Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

H KΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ



"Ελα μωρέ, εντάξει ψεύτικο πρέπει να είναι", θα πουν ορισμένοι μόλις δουν αυτό το βίντεο. Οσοι σκεφτούν όμως με αυτόν τον τρόπο, δεν θα απολαύσουν τη μαγεία των πέντε αυτών λεπτών και της πρότασης γάμου που κάνει ο φίλος μας. Απευθυνόμενος μόνο σε μια μικρή μεινότητα συνανθρώπων μας που αντιδρούν ανάλογα, θα ήθελα να δώσω μια καλοπροαίρετη συμβουλή να απολαμβάνουμε και να χαιρόμαστε με καθετί όμορφο, ξεχωριστό και αυθεντικό και να μην αναλωνόμαστε σε μικροπρέπειες και μίζερες αντιδράσεις. Η ζωή είναι μικρή και σύντομη...
Δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ αν το βίντεο είναι τηλεοπτικό τρικ ή όχι, το σίγουρο είναι όμως ότι αποτελεί την καλύτερη πρόταση γάμου που έχω δει. Ούτε καν σε έργο κάτι παρόμοιο...

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'μεινότητα' μαλλον θες να πεις μειονότητα. Δεν πάει όμως αυτή η λεξη για αυτο που θες να πεις.
μειοψηφία θες να πεις!

Εεεεε μην το δημοσιευσεις αυτό!

Πειραιώτισσα είπε...

Ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκα ότι το βιντεάκι είναι στημένο! Αμέσως ενθουσιάστηκα!
Αλήθεια εσύ υπογραμμίζεις αυτή την εκδοχή, γιατί γράφτηκε κάπου; Κακώς, δεν δείχνει κάτι τέτοιο...
Βγάζει τόση αλήθεια, τόση γλυκύτητα, τόσο ενθουσιασμό, τόση αγάπη...
Αυτό που λες ότι είναι η καλύτερη πρόταση γάμου -ούτε καν σε έργα κτλ-, τα ίδια λόγια ‘χρησιμοποίησα’ και εγώ, πραγματικά η φαντασία αυτού του ανθρώπου είναι άξια συγχαρητηρίων... Γιατί όχι μόνο σκέφτηκε όλο αυτό το σκηνικό για να μετατρέψει σε «παιδικό όνειρο» μία από τις σημαντικές στιγμές ζευγαριών (και πόσο μάλλον της καλής του, που η κάθε μία κοπέλα θέλει ό,τι καλύτερο για εκείνη την στιγμή), αλλά και γιατί ενδεχομένως παρακίνησε κι άλλους με την κίνηση του αυτή, ώστε να σκεφτούν πιο δημιουργικά και ανατρεπτικά, όταν αποφασίσουν να... γονατίσουν μπροστά στην γυναίκα της ζωή τους!
Μπράβο και πάλι για αυτήν την αψεγάδιαστα όμορφη ανάρτηση!

ΜΑΙΡΗ είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΡΥΦΕΡΟ,ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ Η ΣΤΗΜΕΝΟ,ΘΑ ΣΥΣΤΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!!

Lena είπε...

καλά έτσι και τολμούσε να μου κάνει πρόταση γάμου και να περάσω απο τέτοιο καρναβάλι θα τον χώριζα αμέσως !!!! χώρια που με τόσους παρόντες δεν μπορείς να υπαναχωρήσεις και να πείς όχι !! θα σου την πέσουν όλοι μαζί κατ' ευθείαν !!! αλλά το show καλό !

Aigli είπε...

Happy ending of a fairy tale:)

Angela είπε...

Πραγματικά θαυμάζω την όρεξη και την φαντασία αυτού του άντρα να οργανώσει κάτι τέτοιο... Τι να πω... γιατί να μην είναι αληθινό? Υπάρχουν και άνθρωποι που τους αρέσει το ξεχωριστό και το αυθεντικό! Όπως και υπάρχουν ακραία ασχημα πράγματα, υπάρχουν και ακραία όμορφα πράγματα!

Ανώνυμος είπε...

kataplhktiko,
omorfo!

Vivian

Ανώνυμος είπε...

Αχ θυμηθηκα τα δικα μου!
Με τον ανδρα μου μετά απο εναν μεγαλο χωρισμό μας,
ξανασυναντηθηκαμε!
Πρωτο ραντεβου μετα απο σχεδον ενα χρονο χωρια που;
Σε λουνα παρκ!Αμηχανια μα πολυ συζυτησηκαι τρυφεροτητα
ανεβηκαμε στη ροδα
σχδον μαζι εκανε ο ενας την προταση στον αλλον
Εκει που του ειπα σαγαπω μου λεει θέλεις και αμεσως ειπα θελω!
Δυο λεξεις και η αγαπη μας!


ΣΑΓΑΠΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 3ΧΡΟΝΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!

Η ΑΝΝΑ ΣΟΥ


(σε παρακαλω να το δημοσιευσεις σημερα να του το στειλω να το δει το πρωι στη δουλεια.Να του κάνω έκπληξη!ευχαριστω πολύ!)

Ανώνυμος είπε...

Aννα μου,
γυναικάρα μου,
μπουμπουκάκι μου,

ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ!

Ο Γιάννης σου!



(Φιλε σε ευχαριστουμε!)

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Τιμή και χαρά μου φίλε Γιάννη. Μακάρι όλα τα ζευγάρια να είναι τόσο ευτυχισμένα όσο εσείς. Δυστυχώς αποτελείτε την εξαίρεση.

Ανώνυμος είπε...

to 8etiko edw einai oti vlepw polla sxolia.
san megaliteros na sas pw min fovaste ton gamo i tis sxeseis.akouw pollous pou lene poios erwtas k pws 8a ta vgazoume pera.to trelo kardioxtipi mpori na mhn iparxei panta alla otan exis vri ton an8rwpo sou,panta 8a iparxi h agaphk einai simantikotero giati einai pio va8u k to pws 8a ta vgazoume pera, akrivws auto,h zwh einai gia duo k duo mazi mporoun ta panta!

Poli xarika me to zeugari pou afisan k oi duo sxolia.opws vlepete,opws lene perasan k ta asxima tous-xwrismo ----den eimaste Ueoi na mhn tsakwnomaste,namhn xwrizoume,na eimaste 365 meres to xrono eytixismenoi---ma telika eixan aisio telos giati an uparxoun dinata ais8hmata auta den svinoun pote!simvouli mou ma8ete na min eiste egwistes k na kanete mikroipoxwrisis.den einai kako!se kalo 8a sass vgeni panta!
Mpravo sas paidia,na zeite oso mporite eytixismenes k omorfes stigmes k an er8oun mpores valte mprosta tin agapi sas na sa profilaxei!


giati na einai pceftiko to vinteo,den mou dixnei gia tetoio.poli elpidoforo poli romantiko.toso kalo.
mpravo vre Dimitri giati me autin tin anartisi dixnis mia pio euais8iti pleura k ennow oti emis oi andres sini8ws den 8eloume na dixnoume etsi.
kpolu mou aresei pou dinis sumvouli na apolamavanoume ta omorfa.kala les i zwi einai gemati apo mikroxares,dn prepei na prospername tipota.
poso to efxaristi8ika k auto to video pou evales,xamogelasa polu k prin gelaga me tin fwkia apo panw.

piraiwtisa otan eida pou les en8ousiastika ktlp,imoun sigoros gia kati tetoio.mpori ta sxolia pou exis afisei na einai se pio sovara 8emata, opote afinis sovaro stigma sou,alla sini8ws ekeinoi pou tous provlimatizoun koinwnika-sovara 8emata exoun psixi euais8iti k gia auto se aggixe k auto to video


ua diafwnisw me thn Lena pou lei oti 8a ton xwrize k karnavali.krima!
an diladi kapoios sou ekane kati analogo---k den einai karnavali, einai apsegadiasta omorfo pou lei k i fili mas peiraiwtisa---8a mporouses na ton xwrisis?min eimaste apolitoi!

Nikos Defes.

Louisa είπε...

i dikia mou itan kaliteri.....To Nai to Fonaza.......

Anna είπε...

Γλυκος, τρυφερός, ρομαντικός Δημήτρης! Κορίτσια, τυχερή θα είναι αυτή που θα της κάνει πρόταση γάμου!

Ανώνυμος είπε...

Δημητρη και Νικο σας ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σας λογια και ευχές!
Χαρηκαμε πολυ που δυο ανθρωποι μας «μιλησαν» και ας ειμαστε αγνωστοι!Δεν εχει χαθεί η ανθρωπιά μα ουτε και η αγάπη και για αυτο σας γραφουμε.


Είμαστε ο Γιάννης και η Αννα και ειπαμε σημερα να γραψουμε μαζι, ετσι για να πουμε και εμεις δυο λογια με την ευχη να ακουστουμε και να βοηθήσουμε!
Πραγματι,είμαστε απο τις «εξαιρεσεις» αλλά αυτο που θέλουμε να πουμε,
οπως και ο Νικος, να μην φοβαστε την αγάπη! Ετσι για να γινουμε πολλες οι «εξαιρεσεις»!
Οπως ειπε τις προηγουμενες μερες η Αννα,ζησαμε χωρια για μεγαλο χρονικο διατσημα,κοντα ενα χρονο.κ οι δυο φοβηθήκαμε μπροστα στην διαπιστωση οτι χάνεται ο ερωτας,φοβηθηκαμε μπροστα στις ασχημες στιγμες μας κ με αδικαιολογητη αφέλεια ειπαμε οτι θα ηταν καλυτερα να χωρισουμε.
Πηραμε το μαθημα μας,καταλαβαμε πως ειναι ανεφικτο να ειναι ο τρελος ο ερωτας η καψουρα που λεμε, οπως τις πρωτες μερες,οπως τον πρωτο καιρο.Ομως οταν μπορεις να κοιτας τον αλλον στα ματια και να νιωθεις αγαπη, τρηφεροτα και σεβασμο,τοτε μια σχεση μπορει να κρατησει.
Κανενος η καρδια δεν θα χτυπαει παντα σαν 20χρονου μα οταν βρισκεις εναν ανθρωπο που μαζι του νιωθεις ασφαλεια εμπιστοσυνη και ζεις ομως με αγαπη κ κανεις καποιες υποχορησεις,
ειναι αυτο που ειπε κ ο Νικος(σε βαθμο ομως που δεν πατας την ζωη σου),τοτε ολα μπορουν να φτιάξουν!
Αυτο είδαμε και εμεις οταν ειμασταν χωρια μα παντα ειχε ο ενας την ενοια του αλλου κ αφου ξαναβρεθήκαμε τα συζυτυσαμε ολα αυτα και σε λιγες μερες γιορταζουμε τα 3 χρονια γαμου μας!
Να ειστε ολοι καλα, να αγαπατε κ να αγαπιεστε!

Φιλικα,
Γιάννης+Αννα

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικότερο δεν ειναι η διοργάνωση της πρότασης για να καταπλήξεις τον άνθρωπο σου, αλλά να πιστεύεις και να νιωθεις οτι η ζωή σου πλέον θα μοιράζεται και με τη δική της-του...απλώς είναι μια ευχαριστη και διασκεδαστική πρόταση γάμου....που δεν αφήνει ασυγκίνητο το γυναικείο φύλο... φανταζομαι να είναι ακομα πιο προτότυπη σαν ιδεα αν αλλάξουν οι ρόλοι και το κατασκευάσει μια γυναίκα..αρκεί να είναι σίγουρη γι α το αποτέλεσμα ειδάλλως θα το εκμεταλευτεί σαν μια πρόβα σε θεατρικό σανίδι..χχχ

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Αννα και Γιαννα σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια. Με καθε ειλικρινεια και απο τα βαθη της καρδιας μου χαιρομαι ιδιαιτερα για την αγαπη, εμπιστοσυνη κα αφοσιωση που τρεφει ο ενας στον αλλον. Εισαστε το παραδειγμα για τα ζευγαρια του μελλοντος. Σας ευχομαι οτι το καλυτερο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ.. ΑΝΗΚΩ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΑΛΛΩΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ... Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΠΑΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειλικρινα μας συγκηνειτε παρα πολυ κ σας ευχαριστουμε πολυ για τα ομορφα λογια σας!
Αυτο που λετε να γινουμε παράδειγμα:
Μόνο με εναν τρόπο μπορει να γινει «ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ,ΜΗ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!»

Γιαννης+Αννα

Πειραιώτισσα είπε...

Με μεγάλη μου χαρά, διαπιστώνω την δύναμη του blogging...
Μια αθώα, γλυκιά ανάρτηση έδωσε την ώθηση σε ένα αγαπημένο ζευγάρι να περάσουν πολλά μηνύματα μέσα από την αλήθεια τους, την αγάπη τους αλλά και στους έτερους αναγνώστες να μπουν στην διαδικασία σκέψης και εν συνεχεία να αφήσουν το σχόλιο τους!
Κατ΄ επέκταση, τα ανθρώπινα συναισθήματα είναι αυτά που έχουν σημασία... Και γιατί το λέω αυτό;
Το βίντεο αυτό έχει «συσπειρώσει» πολύ κόσμο και νομίζω Δημήτρη ότι τα σχόλια εδώ είναι τα περισσότερα που έχουν συγκεντρωθεί σε σχέση με όλες τις προηγούμενες αναρτήσεις!
Γιάννη και Αννα, μπράβο σας, να σας ευχηθώ και εγώ τα ομορφότερα για την κοινή σας ζωή και πάντα να σας «αγκαλιάζει» η ευτυχία και η αγάπη...
Νίκο, σε ευχαριστώ για ακόμη μια φορά, για τα καλά σου λόγια!

Ανώνυμος είπε...

Emeis se eyxaristoume peiraiwtisa.ti na pw.ti wraia pou ta grafis pali.anaferese stin agapi twn padiwn k sto posoi polloi afisan sxolia k to kaneis toso wraia-prosegmena.
giauto mi me euxairistis.milaw ali8ina giati maresei opws grafis!

Gianni k Anna mpravo sas,gia tin dinati sas agapi,
poy dinete toses simvoules k exete dikio se ola auta pou lete.den prepi na fovizei kanenan h diapistwsi pws o erwtas den einai san toy protoy xronoy,den prpei na fovote kaneis an exei mesa tou agapik sevasmo gia ton allon.mi fovaste na de8ite,na zisete!
k opws lei k to agaphto mas zevgari,einai dwro zwis h agaph!

kalimera se olous


Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

Τι ομορφες ευχες μας δίνεις Πειραιώτισα!Οτι ομορφο και για σενα γιατι δείχ
νεις ανθρωπος ομορφος!
σε ευχαριστουμε Νικο,δειχνεις κ εσυ ομορφος ανθρωπος που δεν φοβαται την αγαπη!

Γιάννης+Αννα

Ανώνυμος είπε...

Μας έστειλες τώρα!
Δεν θα μπορουσες να βαλεις κατι καλυτερο!Ποσο μαρεσε!
Είσαι ωραίος φιλε μου με συγκινησες τωρα και επειδη τα ξερεις τα δικα μου,
Καταλαβαινεις πως με εκανε τωρα αυτη η προταση.
Λες να παρω καμια ιδεα για την μεγαλη κινηση; ;-)
Αλλα θελω να σου πω πως κανεις πολυ καλη δουλεια εδω
γιατι βλεπω πολλα ατομα να χαρηκαν με αυτη την αναρτηση
και θελω να πω πολλα και εγω.
Πρωτον να πω στην κοπελα την Λενα που λεει οτι αν της εκανε κατο τετοιο θα τον χωριζε οτι εκνευριστικα (η μονη που αντιδρα ενω ολοι οι αλλοι ειναι θετικοι).Και δεν είναι σοου η αγαπη!
Να πω ενα μεγαλο μπραβο στον Γιάννη και την Αννα για την δυνατη σχεση τους και που δινουν κουραγιο σε καποιους απο εμας και στον Νικο που μιλανε ευθεως για την αγάπη και δινουν μαθηματα σε οσους διαβαζουν.
Ποσο δικιο εχετε!Και εγω αυτό θελω να πω,οτρελος ερωτας μπορει να φευγει
αλλα ερχεται η μερα που κοιτας πίσω σου και διαπιστωνεις πως σημασια εχει η πραγματική αγαπη και ο ενας ανθρωπος που υπυρχε στη
ην ζωη σου.Ο Δημητρης την ξερει την ιστορια μου.Εχασα την καλυτερη κοπέλα που ειχα,εκεινη που μου εδινε ολα αυτα που λετε πραγματικη αγαπη,
εμπιστοσυνη αφοσίωση αλλα ειμαι αποφασισμενος να την ξανακερδισω...
Παιδιά με κάνατε σημερα να σας πω και τα δικα μου και ας μην σας ξερω,
Σας ευχαριστω ολους που μου κανετε «παρεα»!

Υγ1:Αν δεν καταφερω να κανω αυτην την υπεραπαραγωγη προταση,
Μαλλον θα ακολουθησω το σκηνικο του Γιάννη+της Αννας.
Υγ2:Διαπιστωνω ότι ειστε μια παρεα εδω,πειτε μου ποια ειναι η Πειραιωτισσα γιατι βλέπω μιλατε για εκεινη και την ευχαριστητε.Με κανατε να ξαναδιαβασω τα σχολια για να καταλαβω και θα συμφωνησω μαζι σας οτι γραφει ωραια
Yγ3:Ειμαι καινουριος εγω εδω αλλα ελπιζω να τα λεμε,...
Εκει που ασχολιομουν με το facebook οταν εβρισκα χρονο,να που υπηρχε κατι που εχει ξεχωριστη αισθηση!
Μπραβο και παλι στον Δημητρη!

Iωαννης Gr

Related Posts with Thumbnails