Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ - ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚΑΡΕΙ

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ΑΕΚ - Πανθρακικός, δεκάδες άτομα επιχείρησαν να κόψουν το νήμα της ζωής σε αστυνομικούς. Παιδιά, δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί δολοφόνοι. Λαμόγια, απατεώνες και αποβράσματα υπάρχουν παντού, ανάμεσα σε όλα τα επαγγέλματα. Είτε είσαι γιατρός, δημοσιογράφος, δάσκαλος ή πυρηνικός φυσικός.
Δηλαδή εάν ένας παπάς είναι παιδεραστής ή ένας γιατρός ζητάει φακελάκι από μία γιαγιούλα με πενιχρή σύνταξη, σημαίνει ότι πρέπει να σκοτώσουμε όλους τους γιατρούς και δασκάλους;
Το βίντεο είναι σοκαριστικό και ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ και δείχνει ότι το ανθρώπινο είδος είναι πολύ χειρότερο από τα ζώα! Μου θυμίζει το ANIMAL PLANET σε ντοκιμαντέρ όταν τα λιοντάρια κυνηγούν μια ζέβρα! Αυτό που θα παρακολουθήσετε χαρακτηρίζεται ως "Συλλογική Ευθύνη", και αποτελεί φασιστικό και ναζιστικό τρόπο σκέψης, όταν για παράδειγμα οι Ναζί επιθυμούσαν τον αφανισμό όλων των Εβραίων. Με παρόμοιο μίσος δέχονται επίθεση οι αστυνομικοί έξω από το ΟΑΚΑ στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε.
*Το βίντεο περιέχει άσεμνες εκφράσεις.
* Ευχαριστώ το http://troktiko.blogspot.com για την ενημέρωση και παραχώρηση του βίντεο.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ειλικρινά δεν συμπαθώ τους αστυνομικούς, αλλά το βίντεο με έκανε να ξεράσω. Αυτοί είναι χειρότεροι από τον αστυνομικό που σκότωσε τον άλλο. Αυτοι θελουν να δολοφωνησουν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Είναι απίστευτο βίντεο. Όλοι αυτοί που καταδικάζουν τη βία κάποιων αστυνομικών, ενεργούν ακόμα πιο βίαια .... Πραγματικά σα ανθρωποφάγα ζώα.

Όταν όμως κινδυνεύει η ζωή και η περιουσία τους, ζητούν τη βοήθεια των αστυνομικών.

Δεν είναι δυνατόν για κάποιους σχιζοφρενείς τύπους που προσελήφθησαν από τους πολιτικάντηδες (που εμείς εκλέξαμε...) στο σώμα της αστυνομίας , να παίρνει η μπάλα όλους τους υπόλοιπους.

Γιατί κι οι αστυνομικοί δεν είναι υψηλά αμειβόμενοι. Και να μην ξεχνάμε ότι είναι κι αυτοί γιοι, πατεράδες, άντρες, αδέρφια ,κάποιου. Και πως κάποιοι επέλεξαν το επάγγελμα για λόγους βιοποριστικούς και μόνο.

Το ότι έχουμε κάποιους κακούς αστυνομικούς , σημαίνει ότι δεν είχαμε τους σωστούς πολιτικούς, να ορίσουν τα σωστά κριτήρια πρόσληψης , εκπαίδευσης και αξιολόγησης καθ' όλη τη διάρκεια τις υπηρεσίας αυτών των ανθρώπων κλπ κλπ

Έχουμε χάσει όλο το δάσος.

Είμαστε όλοι πιόνια των πολιτικών : και εμείς και οι αστυνομικοί.

Κι αντί να τα βάλουμε με τους βολεμένους φαφλατάδες με τους παχυλούς μισθούς και τις μίζες, προσπαθούμε να εξοντώσουμε ο ένας τον άλλο.

Κι όταν λέω να τα βάλουμε, δεν εννοώ φυσικά να καταφύγουμε στη βία... Αλλά στην παντελή αποχή από τις επόμενες εκλογές.

Θεωρώ πως είναι ιερό το δικαίωμα της ψήφου και χύθηκε αίμα για να το έχουμε. Αλλά αφού δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι πολιτικάντηδες, το ισχυρό χαστούκι που θα έπρεπε να έχουμε δώσει από τις προηγούμενες κιόλας εκλογές , που κάηκε ολόκληρη η Ελλάδα και πέθαναν πάνω από 60 συμπολίτες μας, θα έπρεπε να ήταν η 100% αποχή μας από τις κάλπες.

Πριν αποφασίσουμε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, ας κάτσουμε να κοιτάξουμε πόσο αναμάρτητοι είμαστε εμείς και ποιες τελικά είναι οι ευθύνες που αναλογούν και σε εμάς.

Αλλά δεν το περιμένω, γιατί στην χώρα μας πλέον , το εθνικό μας σπορ είναι η μετατόπιση ευθυνών και η αίσθηση ότι εμείς είμαστε οι σωστοί που πρέπει να δολοφονήσουμε τους υπόλοιπους όταν κάτι δε μας αρέσει ή μας βολεύει.

Τίνα

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ Κ ΑΙΣΧΟΣ...Κ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Κ ΦΙΛΑΘΛΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ntroph k aisxos leei h apo panw. Idia ki auth..

Prepei na ma8ainoume na kontrolaroume thn orgh mas. Alliws ki emeis 8a 8eloume thn timwria twn vandalwn autwn. Morfwsh xreiazontai, oxi timwria. 8a trafoune k me allo misos k 8a ginoun xeiroteroi.

Sygxwresh, agaph k propantwn morfwsh. Mono etsi. Me ekfraseis opws "aisxos, ntroph" den pame pou8ena.

Ανώνυμος είπε...

Re paidia exete salepsei entelws?? poia agaph kai poia sygxwresh ?? esy poios eisai diladi o Dalai Lama??
ton messia kai ton hrwa ton paizoun oloi otan einai eksw apo to paixnidi! alla ean itan o yios sou autos pou etrwge to ksylo, tha milouses gia agaph kai sygxwresh?? as min eimaste upokrites kai pseutes!! kai na skeftomaste prin grafoume! kai na bazoume ton eauto mas sti thesh aytwn pou upoferoun! ean esy isoun o astunomikos tha milouse gia agaph?? e re ypokrisia pou epikratei!!
episis, ean pragmatika den niwtheis orgh gia auto pou blepeis sto video, tote eisai kai esu psyxika arrwstos opws oloi ekeinoi pou vrizoun kai xtypoun!

BAGGELHS, EDESSA

Ανώνυμος είπε...

Eimai psuxika arrwstos epeidh epi8umw agaph k sugxwresh..?

H apopsh mou einai oti s'exei kuriepsei h orgh, to misos k h anasfaleia k aplws apanthses sto keimeno gia na me meiwseis.

Den eimai o Dalai Lama oute o Messias, alla afou tous exeis se tetoia ektimhsh, giati den akolou8as ta logia tous? Mono mesw ths agaphs, 8a ftasoume sth fwtish. Auta eipan. Akoma ki an htan o gios mou, h gynaika mou, o pateras mou, 8a prospa8ousa na meinw hremos. Exw ftasei sto shmeio na 8ewrw oti h via, den odhgei pou8ena. Aplws eksaplwnei to misos.

Gia na kleisw, oxi, den me pianei orgh. H orgh, ki auth einai h dikia mou 8esh, phgazei apo ama8eia, agnoia, amorfwsia.
Dusareskeia 8a htan katanohto na me niw8w, alla oute auth me katalamvanei ka8ws den me odhgei pou8ena. Me kanei na niw8w asxhma. Kai den 8elw na niw8w asxhma, eksaitias an8rwpwn xwris sofia.

Na'sai kala

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα άτομα στο βίντεο είναι άρρωστα, ανήκουν στο Μεσαίωνα. Αυτό που πρέπει επιτέλους να γίνει είναι να σταματήσουν να τους ανέχονται οι κάθε λογής πολιτικάντηδες σαν τον Υπουργό Παυλόπουλο και να εφαρμοστεί ο νόμος, δηλαδή να δικαστούν και να μπουν φυλακή για απόπειρα δολοφονίας. Τόσο απλή είναι η λύση.

Γιώργος

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν πόλεμο δίκιο-άδικο έχουν πάντα και οι 2,όπως επίσης λάθη κάνουν και οι 2 πλευρές..Εδώ λοιπόν μιλάμε για έναν πόλεμο που έχει ξεσπάσει μεταξύ πολιτών και αστυνομίας με αφορμές μια δολοφονία ενός 16χρονου αγοριού και΄την απόπειρα δολοφονίας ενός 20χρονου αστυνομικού αλλά αιτίες πολλές άλλες...Ποίος όμως φταίει πραγματικά? ποιός κινεί τα νήματα? Δεν θέλω να πολιτικοποιήσω το θέμα,δεμ με αφορούν οι πολιτικοί..είναι άξιοι της μοίρας τους...είναι όμως υπεύθυνοι για όλα αυτά που συμβαίνουν..είναι αυτοί που έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου..... και το κακό είναι οτι τίποτα δεν ενδέχεται να αλλάξει άρα και να ηρεμίσει άμεσα... Ειλικρινά φοβάμαι για όλα αυτά που πρόκειται να συμβούν...!!!

Related Posts with Thumbnails