Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Ομορφότερη χώρα, χειρότερο κράτος



Είμαστε μία πανέμορφη χώρα, από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με ένα ανύπαρκτο κράτος, τριτοκοσμικό, μεσαιωνικό.
Καίγονται δάση, δέντρα, ζώα και το περιβάλλον γενικότερα, για να χτιστούν βίλες για τα λαμόγια.



Αυτό συμβαίνει διότι στη χώρα μας επικρατεί και βασιλεύει ο τραμπουκισμός, το βύσμα και η αφιλαλληλία, δηλαδή η έλλειψη ενδιαφέροντος όχι μόνο για τους άλλους, αλλά και για το ίδιο το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.





Παρακολουθήσαμε εικόνες στην τηλεόραση από βίλες με πισίνες μέσα στα δάση του Διονύσου και του Αγίου Στεφάνου, ενώ όποιος ανηφορίσει με το τελεφερίκ προς την Πάρνηθα θα δει στα δεξιά του δεκάδες σπίτια χτισμένα μέσα στο δάσος.


Θα μπορούσε να είχε ψηφιστεί στη βουλή εδώ και δεκάδες χρόνια, από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, νόμος που θα αναφέρει ότι όποιος χτίσει σπίτι στα καμμένα καταδικάζεται σε τουλάχιστον 5 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή. Δεν έχει γίνει ακόμα και δεν θα γίνει ποτέ. Ωστόσο, αν συλληφθεί για παράδειγμα υιός ενός πολιτικού, την επόμενη ημέρα είναι πολύ πιθανό να ψηφιστεί νόμος που θα αθωώνει τον συλληφθέντα.
Οτι ήμασταν για τον κόσμο πριν 3.000 χρόνια, είμαστε ακριβώς το αντίθετο σήμερα και έχουμε όλοι ευθύνη για αυτό.



(Οσον αφορά στην σημερινή κυβέρνηση, είναι η χειρότερη όλων των εποχών. Αναποτελεσματική στα επεισόδια του Δεκεμβρίου, στις πυρκαγιές του 2007 και 2009, σε όλα τα σκάνδαλα SIEMENS, Βατοπέδι κτλ και εξαιτίας της ζούμε την χειρότερη εποχή του νεοελληνικού κράτους. Aκόμα χειρότεροι οι Οικολόγοι Πράσινοι του Τρεμόπουλου, οι οποίοι μπήκαν στην Ευρωβουλή, πήραν τους ευρωμισθούς τους και τώρα κάθονται στον καναπέ τους τρώγοντας σουβλάκια και βλέποντας από την τηλεόραση τις πυρκαγιές και το κάψιμο του περιβάλλοντος και των ζώων. Οικολόγοι της πλάκας! Εκμετάλλευση στο έπακρο του όρου "οικολόγοι".)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

bravo filaraki pou ta les eksw apo ta dontia. exeis polu dikio se ola

Ανώνυμος είπε...

poyt...a ta ekanan!!!

Ανώνυμος είπε...

Nτροπή τους!
Πως να ξεχαστει αυτη η καταστροφη;
Μπραβο βρε Δημητρη για τις αληθεις που λες.
Λαμογια κ τραμπουκοι κατεστρεψαν τον τοπο μας

Γιάννης+Αννα

Related Posts with Thumbnails