Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2008

The statue of liberty is inspired from an ancient Greek statue

Το βίντεο αποδεικνύει περίτρανα ότι μεταξύ άλλων και το Άγαλμα της Ελευθερίας έχει εμπνευστεί από αρχαιοελληνικό άγαλμα.
Η ιδιοφυΐα των αρχαίων Ελλήνων συνεχίζει να εμπνέει και θα εμπνέει αιωνίως γενεές γενεών Είναι κρίμα να παρατηρούμε ότι όσο περνούν τα χρόνια, τόσο λιγότεροι Έλληνες του σήμερα μοιάζουν στους Έλληνες του χθες.
Από τους λίγους ζωντανούς συμπατριώτες που προσέφεραν τα πάντα στον τόπο μας είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος ακόμα και σήμερα καταβάλλει κάθε προσπάθεια να μας "ξυπνήσει".
Την περασμένη δεκαετία ζούσαν ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Μάνος Χατζιδάκις, η Μελίνα Μερκούρη, η οποία όπου κι στεκόταν αποθέωνε την πατρίδα της, παρά το γεγονός ότι πολλοί την πλήγωσαν και πάντα έδινε την ψυχή της για τον τόπο που την γέννησε. Η' ακόμα και τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που δάκρυζε στο άκουσμα της λέξης Μακεδονία.
Πλέον, κανείς δεν ενδιαφέρεται για τον τόπο μας, όλοι είναι κόλακες και πιόνια των ισχυρών, της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αλλά εμείς αυτούς που έβαλαν την Ελλάδα πάνω από το προσωπικό τους όφελος και που την έκαναν γνωστή σε κάθε άκρη της υφηλίου, θα τους τιμούμε και θα τους θυμόμαστε εις τον αιώνα των αιώνων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

I'm looking forward to the next update.

Related Posts with Thumbnails