Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!



Περιέχει μια χυδαιότητα, αλλά κατά την άποψή μου υγειή και ειλικρινή. Aπό τις πιο αστείες ατάκες, αλλά που απευθύνεται περισσότερο σε ανδρικό κοινό.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Για πολύ γέλιο!



Εξαιρετικό βίντεο από τον ταλαντούχο δημοσιογράφο, Πέτρο Πολυχρονίδη, γνωστός και από τη συνεργασία του τα τελευταία χρόνια στις εκπομπές του Γιώργου Μητσικώστα.
Ο συνάδελφος μιμείται τον Τιμούρ Κετσπάγια. Απολαύστε το βίντεο.

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

STAND BY ME... by BBC



Στο Ρόγιαλ Αλμπερτ Χολ του Λονδίνου, 100 αγόρια, μέλη της ορχήστρας του BBC, τραγουδούν...

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Η ιστορία της Σάντρα

Σας παραθέτω την συγκλονιστική ιστορίας της Σάντρα όπως την αφηγείται η Βάσω Χαζημανώλη. Δείτε και τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες:



Έτσι παραλάβαμε την SANDRA... όπως εμφανίζεται στις πρώτες φωτογραφίες.



Ζούσε σε ένα χωριό των Σερρών και σε ηλικία 4 μηνών άρχισε να παραμορφώνεται. Όταν έγινε ενός έτους με ειδοποίησαν και μου την έφεραν.

Σοκαρίστηκα. Σαπίλα, μυρωδιά ψόφιου... σχεδόν χαλασμένο και το μάτι. Και άρχισε ο αγώνας για να την σώσουμε. Έγιναν 4 βιοψίες εδώ και στο εξωτερικό. Κάθε μία με διαφορετικό αποτέλεσμα. μάλλον καρκίνος, καλύτερα ευθανασία για να μην υποφέρει.


Αλλά η SANDRA που εγώ έβλεπα κάθε μέρα, ήταν ένα θηρίο, έτρωγε μεγάλες ποσότητες φαγητού, με αυτό το στόμα έκοβε τα σύρματα των περιφράξεων για να γυρνάει ελεύθερη στο χώρο. Αν είχε καρκίνο ένα χρόνο τώρα πως είναι δυνατόν να ζει και να είναι τόσο πολύ ζωηρή; Κάτι με έκανε να μην συμφωνώ. Μετά από νοσηλεία σχεδόν ενός μήνα η SANDRA μετακόμισε στο Καταφύγιο. Καμία μεταβολή εκτός του ότι έπαψε να μυρίζει σαπίλα μετά τις τόσες αντιβιώσεις.
Τελικά βρήκα γιατρό στην Γερμανία που θα αναλάμβανε αυτή την πραγματικά δυσκολότατη επέμβαση, πάντα με κίνδυνο να κοιμίσουν την SANDRA κατά την διάρκεια του χειρουργείου εάν κάτι δεν ήταν αναστρέψιμο. Αφαιρέθηκε μάζα βάρους 2 κιλών.



Μετά την επέμβαση τοποθετήθηκε σωληνάκι για να φεύγουν τα υγρά. Άρχισε να μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Υιοθετήθηκε στην Γερμανία από ελληνική οικογένεια που συμπτωματικά κατάγεται από τις Σέρρες και ζει σαν βασίλισσα.



Υ.Γ. Σχόλιο από Αξιον Εστι: Συγχαρητήρια στην Βάσω που έκανε αγώνα για να σωθεί το σκυλί. Αν δεν ήταν εκείνη, σίγουρα θα το είχαν υποβάλλει σε ευθανασία διότι πίστευαν ότι είχε καρκίνο. Συγχαρητήρια επίσης στους Γερμανούς γιατρούς για τις ικανότητές τους.

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Τα δύο καλύτερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σάλας

Στο δεύτερο βίντεο δείτε το ολόκληρο για να ακούσετε και την περιγραφή του Βραζιλιάνου εκφωνητή.



Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!

Ελληνες φιλόσοφοι κόντρα στους Γερμανούς φιλοσόφους σε ποδοσφαιρικό αγώνα!
Ποιος θα κερδίσει; Δείτε το αποτέλεσμα στο βίντεο του αγώνα και ακούστε στ ιταλικά την περιγραφή:

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Η νύχτα του Λευτέρη




Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πολύ σπουδαίους Ελληνες. Αυτούς οι οποίοι είναι άξιοι πρεσβευτές των προγόνων μας. Χάρη στην προσφορά στον πολιτισμό ανθρώπων και προσωπικοτήτων όπως ο σημαντικός αυτός στιχουργός, εμείς οι απλοί Ελληνες νιώθουμε περήφανοι για τον τόπο μας.
Το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου άνηκε ολοκληρωτικά στον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Περισσότεροι από 55.000 συμπατριώτες μας βρέθηκαν στις εξέδρες του Ο.Α.Κ.Α γιορτάζοντας τα 50 χρόνια προσφοράς στην ποίηση, στα τραγούδια και στον πολιτισμό μας.



Τραγούδησαν οι Αλεξίου, Αρβανιτάκη, Ασλανίδου, Γλυκερία, Κούτρας, Μαχαιρίτσας, Μητροπάνος, Μητσιάς, Νταλάρας, Πάριος, Πρωτοψάλτη, Ρέμος, Σαββόπουλος, Τερζής, Τσανακλίδου, Φαραντούρη και Χατζηγιάννης.
Μεγάλος απών, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο οποίος ερμήνευσε εκατοντάδες τραγούδια του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αλλά για άγνωστη αιτία έχει επιλέξει να βρίσκεται πολύ μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εξαιρετική η ομιλία ενός ακόμη τεράστιου Ελληνα, του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος συνεργάστηκε σε αρκετά τραγούδια με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο.



Εγραψε σχεδόν 1200 αθάνατα τραγούδια. Δυστυχώς, δεν έχουμε την δυνατότητα να τα επισυνάψουμε στο άρθρο. Επιλέξαμε πέντε από τα τραγούδια αυτά. Αριστουργήματα. Διαμάντια της παγκόσμιας μουσικής. Αν δεν έχετε ανακαλύψει τη μαγεία των στίχων του Λευτέρη Παπαδόπουλου, θερμή μου παράκληση να ακούσετε με προσοχή τα πέντε αυτά τραγούδια. Θα είναι η αφορμή να ψάξετε για τα υπόλοιπα, να βυθιστείτε μέσα στην μαγεία της υπέροχης ελληνικής μουσικής και να απολαύσετε τέχνη.



Λευτέρη, αν μας διαβάζεις τώρα, σε ευχαριστούμε που με τους στίχους σου έκανες την ζωή μας ομορφότερη...

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΙΑ

Eτος: 2009, Χώρα: Ινδία.
Λεζάντα στην εφημερίδα της χώρας όπου δημοσιεύτηκε η φωτογραφία: «Μόνον όποιος είναι φτωχός και ξέρει τι θα πει πείνα ενεργεί µε τόση γενναιοδωρία".
(Στα αριστερά της φωτογραφία το βρέφος της Ινδής, στα δεξιά ένα νεογέννητο μαϊμουδάκι που έχασε την μητέρα του στην γέννα)

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Αγαπητοί φίλοι προσοχή με τις μηχανές και πάντα να φοράτε κράτος. Είσαστε εκτεθημένοι και εξαρτάστε από την (αν)ικανότητα οδηγών αυτοκινήτου.

Related Posts with Thumbnails