Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Η μυστική ζωή των σκύλων



Ισχύει ότι μεγαλώνοντας με έναν σκύλο, καταπολεμάται το στρες και μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου; Παρακολουθήστε ένα μοναδικό, εξαιρετικό ωριαίο ντοκιμαντέρ του BBC για τη συμπεριφορά των σκύλων και τη ξεχωριστή σχέση που έχουν με τον άνθρωπο. Επίσης, ενημερωθείτε για την εξέλιξή του μέσω του λύκου και μάθετε γιατί τα σκυλιά είναι τόσο καλοί στο να διαβάζουν τα συναισθήματά μας... Ενα βίντεο που όλοι οι φίλοι των σκύλων πρέπει να δουν.

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η λύση για την πάταξη του χουλιγκανισμού



Αυτή η εικόνα είναι το σημαντικότερο που αξίζει να κρατήσουμε από τους τελικούς του μπάσκετ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού, Χάινς πήγε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού για να συγχαίρει τους αντιπάλους του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σπουδαίο δεν είναι να ξέρεις να κερδίζεις, αλλά να ξέρεις να χάνεις... Και αναμφίβολα πολλοί οπαδοί ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων δεν ξέρουν να χάνουν, για αυτό μετατρέπονται σε ψυχοπαθή και βίαια όντα...


Προσωπικά, η μόνη λύση για να μην ξαναδούμε αυτό το σίχαμα με κουκουλοφόρους χούλιγκαν να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο για να βιαιοπραγήσουν εναντίον των αντιπάλων παικτών, των διαιτητών (αλλά και των παικτών της ομάδας τους) είναι να παρακολουθούν τους αγώνες μόνο γυναίκες και παιδιά έως 16 ετών. Για τα πρώτα τρία χρόνια σε όλες τις ομάδες και στη συνέχεια όποια ομάδα δημιουργεί επεισόδια, τότε θα συνεχιστεί το μέτρο αυτό και για τα επόμενα 5 χρόνια... Οποιοδήποτε άλλο μέτρο είναι μοιραίο να αποτύχει, όπως αποτυγχάνει όλα αυτά τα χρόνια στα πρωταθλήματα της χώρας μας. Αυτό επειδή η ψυχολογία του όχλου είναι τόσο ισχυρή που οι 50 χούλιγκαν που ξεκινούν τα επεισόδια, επηρεάζουν άλλους 500... Και στο κάτω, κάτω, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, γονείς δεν έχουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους, άνθρωποι αυτοκτονούν, η Πατρίδα μας ξεπουλιέται και ορισμένοι πλακώνονται για.... ομάδες!
Related Posts with Thumbnails