Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!


Έχοντας παρακολουθήσει το βίντεο, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο μυαλό είναι ένα γλυκό συναίσθημα για την ειρηνική συμβίωση του σκύλου με το βρέφος και της στοργής και φροντίδας την οποία δείχνει αυθόρμητα και ανιδιοτελώς το ζώο.
Χωρίς αμφιβολία όλα αυτά ισχύουν, αλλά αγαπητοί φιλόζωοι θέλει προσοχή.
Δεν πρέπει να αφήνετε τα ζώα να σας γλύφουν ή να σας φιλούν στο στόμα (σ.σ. στο τέλος του βίντεο).
Ναι μεν, μελέτες έχουν δείξει ότι το στόμα του ανθρώπου έχει περισσότερα μικρόβια από το στόμα του σκύλου, ωστόσο, ο σκύλος ενδέχεται να κουβαλάει μικρόβια και ασθένειες που είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για τον άνθρωπο, αφού χρησιμοποιεί τη γλώσσα για να καθαριστεί στα επίμαχα σημεία του.

4 σχόλια:

Yves Snoeren είπε...

Hehe thx to post my Amber!

wish I could read greek :)

Ανώνυμος είπε...

βλακιες

Ανώνυμος είπε...

vlakeies...!!!tipota den kollaei...apo to skylo...ston anthrwpo...!!!mporeite na rwtise giatro...akoma kai kthniatro...!!!isa-isa...pou an eisai me skylo...apo polu mikrh ilikia...kai ennow vrefoi..kai paidakia..apoktas polu perissotera antiswmata...!!!o monos fovos pou mporei na uparksei...einai na zhlepsei to skyli...kai na exei kapoia asxhmh antidrash...sto paidi...!!!

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Κατά την άποψή μου είναι επιβλαβές και ανθυγιεινό να γλύφει ένας σκύλος το στόμα ενός βρέφους, αφού πριν έχει ήδη καθαρίσει τα γεννητικά του όργανα έχοντας μόλις κάνει την ανάγκη του...

Related Posts with Thumbnails