.com/2008/12/blog-post_17.html .

Στην εικόνα πάνω βλέπουμε την μακέτα του γηπέδου που θέλει να χτίσει ο Παναθηναϊκός στον Βοτανικό. Αυτή που ακολουθεί είναι η τελευταία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνεται και για την κίνηση των 130 ανθρώπων (οι περισσότεροι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και μόλις ένας από αυτούς κάτοικος Βοτανικού) που μπλόκαραν το έργο: «Έστω και καθυστερημένα, επισήμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες που διεκδικούν πράσινο και όχι εμπορικό κέντρο στον Ελαιώνα, δεν είναι εχθροί του νέου γηπέδου της ομάδας. Ελπίζουμε σύντομα να αναγνωρίσουν και επισήμως τον πραγματικό εχθρό και τον υπεύθυνο των μέχρι τώρα καθυστερήσεων. Τον μεγαλοεργολάβο κ. Βωβό, που με την κάλυψη του Δημάρχου της Πόλης, κρατά σε ομηρία τη διπλή ανάπλαση. Σε κάθε περίπτωση, η δική μας υπομονή στην υπόθεση αυτή παραμένει ανεξάντλητη. Στο βαθμό που η ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης έναρξης των εργασιών για το γήπεδο, αποσυνδεδεμένο από το εμπορικό κέντρο του κ. Βωβού, εμείς είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε θετικά και δημιουργικά σε αυτή την κατεύθυνση».

Κρατήστε ειδικά την ατάκα "οι πολίτες που διεκδικούν πράσινο και όχι εμπορικό κέντρο στον Ελαιώνα" και ρίξτε μιά ματιά στο πως είναι σήμερα η περιοχή:


Και τώρα τα κρίσιμα ερωτήματα:
Κύριε Τσίπρα -που η πρώτη αντικαθεστωτική πολιτική σας πράξη ήταν να διεκδικήσετε το δικαίωμα στην κοπάνα από το σχολείο (δικά σας λόγια σε συνέντευξη στην Αννα Παναγιωταρέα κατά την διάρκεια των καταλήψεων του 1991)- γιατί ξαφνικά τόσο ενδιαφέρον για μία περιοχή νεκρή εδώ και τόσα χρόνια; Μία περιοχή που το μόνο πράσινο που έχει είναι η χλόη με λίπασμα από νεκρά ποντίκια;

Εγώ που ζω λίγα μέτρα μακριά έχω κυριολεκτικά αφοδευμένο τον κάθε Βωβό που μπορεί να έχει οικονομικά οφέλη από την στιγμή που το δικό του κέρδος θα βελτιώσει και το δικό μου επίπεδο ζωής.

Εσείς γιατί κόπτεστε;
Επειδή θα γίνει εμπορικό κέντρο και θα περάσουν κρίση τα μικρά καταστήματα στον Βοτανικό; Δηλαδή τις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν δεν τις υπολογίζετε;

Αν εκεί που βρίσκονται όλες αυτές οι τρώγλες ανοίξουν μαγαζιά 10 ιδιώτες αυξάνοντας παράλληλα τον ανταγωνισμό των καταστημάτων στην περιοχή ποιά θα είναι η θέση σας;

Και μην πείτε πάλι περί πράσινου και ανάπλασης. Και πέντε δέντρα να μπουν, πάλι θα είναι περισσότερα από αυτά που υπάρχουν εδώ και κάτι 10ετίες στην περιοχή. Μία περιοχή που την είχατε γραμμένη στα παλαιότερα των αριστερών υποδημάτων σας ώσπου είδατε ψηφοθηρικό ψωμί.
Γιατί το λέω "ψηφοθηρικό ψωμί;"
Πολύ απλά γιατί η παραπάνω ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε μετά την έκληση της ΠΑΕ ΠΑΟ για συζήτηση μεν, αλλά ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν κάνει πίσω στο θέμα του εμπορικού κέντρου.
Τι στοίχημα ότι σιγά σιγά ο Αλαβάνος, ο δήθεν αρχηγός Τσίπρας και τα άλλα στελέχη με τις δεξιές τσέπες θα κάνουν γαργάρα το ζήτημα;
Τι στοίχημα ότι θα κάνουν διαπραγμάτευση για 20 επιπλέον δεντράκια και πως όταν γίνει δεκτό το αίτημα θα δώσουν το ok για να γίνει το κέντρο του Βωβού;
Τι στοίχημα ότι θα κανονισουν να πάρουν μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο σε καλύτερη τιμή κάποιοι από τους 130;
Τι στοίχημα ότι αυτοί οι κάποιοι θα είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ;
ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ !!

ΠΗΓΗ: http://panic-gr.blogspot.com/

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

62 years old Sylvester Stallone!

Εγώ πάντως τον παραδέχομαι. Εξήντα δύο ετών είναι ο Σιλβέστερ Σταλλόνε και έχει σώμα 20χρονου.
Θα πείτε ότι έχει τα λεφτά και συντηρεί το σώμα του, αλλά γνωρίζω πολλούς υπέρβαρους εκατομμυριούχους με πολλά παραπανίσια κιλά.
Με θέληση και σκληρή δουλειά καταφέρνεις πολλά, ακόμα κι αν δεν έχεις χρήματα.

WARNING! THIS VIDEO MAY CAUSE BRUTAL FEELINGS - ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Στην Κίνα το εμπόριο γούνας από γάτες και σκύλους δεν απαγορεύεται.
Το πλέον δυσάρεστο όμως είναι τα βασανιστήρια και ο πόνος στον οποίο υπόκεινται τα τετράποδα.
Το βίντεο απευθύνεται σε... γερά στομάχια.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΛΑΨΑ, ΑΛΛΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ...

Δυστυχώς στον κόσμο επικρατεί μεγάλη δυστυχία και πόνος. Ωστόσο, ο μέσος άνθρωπος στις αναπτυγμένες χώρες της Δύσης γκρινιάζει και μεμψιμοιρεί για "ψύλλου πήδημα", για μικροπράγματα και για ανοησίες.
Ορισμένοι υποφέρουν από εγκαύματα στο σώμα τους (φώτο 3), άλλοι έχουν καρκίνο του λάρυγγα και δεν μπορούν να φάνε φυσιολογικά (φώτο 2), ορισμένοι έχουν αρτηρίες βάρους τριών κιλών να μεγαλώνουν στο πρόσωπό τους και δεν μπορούν να δουν το πρόσωπό τους στον καθρέφτη(φώτο 1), ενώ εμείς κλαιγόμαστε όταν έχει κίνηση στο δρόμο ή όταν βρέχει και χαλάσει το μαλλί μας...




Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ !

Όταν οδηγούμε πρέπει να είμαστε 100 % συγκεντρωμένοι, διότι από τη σωστή δική μας οδήγηση εξαρτάται οι ζωή άλλων ανθρώπων.
Στις φωτογραφίες, οδηγός της Μερσεντές είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ακόμα κι όταν πατάει τον κύριο δεν παίρνει χαμπάρι τι έχει κάνει, σε αντίθεση με την πεζό, η οποία ωρύεται!
Όσοι είναι 65 ετών και άνω δεν θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να οδηγούν, διότι τα αντανακλαστικά τους είναι ιδιαίτερα αδύναμα.
Επιπλέον, το δίπλωμα πρέπει να αφαιρείται όχι μόνο από μεθυσμένους, αλλά και από τους "ψευτόμαγκες" που κολλάνε το αμάξι τους πίσω από το άλλο μέχρι το όχημα να μπει στη δεξιά λωρίδα
Ωστόσο, πολύ επικίνδυνοι είναι και όσοι (...όσες) κάθονται στην αριστερή λουρίδα και
πηγαίνουν με... 50 !


Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΧΑΟΣ ΣΤΑ... ΥΨΗ!

Εντυπωσιακό βίντεο από την κυκλοφορία των αεροπλάνων στον πλανήτη γη!
Διακρίνεται μεγάλη ροή αεροπλάνων από Αμερική προς Ευρώπη και αντίστροφα, ενώ η κίνηση στις υπανάπτυκτες χώρες είναι μειωμένη σε μεγάλο βαθμό.

Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ !

Στις αρχές της δεκαετίας του '60 ο θρύλος του ελληνικού τραγουδιού και ένας από τους κορυφαίους τροβαδούρους όλων των εποχών παγκοσμίως, ο Στέλιος Καζαντζίδης τραγούδησε τραγούδια στα τούρκικα τα οποία έγιναν μεγάλη επιτυχία στη γειτονική χώρα.
Οι περισσότεροι αγνοούμε ότι ακόμα και σήμερα ακούγονται πολύ συχνά στην Τουρκία τραγούδια του Στελάρα, ο οποίος αποτελεί μύθο και για τους Τούρκους.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!


Έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα γλυκό συναίσθημα για την ειρηνική συμβίωση του σκύλου με το βρέφος και της στοργής και φροντίδας την οποία δείχνει αυθόρμητα και ανιδιοτελώς το ζώο.
Χωρίς αμφιβολία όλα αυτά ισχύουν, αλλά αγαπητοί φιλόζωοι θέλει προσοχή.
Δεν πρέπει να αφήνετε τα ζώα να σας γλύφουν ή να σας φιλούν στο στόμα (σ.σ. στο τέλος του βίντεο).
Ναι μεν, μελέτες έχουν δείξει ότι το στόμα του ανθρώπου έχει περισσότερα μικρόβια από το στόμα του σκύλου, ωστόσο, ο σκύλος ενδέχεται να κουβαλάει μικρόβια και ασθένειες που είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τον άνθρωπο, αφού χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να καθαριστεί στα επίμαχα σημεία του.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟ ΚΑΥΓΑ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε πόλη των Η.Π.Α. Συμμορίες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό πολλών μελών τους. Ορισμένοι είχαν προμηθευτεί σπαθιά τύπου "Σαμουράι" τα οποία προξένησαν τα τραύματα που βλέπετε στις φωτογραφίες.





Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

ΠΩΣ ΕΚΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ

Ενα βίντεο που δεν θα βρείτε ούτε στο youtube. Αναφέρεται στις απαράδεχτες συνθήκες και τον βασανισμό στον οποίο υπόκεινται στην Αγγλία χοίροι, αγελάδες και άλλα ζώα. Αν συμβαίνουν αυτά σε μία δυτική και προηγμένη χώρα, φανταστείτε τι συμβαίνει στις υπανάπτυκτες..

ΓΙΑΓΙΟΥΛΑ, ΠΑΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑ ΤΣΙΑΟΥΑ !

KANΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ...

Πριν από μερικoύς μήνες διεξήχθη στην Ιαπωνία τουρνουά με σκοπό ποιος θα καταφέρει να κάνει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά κόλπα ! Οι πιτσιρικάδες Ιάπωνες έβαλαν τα γυαλιά σε πολλούς άλλους λαούς που το παίζουν βιρτουόζοι της "στρογγυλής θεάς".
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο σπίτι...

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ LONELY PLANET

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε αναρτήσει ένα θέμα σχετικά με το λάθος που είχε γίνει σε γνωστό ταξιδιωτικό περιοδικό http://axion-esti.blogspot.com/2009/01/blog-post_12.html .
Σήμερα λάβαμε απάντηση από το LONELY PLANET:

Dear Dimitris,
Thanks for writing in - and sorry for any offense or misunderstanding caused by the article in the first issue of the Lonely Planet magazine. We certainly didn't intend to mislead anyone reading the article about the true Greek nationality of Kastellorizo, or to offend anyone. There was no deliberate intent - and we were well aware that Kastellorizo is a Greek island and indeed said so in the text of the article. The big shortcoming on our part was in not making clearer that we were including a Greek island in an article primarily about Turkish destinations - and failing to appreciate the sensitive nature of the subject, for which we apologise. We've definitely learnt from the mistake.


best wishes, Malcolm
Malcolm OBrien
Talk2Us Team
Lonely Planet Publications Pty Ltd

Head Office | 90 Maribyrnong Street | Footscray | VIC 3011
Tel: +61 (0) 3 8379 8000 | Fax: +61 (0) 3 8379 8111


The editor will be including an apology and clarification in the March issue of the magazine and in the meantime he's written this statement:

From: Peter Grunert, Editor, Lonely Planet Magazine

I’m sorry that our magazine feature titled “How about Turkey for Christmas?” created the impression that Kastellorizo might be a Turkish island. While the other destinations covered in the article are Turkish, I was aware and ensured we stated that Kastellorizo is Greek. With hindsight we could have made the nationality of the island even clearer. I apologise to anyone who felt offended by this. Our intent was entirely to help travellers discover some beautiful places to visit, including the Greek island of Kastellorizo. This oversight came about during the hectic period of creating our first-ever issue. In our March issue (as our February issue has just gone to print) we will publish representative examples of the letters we’ve received with a clarification. We hope our actions will go some way to repair any offense the article has caused.

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, η Ταϊλάνδη συγκλονίστηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε κεντρικό νυχτερινό κέντρο στην πρωτεύουσα της χώρας, το Μπανγκόκ.
Κάηκαν ζωντανοί ή υπέστησαν ασφυξία περισσότεροι από 60 άνθρωποι, ανάμεσα σε αυτούς εκτός από Ταϊλανδούς, υπήρχαν και Γιαπωνέζοι, Αυστραλοί και Ολλανδοί τουρίστες.
Η πυρκαγιά προκλήθηκε από έκρηξη φωτοβολίδων.
Λίγοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν δει τις φωτογραφίες που αναρτήσαμε, αφού οι αρχές προτίμησαν
Δείτε τις φωτογραφίες:





Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Callate cabrona !

Το κείμενο που πρόκειται να διαβάσετε έχει γραφτεί από τον φίλο Βασίλη Π. από το κορυφαίο μπλογκ της Μακεδονίας, http://taxalia.blogspot.com .
Παρακαλώ παρακολουθήστε πρώτα το βίντεο και μετά διαβάστε το εξαιρετικό κείμενο του Βασίλη, η θέση του οποίου θέλω να πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.



"Αυτό το βίντεο με ενόχλησε πάρα πολύ. Πόνεσαν τα μυαλά μου, που λένε και οι φίλαθλοι.
Πόσο γελοίο είναι αυτό το θέαμα, των "αγανακτισμένων" γκομενακίων, με τα κινητά (ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!), που φωτογραφίζουν, βιντεοσκοπούν, λένε και ξαναλένε την ίδια απεχθή μαλακία, με υστερικές τσιρίδες .."τα στοιχεία σου", "τα στοιχεία σου"..."έλα Μάγδα, με απέκλεισαν, πάρε τηλέφωνο στο δικηγορικό σύλλογο", "πάρε τη μαμά", "πάρε τον δικηγόρο μου", "ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρ"ε; "θα σας κάνω μήνυση", "είμαι δημοσιογράφος (στα αρχ...μου σκέφτεται ο "απέναντι")", "είμαι δικηγόρος (το ίδιο ξανασκέφτεται ο απέναντι)..". Μόνο και μόνο για αυτό είναι ευτυχία να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
Με πόσα λεφτά ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθόταν να ακούει αυτές τις μαλακίες;
Αφού θέλεις δράση για να φτάσεις σε οργασμό καλή μου, βάλε τη μαντήλα και πήγαινε στο Αφγανιστάν να προωθήσεις τα δικαιώματα των γυναικών στους Ταλιμπάν. Πήγαινε στην Αμερική και επιχείρησε να βιντεοσκοπήσεις τον αστυνομικό από απόσταση 10 εκατοστών. Εκεί θα νιώσεις την ΚΑΒΛΑ της δράσης. Αυτό δηλαδή που λείπει από την ανιαρή ζωή σου, από τότε που έγινες executive και αντικατέστησες την αληθινή ζωή με ονειρώξεις εξέγερσης και έπνιξες τη ζωή σου στο ..κινητό. OΛΟΚΛΗΡΗ η ζωή σου ένα κινητό.
Παρατηρήσατε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλες οι κότες, σε μια στιγμή "δράσης" είναι να παίρνουν κάπου με το κινητό; Τι θέαμα κι αυτό...que decadence ! τι θλιβερό...
Να θέλουν να φωνάξουν: κάτι μου συνέβη κι εμένα! Δέρνουν κι εμένα! Κάποιος μου δίνει σημασία! Ζω! Το ακούς Μάγδα; Ζω! Βρήκα νόημα!

Ξέρω ότι θα με μισήσεις για αυτά, αλλά θα νιώσεις πόσο αληθινά είναι, αν ποτέ σου ζήσεις. Χωρίς την ανάγκη να χρειάζεται συνέχεια κάτι να σε εξιτάρει. Να σε "ανεβάσει" τεχνητά, όπως η κόκα. Όταν τελειώσει η κόκα, θα καταλάβεις πόσο δίκιο είχα καλή μου...Τώρα δεν μπορείς! Και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλωστε βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου....
Έλα Μάγδα, σε αφήνω, μας χτυπάει η αστυνομία...θα μου σκίσουν την Tod΄s,
ω ...mon Dieux !"

Βασίλης Π./taxalia.

ΤΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕΕΕ;

Απολαύστε τρία διαφορετικά βίντεο με τρεις εξαιρετικούς αθλητές που ξεχειλίζουν από ταλέντο:






Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

ΡΕ ΤΥΦΛΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ;;

Εντάξει, είναι άσχετος από γεωγραφία (αν και δημοσιογράφος ενός ταξιδιωτικού περιοδικού), δεκτό ότι βαριόταν και δεν έψαξε να βρει άλλη φωτογραφία, αλλά τις ελληνικές σημαίες δεν τις βλέπει;;
Στις σελίδες 14-15, του τελευταίου τεύχους του περιοδικού LONELY PLANET, δημοσιογράφος έγραψε ένα θέμα σχετικά με διακοπές στην Τουρκία τα Χριστούγεννα.
Εδωσε τον τίτλο " ΗOW ABOUT TURKEY FOR CHRISTMAS ? " (σ.σ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ;).
Ωστόσο, στη φωτογραφία απεικονίζεται το Καστελλόριζο και στα κτήρια μπροστά έχουν αναρτηθεί δύο ελληνικές σημαίες.
Δεν ήξερε, δεν... έβλεπε;;
(Η φωτογραφία εδώ είναι σε σμίκρυνση. Μπορείτε να κάνετε κλικ πάνω στη φωτογραφία για να δείτε το πραγματικό της μέγεθος και να διακρίνετε τις σημαίες. Στην ίντερνετ-έκδοση του περιοδικού (http://cde.cerosmedia.com/1O492c2cec9ac45724.cde) θα την βρείτε στο κανονικό της μέγεθος, ενώ την ίδια στιγμή μπορείτε να στείλετε και τις διαμαρτυρίες σας στο contact us (http://www.lonelyplanet.com/magazine).

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Αγαπητοί φίλοι στείλτε μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου την επιλογή σας για την καλύτερη ενδεκάδα του πρώτου γύρου για την ελληνική ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ.
Μπορεί να ψηφίστε με βάση το σύστημα 4-4-2, δηλαδή έναν τερματοφύλακα, τέσσερις αμυντικούς, τέσσερα χαφ και δύο επιθετικούς.
Παρακαλώ στείλτε τις επιλογές σας στο μέιλ dimitrisandrikopoulos@yahoo.gr , κάνοντας copy paste τη διεύθυνση.
Εχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ομάδας της ελληνικής ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ επιθυμείτε. Σας θυμίζω ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές που άφησαν την... σφραγίδα τους μέσα στο 2008:
Σάχα, Γκσπούρνινγκ, Νικοπολίδης, Γκαλίνοβιτς, Σ. Κυριάκος, Σιμάο, Κοντρέρας, Λέτο, Σπυρόπουλος, Αγγελόπουλος, Δάρλας, Ντουντού, Ζ. Σίλβα, Ρουκάβινα, Εστογιάνοφ, Ριέρα, Γκαρσία, Καρντόσο, Λεονάρντο, Σκόκο, Γκαλέτι, Χαβίτο, Μπαστία, Σανριέντο, Πόι, Αουρέλιο, Ρεκόμπα, Μάρκες, Μπελούτσι, Κόκε, Μπλάνκο, Εντόι, Μάτζιος, Μουσλίμοβιτς, Πάρα, Ντιόγκο, Χούτος, Σαλπιγγίδης
κ.α.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

PHOTOS FROM THE WAR, WHICH YOU HAVEN'T SEEN BEFORE

Οι περισσότερες από τις εικόνες αυτές δεν έχουν δημοσιευθεί στα δυτικά Μ.Μ.Ε. . Δείτε τις συγκλονιστικές αυτές φωτογραφίες από τον πόλεμο της Γκάζας, αλλά έχετε υπόψη σας ότι είναι ιδιαίτερα σκληρές, αφού ορισμένες αφορούν το θάνατο μικρών παιδιών.





Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

MURDER BY POLICE CAUGHT ON VIDEO !

Βλάκας, ρατσιστής, αμόρφωτος, άξεστος, ανίκανος και αδίστακος δολοφόνος ο αστυνομικός, ο οποίος έχει περάσει τις χειροπέδες στον 22χρονο Οσκαρ Γκραντ, τον έχει ακινητοποιήσει στο έδαφος και τον πυροβολεί!
Ο νεαρός Αμερικάνος πεθαίνει ακαριαία...
Δείτε το βίντεο:



Παρά την οργή που μας προκάλεσαν οι εικόνες, πρέπει να γνωρίζουμε όπως έχω αναφέρει στο παρελθόν, ότι δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί δολοφόνοι και πως τέτοια περιστατικά δεν πρέπει να μας προκαλούν συναισθήματα τυφλού μίσους συλλογής ευθύνης.

HAPPY BIRTHDAY MUM!

Miss you a lot...

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Τώρα... γαυγίζουμε!



Mία συλλογή από στίχους... τραγουδιών που ακούγονται στα σκυλάδικα των Εθνικών Οδών, καθώς και στο σύνολο του επαρχιακού και αγροτικού Οδικού Δικτύου:

"Απόψε έχω περίοδο, μα έχω κι άλλη δίοδο."
"Θέλω στο σώμα σου σαν μπω, να με χτυπάς με το σαμπώ."
"Τα ματάκια σου με καιν γιατί είσαι μανεκέν. "
"Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος."
"Σε βρίσκω πολύ κύριο, αλλά περνάω κλιμακτήριο."
"Μωρό μου είσαι όργιο, σαν τον Αγιο Γεώργιο"
"Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα,
μα ξαφνικά κατάλαβα πως έλειπε η σέλλα."
...........................................................................................................................
"Αν είχανε φωνή οι γκαρσονιέρες,
θα πέφταν σαν ξερόφυλλα οι βέρες."
Αντζελα Ρέμπη

"Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω,
γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο."
Κώστας Καφάσης

AFTER THE VIDEO YOU SAW WITH THE LION, ANOTHER MOVING VIDEO WITH ANIMALS AGAIN. THIS TIME A DOG SAVES HIS FRIEND.



Ευτυχώς στις μέρες μας υπάρχει ακόμα ανθρωπιά! ...Αλλά δυστυχώς όχι από ανθρώπους. Δείτε αυτό το συγκλονιστικό περιστατικό που συνέβη σε κεντρική οδική αρτηρία του Σαντιέγκο στη Χιλή, όπου ένα σκυλί επιχηρεί να βοηθήσει ένα άλλο τραυματισμένο σκύλο και να το τραβήξει στην άκρη του δρόμου!!
Δεν είναι τυχαίο ότι το προηγούμενο πλέον συγκινητικό βίντεο που ανάρτησα στο μπλογκ αφορούσε πάλι ζώα και συγκεκριμένα την ιστορία με το λιοντάρι που συναντάει ξανά τα αφεντικά του.
---------------------------------------------------------------------------------------------
An astonishing and moving video about a dog
that runs out into the middle of a busy highway to drag his injured friend to safety. You can listen to the Chilean journalist saying in Spanish:

"These images seen from the surveillance cameras show a very common situation with our overpopulated highways. It is normal for us to see dogs run over. In the video, we can see this dog fighting for his life because he was run over by the vehicle.

"What is very touching is to see the very heroic actions of this other dog who is trying to pull him to the side of the highway. We are going to keep seeing things like this until we find a solution to the dogs living on the streets."

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

Πριν μερικές εβδομάδες είχα δημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο http://axion-esti.blogspot.com/2008/12/blog-post_20.html σχετικά με βίντεο όπου αστυνομικοί δέχονται δολοφονική επίθεση από φανατικούς οπαδούς:




Ενα βίντεο που αποδείχτηκε κακός οιωνός για την δολοφονική επίθεση σε 21χρονο αστυνομικό. τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Εξάρχεια.
Είχα γράψει σχετικά με το βίντεο ότι: "Αυτό που θα παρακολουθήσετε χαρακτηρίζεται ως "Συλλογική Ευθύνη", και αποτελεί φασιστικό και ναζιστικό τρόπο σκέψης, όταν για παράδειγμα οι Ναζί επιθυμούσαν τον αφανισμό όλων των Εβραίων. Με παρόμοιο μίσος δέχονται επίθεση οι αστυνομικοί έξω από το ΟΑΚΑ στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε".

Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί δολοφόνοι, δεν είναι όλοι οι γιατροί λαμόγια, δεν είναι όλοι οι καθηγητές παιδεραστές, δεν είναι όλοι οι οδηγοί ταξί απατεώνες, δεν είναι όλοι οι δικηγόροι ρουφάνια, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι αλήτες κτλ κτλ

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

Το status της στο προφίλ: Kelly: QassamCount: 4 Hamas rockets fired from Gaza hit Israeli city of Netivot and 2 other residential areas in Israel.

Dimitris Andrikopoulos at 19:29, on 03 January.
Sorry for my comment dear Kelly, but in Greece and all over Europe we are watching the israely bombs that have hit innocent muslims, small children and mothers.
the proof is here
http://troktiko.blogspot.com/2009/01/blog-post_2495.html



Of course it is difficult for you to be objective.

Kelly Brown at 20:22, on 03 January.
Hamas "wariors" are hiding behind this children and mothers.., instead of protecting them. They are shooting rockets at Israeli cities from these mothers houses. What do you think you would do, if a neighbouring nation would shoot missiles at your cities just in one target - to kill civilians?

Nishant Vats at 20:24, on 03 January.
I agree with you...This time HAMAS should be wiped out...

Kelly Brown at 01:22, on 05 January.
Thanks Nishat..., at least there are some sane people around the world.

Dimitris Andrikopoulos at 15:12, on 05 January.
Of course... All of you that bomb innocent people are sane and whoever disagrees with you is crazy... Serbia, Iraq, Afghanistan, Gaza... American and Israeli politicians and armies continue to bomb small children! Wake up !!

Kelly Brown at 19:19, on 05 January.
So Dimitris, I understand you are for the Hamas who is shooting BLIDNLY for 8 years on israel cities IN PURPOSE of killing civilians?

Dimitris Andrikopoulos at 19:20, on 05 January.
No, I am with the innocent children !
Nishant Vats at 19:26, on 05 January.
Dimitris..wht abt those innocent children and ppl which are killed by rocket attacks on Israel side..Why the ppl of Gaza are supporting HAMAS........


Dimitris Andrikopoulos at 19:36, on 05 January.
Until today, Monday 5th of January 2009.
Israelity fatalities: 5
Palestianian fatalities: 542
Palestians injured: 2487
http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/7811301.stm

Kelly Brown at 21:46, on 05 January.
Dimitris, you haven't answered my question. What will you do if, for 8 years a terrorist organization fires rockets at your civilians ??!! What has numbers have to do here?! Hamas are using children as human shield instead of protecting them.

Dimitris Andrikopoulos at 23:32, on 05 January.
I will tell you what I wouldn't do: I wouldn't bomb and murder small, innocent children and their mothers. However, as I told you before its difficult for you to be objective. I am not a Jew, I am not from Israel, I am not from Palestine and I am not a Muslim.
So I am trying and I can be objective.
You seem you don't care about all the people that died.
Almost 600 Palestinian civilians died from and 5 from Israel.
Therefore, the damage Hamas is doing to Israel cannot be compared to the damage the Israeli army is doing to the Palestinians.
Hamas is a terrorist group. The Israeli politicians, the Israeli army are also terrorists, taking into account they murder innocent people and small children. They murder citizens of a country that does not exist because America and Israel refuse to give independence.
I have Jew friends that are sincere and objective and they feel sorry and sad for everyone that dies.

Who started the war, even CNN confirms and... admits



Ο KAKA ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ

Οι περισσότεροι θεωρούσαν ως τελειωμένη την μεταγραφή του Κακά στην Μάντσεστερ Σίτι. Ακόμα και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε το Σάββατο ότι "Δεν θα καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Κακά στην ομάδα μας".
Ωστόσο, ο "Μίστερ" υπολόγιζε χωρίς τον... ξενοδόχο.
Το ξημέρωμα της Τρίτης, ο Βραζιλιάνος διεθνής άσος μίλησε στο επίσημο κανάλι της Μίλαν και δήλωσε ότι αρνήθηκε τα 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που του προσέφεραν οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου παραμένοντας στους "ροσονέρι". "Αποφάσισα με την καρδιά μου, θα μείνω στην Μίλαν", ήταν οι πρώτες του κουβέντες.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε και αυτός δηλώσεις.
" Ο Κακά παραμένει στην Μίλαν. Απέδειξε ότι δεν είμαι μόνο ένας μεγάλος πρωταθλητής, αλλά επίσης ένας μεγάλος άνθρωπος, ο οποίος αρνήθηκε τα χρήματα της Μάντσεστερ Σίτι λέγοντας ότι τα χρήματα δεν είναι το παν".
Εάν ο βιρτουόζος ποδοσφαιριστές άλλαζε φανέλα, η Μάντσεστερ Σίτι θα πλήρωνε το ποσό των 120 εκ. ευρώ στην Μίλαν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Κακά.
Related Posts with Thumbnails