Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Αλλο ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο τραγούδι των τελευταίων δεκαετιών σε στίχους Μιχάλη Χουρδάκη και μουσική Γιάννη Νικολάου (πρώην μέλους των Λαθρεπιβατών).
Δυστυχώς, περισσότεροι είμαστε εμείς που γνωρίζουμε τα τραγούδια του Φοίβου, παρά αυτά τα κρυμμένα μαργαριτάρια.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

Κάποια µέρα ο γιος ρωτάει τον πατέρα του:
"Πατέρα, θέλεις να συµµετάσχεις µαζί µου στον Ironman ;"
Ο πατέρας παρόλο που είναι καρδιακός απάντησε "Ναι" .
Έτσι αποφάσισαν µαζί να δηλώσουν συµµετοχή.
Είναι το ποιο δύσκολο τρίαθλο στον κόσµο που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Hawai...
οι αθλητές πρέπει να κολυµπήσουν 3,86 χλμ , µε το ποδήλατο 180,2 χλμ και να τρέξουν 43,19 χλμ διασχίζοντας το νησί .
Ο πατέρας µε τον υιό του έγιναν ένα σώµα για να λάßουν συµµετοχή...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



Eυχαριστούμε το τρωκτικό http://troktiko.blogspot.com για την παραχώρηση του βίντεο.

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΣΟΚ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ! Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ AGENDA 21!

Ενας φίλος μου, σε μια από τις γωνιές της γης έχασε την γυναίκα του από καρκίνο σε ηλικία μόλις 37 ετών! Όταν εξέφρασα την έκπληξή μου λέγοντας: "Μα, καλά καρκίνο στα 37;", γύρισε, έσκυψε το κεφάλι και με τρεμάμενη φωνή μου αποκρίθηκε: "Εχεις γνωστούς σε όλο τον κόσμο. Ψάξε και μάθε για το AGENDA 21. "
Το κίνητρο ήταν ισχυρό. Κάθισα και έψαξα και σας αποκαλύπτω ότι:

Τα Ηνωμένα Εθνη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Διαιτολογίας σε συνεργασία με πολλές ισχυρές προσωπικότητες του πλανήτη μας δημιούργησαν το οργανωμένο σχέδιο AGENDA 21 (http://www.un.org/esa/sustdev/documents/agenda21/index.htm) με στόχο την επίτευξη ισορροπίας μεταξύ του περιβάλλοντος και του ανθρώπου που θα πραγματοποιηθεί μόνο με την σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Το AGENDA 21 αναφέρει ότι για να επιτευχθεί η ισορροπία αυτή θα πρέπει ο πληθυσμός της γης να μειωθεί από τα 6,76 δισεκατομμύρια που είναι σήμερα, μόλις στα 500 εκατομμύρια.
Η μείωση αυτή του πληθυσμού παρατηρείται καθημερινά και έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά θα φτάσει στην κορύφωσή της από τις αρχές του 2010.
Πώς επιτυγχάνεται η μείωση του πληθυσμού μέσω του AGENDA 21, πραγματοποιώντας τις επιθυμίες των λίγων, οικονομικά πανίσχυρων;
Κατ' αρχήν μέσω της πιο αναγκαίας ουσίας για τον άνθρωπο, την πηγή ζωής, το νερό.
Το 66% του νερού στις Η.Π.Α. έχει εμπλουτιστεί με φθοριούχο άλας. Επίσημα από τις αμερικανικές αρχές, αυτό συμβαίνει με ΜΟΝΑΔΙΚΟ σκοπό την πρόληψη της πλάκας στα δόντια (http://en.wikipedia.org/wiki/Water_fluoridation) !
Γιατί όμως οι Η.Π.Α. να προσθέσουν φθοριούχο άλας στο νερό, ενώ υπάρχει σε κάθε οδοντόκρεμα που κυκλοφορεί στο εμπόριο; Διότι προκαλεί καρκίνο, καταστρέφει τα κύτταρα και οστά. Τι κοινό έχουν το PROZAC πρώτο σε πωλήσεις αντικαταθλιπτικό φάρμακο στον κόσμο με το φθοριούχο νερό; Αμφότερα περιέχουν φθοριούχο άλας...
Ο καρκίνος είναι η πρώτη αιτία θανάτου στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν θα δοθεί στη δημοσιότητα, ούτε θα εγκριθεί ποτέ το αντίδοτο του καρκίνου.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο. Πώς αλλιώς επιτυγχάνεται η μείωση του πληθυσμού; Με τον ψεκασμό του αέρα που αναπνέουμε. Κάποτε ήταν γραφικοί όσοι έλεγαν πως "μας ψεκάζουν αεροπλάνα", σήμερα το παραδέχονται και οι ίδιες οι κυβερνήσεις λέγοντας ότι προστατεύουν το όζον.
Αεροπλάνα ψεκάζουν αμέτρητα χιλιόμετρα χημικών και καρκινογόνων ουσιών.
Τα ντοκουμέντα που θα δείτε είναι πράγματι αποκαλυπτικά.
Με τι ζει ο άνθρωπος; Με νερό, οξυγόνο και... τροφή!
Kάθε αγελάδα, κάθε κοτόπουλο, αλλά και λαχανικά και φρούτα που προορίζονται για τις μάζες και όχι για τους λίγους, εμφυτεύονται με ορμόνες για να μεγαλώνουν γρήγορα και ανέξοδα. Ολες αυτές οι ορμόνες είναι τοξικές και προκαλούν καρκίνο, κάτι που παρατηρούμε ήδη γύρω μας και που θα γίνει εμφανές ακόμα περισσότερο στα επόμενα χρόνια (σ.σ. απλά αναλογιστείτε πόσο κόσμο γνωρίζετε που να πάσχει από καρκίνο ή να έχει πεθάνει εξ αιτίας αυτού. Ο καρκίνος σήμερα εμφανίζεται πολύ περισσότερο από ότι πριν τη δεκαετία του '90).
Δεν πρέπει να τρομάξουμε, πρέπει να προσέχουμε. Νερό φιλτραρισμένο, φρούτα και κρέατα βιολογικά, αθλητισμός και απομάκρυνση από τα αστικά κέντρα.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ:








Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Βρείτε τη μοτοσικλέτα...

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα, τόση που δεν μπόρεσε να αποφύγει το ατύχημα. Η τροχαία υπολόγισε ότι η μηχανή έτρεψε με 250 χλμ/ώρα τη στιγμή που σε μια διασταύρωση έπεσε σε ένα αργά κινούμενο Ι.Χ.
Με ταχύτητα 250 χλμ ο μοτοσικλετιστής ταξίδευε 70 μέτρα το δευτερόλεπτο. Μία φυσιολογική αντίδραση, δηλαδή να δει, να αποφασίσει και να αντιδράσει απαιτεί 1,6 δευτερόλεπτα. Στο χρόνο αυτό ο οδηγός της μοτοσικλέτας θα είχε διανύσει άλλα 110 μέτρα ώσπου να αντιδράσει.
Με την ταχύτητα των 250 χλμ υπολόγισαν ότι ο χρόνος που έμενε στον οδηγό της μοτοσικλέτας όταν είδε το ΙΧ δεν αρκούσε ούτε καν για να πιέσει τα φρένα.
Στο ΙΧ επέβαιναν δύο άτομα και ο μοτοσικλετιστής βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο μαζί τους.
Το αμάξι αναποδογύρισε από την πρόσκρουση και προσγειώθηκε 4 μέτρα μακριά.
Ολα τα άτομα βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Το έκθεμα αυτό τοποθετήθηκε σε έκθεση αυτοκινήτων από την Σουηδική τροχαία.







Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Περίεργα και αστεία!

Στο πρώτο βίντεο το όπλο φεύγει από τα χέρια του ληστή και καταλήγει σε αυτά του ιδιοκτήτη, στο δεύτερο ο πυροσβέστης πέφτει θύμα του... νερού και στο τρίτο ο ποδηλάτης είναι έτοιμος να τερματίσει πρώτος, αλλά πανηγυρίζει πρόωρα!





Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Γεια σου ρε Ελλάδα με τα δελφίνια σου!

Πανέμορφες στιγμές που μας χαρίζουν η φύση και τα ζώα...
Αιγαίο Πέλαγος, Κυκλάδες και Αντίπαρος.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑNTΟΝΑ ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΑΝΑΤΡIΧΙΑΣΤΙΚΟ!!

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ένα ανεκτίμητης αξίας βίντεο με φάσεις από τη ζωή και καριέρα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Στο 4.40 θα παρακολουθήσετε μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της παγκόσμιας αθλητικής δημοσιογραφίας στον αιώνα των αιώνων. Το ομορφότερο γκολ που έχει σημειωθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν ο Αργεντινός μάγος ντριπλάρει και αφήνει πίσω του όλους τους Αγγλους αντιπάλους.
Η περιγραφή του Αργεντινού δημοσιογράφου είναι συγκλονιστική και ανατριχιαστική:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

"...τώρα την κρατάει ο Μαραντόνα. Τον μαρκάρουν δύο. Τρέχει με την μπάλα ο Μαραντόνα. Η ιδιοφυΐα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναπτύσσεται από τα δεξιά... μπορεί να δώσει στον Μπουρουσάγκα, αλλά συνεχίζει πάντα ο Μαραντόνα... ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα!!! είναι, είναι, είναι... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!! ΑΓΙΕ ΘΕΕ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΟΟ!! ΓΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ!!! ΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΓΚΟ!! ΜΑΡΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΙΙΙΣ!! ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕ!!
Ο ΜΑΡΑ
ΝΤΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΛΑΛΟΜ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!
ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ 2 - ΑΓΓΛΙΑ 0 ! ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ, ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑ
ΝΤΟΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ! "

Τι κάνει σήμερα ο Μ. Σουμάχερ.

Τι βάζουν τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μ. Σουμάχερ να κάνει τώρα που αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Δείτε το βίντεο, καθώς και την αντίδραση στο πρόσωπο του πελάτη!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΗΚΩΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ!


Εντυπωσιακό! Στην Ελλάδα δεν έχει γίνει ποτέ και δυστυχώς, πιθανότατα, δεν θα γίνει ούτε στο μέλλον:
Τελικός κυπέλλου Ισπανίας στο ποδόσφαιρο, το βράδυ της Τετάρτης. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικ Μπιλμπάο. Η Μπάρτσα σημειώνει και τρίτο τέρμα και προηγείται 3-1. Λίγα λεπτά αργότερα ο ποδοσφαιριστής των Καταλανών, Ντάνι Αλβες δέχεται αντικείμενο στο κεφάλι από οπαδό της Βασικής ομάδας. Προς έκπληξη (μόνο δική μας επειδή δεν το έχουμε συνηθίσει), 25.000 φίλοι της Μπιλμπάο γυρνούν προς το μέρος του οπαδού της αγαπημένης τους ομάδας και αρχίζουν να του φωνάζουν "ΕΞΩ - ΕΞΩ , ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ". Μέσα σε λίγα λεπτά οι αστυνομικοί έβγαζαν σηκωτό από τις εξέδρες τον ένοχο, ο οποίος συνελήφθη και θα κάνει πολλά χρόνια να παρακολουθήσει από κοντά αγώνα της Μπιλμπάο.
Στην Ελλάδα, σε κάθε αγώνα, οι οπαδοί πετούν αντικείμενα στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας. Όταν κάποιο από αυτά βρει τον παίκτη, κανείς δεν θα αποδοκιμάσει τον ένοχο, αντιθέτως θα ακολουθήσουν κι άλλοι το κακό παράδειγμα, ως ηλίθια θύματα της ψυχολογίας του όχλου. Ποτέ κανένας δεν έχει συλληφθεί επειδή εκτόξευσε αντικείμενο.
Ένα μικρό παράδειγμα του πόσο οπισθοδρομική και τριτοκοσμική είναι η κοινωνία μας και δεν φταίει σε τίποτα η χώρα μας, αλλά εμείς οι ίδιοι, οι άνθρωποί της...

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ !

Το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένοι και να γελάμε. Χωρίς αυτά τα δύο, όλα τα άλλα δεν έχουν αξία.
Ενα μικρό σε διάρκεια βιντεάκι για να σας φτιάξω τη διάθεση.

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

video -NΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - Κλείστε τους μέσα ή κάντε τους τα ίδια βασανιστήρια

Οπως το πήραμε από το http://troktiko.blogspot.com.



ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ
Είναι από τα πιο σοκαριστικά video που έχουμε δει και συμβαίνει στην Ελλάδα. Πάρτε τα παιδιά σας να τρέξετε όλοι στο Τσίρκο. Να δώσουμε λεφτά στους εγκληματίες - κακοποιούς που αν δείτε το video κακοποιούν ελέφαντα και όχι μόνο!

Ξεφτιλισμένοι όπου σας βρει ο κόσμος να τους φτύνει. ΕΙΝΑΙ ΤΟ CIRCO MASSIMO

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO THΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


Το Stand by me σε μία ξεχωριστή, σπάνια εκτέλεση.

Ενα από τα ομορφότερα τραγούδια όλων των εποχών, το STAND By ME σε μία μοναδική, ξεχωριστή και σπάνια εκτέλεση, τραγουδισμένη από πολλούς καλλιτέχνες του δρόμου σε διάφορες πόλεις του πλανήτη μας.
ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ.

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΑ!

Για την μάνα μου και για όλες ανεξαιρέτως τις καλές μητέρες του κόσμου. Μία από τις καλύτερες ερμηνείες στην ιστορία του παγκόσμιου τραγουδιού. Ανατριχιάζεις και δακρύζεις συγχρόνως. Το ίδιο το μπουζούκι κλαίει. Ολη η δύναμη και η ανωτερότητα της ελληνικής μουσικής κλεισμένη σε ένα τραγούδι. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ !




Πατήστε πάνω στην εικόνα αν δεν μπορείτε να διαβάσετε καθαρά. Αξίζει τον κόπο!

ΕΙΣΑΙ ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ !!!

Μην το χάσετε! Ακόμα κι αν βαριέστε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο προχωρήστε το και παρακολουθείστε τα τελευταία 30 δευτερόλεπτα.
Κλείστε το μόνο όταν αντιληφθείτε αυτό που έχει ζωγραφίσει ο καλλιτέχνης!

Κυριακή 3 Μαΐου 2009

ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙ;

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, Λέο Μέσσι, σκόραρε δύο φορές στον εκτός έδρας θρίαμβο της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 6-2. Και στα δύο τέρματα που σημείωσε ο Αργεντινός διεθνής άσος, πανηγύρισε σηκώνοντας τη φανέλα του.
Από μέσα φορούσε μία λευκή φανέλα που έγραφε FRAGILE X SYNDROME.


Το σύνδρομο αυτό είναι γνωστό και ως Martin-Bell syndrome και αποτελεί την πιο κοινή μορφή κληρονομικής, νοητικής καθυστέρησης.
Ο Λέο Μέσι υποστηρίζει τον αγώνα κόντρα στο σύνδρομο Martin-Bell και επιθυμία του ήταν να το μάθουν δισεκατομμύρια μάτια που παρακολουθούσαν το βράδυ της Κυριακής το ντέρμπι από τηλεοράσεις τους σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη μας.

...Ηταν πιθανότατα η πιο ταπεινωτική ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην πολύχρονη και ακαταμάχητη ιστορία της.
Συντριβή μέσα στο ίδιο της το σπίτι, το Σαντιάγκο Μπερναμπέου, από την μισητή και αιώνια αντίπαλο, την Μπάρτσα, ομάδα που δεν θεωρείται από τους φίλους του συλλόγου ως ισπανική, αλλά καταλανική. Ενας λαός με τη δική του διάλεκτο, σημαία, ιστορία και παράδοση.

Σε δημοψήφισμα που διενήργησε η μεγαλύτερη αθλητική εφημερίδα της Καταλoνίας, η SPORT το 70% των αναγνωστών απάντησαν θετικά στην ερώτηση:
Αναφορικά με τον αθλητισμό, η νίκη της Μπαρτσελόνα ήταν η κορυφαία στιγμή στην ζωή σας ;
Related Posts with Thumbnails