Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η καλύτερη υποψηφιότητα Μουντιάλ όλων των εποχών





Αναμφίβολα χρειάζονται λεφτά. Αλλά, όλες οι υποψηφιότητες παγκοσμίων κυπέλλων διέπονται από τεράστια οικονομική υποστήριξη. Ως εκ τούτου, χρειάζεται επιπλέον, ταλέντο, μυαλό και φαντασία. Και το Κατάρ αποδεικνύει με την υποψηφιότητα του Μουντιάλ 2022 ότι έχει και τα τρία. Θαυμάστε τα πιο εντυπωσιακά γήπεδα στην ιστορία!

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Απίθανα και μαγικά από ανθρώπους.


Χρησιμοποιούμε ένα πολύ μικρό ποσοστό των δυνατοτήτων και ικανοτήτων μας. Οι άνθρωποι που θα δείτε στο βίντεο χρησιμοποιούν μεγαλύτερο ποσοστό από εμάς, που αποτελούμε τον μέσο όρο.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η αναγέννηση του αετού!

Διαβάστε και παρακολουθείστε σε τι πόνο υποβάλλεται το πιο υπερήφανο πτηνό των αιθέρων, ο αετός.


Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Θα τον ξαναβρείς στον παράδεισο φιλαράκο...


Ο σκύλος αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα αφοσίωσης και πίστης στον κόσμο που ζούμε. Είναι πολλά τα παραδείγματα και ένα από αυτό το συγκεκριμένο, άκρως συγκινητικό βίντεο. Δυστυχώς, στην κοινωνία μας υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που πετούν φόλες και βασανίζουν ζώα. Τι καλό να περιμένουμε λοιπόν από τον τόπο μας; Αν δεν σεβόμαστε τα ανήμπορα, αθώα και ανυπεράσπιστα αυτά πλάσματα πώς να σεβαστούμε τον συνάνθρωπό μας και την ίδια μας τη χώρα;
Παράλληλα, το σύστημα δεν βοηθάει, το κράτος και οι κυβερνήσεις είναι απόντες. Από τις λίγες φορές που συνελήφθη κάποιος που κακομεταχειρίστηκε βάναυσα ένα σκυλί (σ.σ. στην Ελούντα της Κρήτης του έβγαλε στην κυριολεξία τα μάτια http://www.gopetition.com/petition/40581.html), αλλά η εισαγγελέας τον άφησε εκτός φυλακής.
Αν είχαν βγάλει τα μάτια του παιδιού της θα έβγαζε την ίδια απόφαση; Οχι βέβαια. Κάποιος με αφέλεια θα πει ότι άλλο άνθρωπος και άλλο το σκυλί. Σε αυτό το σχόλιο υπάρχουν τρεις απαντήσεις:
1) Αυτό τι σημαίνει, ότι επειδή δεν ήταν άνθρωπος το θύμα, δεν είναι το ίδιο ανατριχιαστική και απεχθής πράξη;
2) Οποιος βασανίζει τα ζώα, έχει τόσο κακία μέσα του που άνετα θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και σε άνθρωπο. Ως εκ τούτου, είναι το ίδιο επικίνδυνος και προσωπικά θεωρώ πως είναι πολύ περισσότερο επικίνδυνος διότι όποιος κάνει κακό σε άνθρωπο συνήθως έχει και μια αιτία ή ένα λόγο εκδίκησης. Σε ζώο δεν έχει κανέναν λόγο ή αιτία.
3) Πολλοί, βλέποντας τη μικροψυχία των ανθρώπων έχουν φτάσει στο σημείο να λένε
"Αγαπώ περισσότερο τα ζώα, από τους ανθρώπους". Ετσι, για αυτούς ο άνθρωπος δεν είναι ανώτερος από έναν σκύλο... Και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει μετά από όλα αυτά που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά γύρω μας.

(Σημ. Ενδεχομένως, μετά την κατακραυγή των φιλόζωων για το συγκεκριμένο περιστατικό τελικά να οδηγηθεί στη φυλακή και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο ένοχος.Γιατί πρέπει να γίνει ολόκληρος ντόρος όμως απλά για να γίνει το οφθαλμοφανές και λογικό;)


Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο μοναδικός άξιος πολιτικός της Ελλάδας, Δημήτρης Τσουκαλάς. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 0%, ΑΝΕΡΓΙΑ 0% !

Παρουσίαση της Ανάβρας Μαγνησίας από τον κοινοτάρχη, Δημήτρη Τσουκαλά. Η μοναδική περιοχή της Ελλάδας με 0% εγκληματικότητα, 0% ανεργία, βιολογικά προϊόντα, γεροκομείο, πράσινη ανάπτυξη, δωρεάν γυμναστήριο, γήπεδα ποδοσφαίρου με χόρτο, εσωτερική οδοποιία, διώρο πάρκινγκ, νεόκτιστο θέατρο, πλατείες με βρύσες, αισθητικές παρεμβάσεις κτλ κτλ! Ο πληθυσμός αυξήθηκε από 300 κατοίκους σε 600. Το βίντεο διαρκεί 24 λεπτά, αλλά αν το παρακολουθήσετε ολόκληρο θα νιώσετε πολύ όμορφα ακούγοντας και βλέποντας επιτέλους έναν άξιο πολιτικό.

Related Posts with Thumbnails