Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ.

Εχω γράψει ξανά στο παρελθόν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι στις αναπτυγμένες χώρες έχουμε μάθει να γκρινιάζουμε για το παραμικρό και να ζούμε μέσα στη μιζέρια.
Αν είχαμε όμως πάντα στο νου μας τη δύναμη του ανθρώπου που θα παρακολουθήσουμε στο βίντεο, τότε ενδεχομένως να παίρναμε τη ζωή με άλλο μάτι.
Βρέχει; Γκρίνια. Σκύστηκε το καλτσόν; Γκρίνια. Λερώθηκε το αμάξι; Γκρίνια.
Την ίδια στιγμή, ο Φώτης Τζήμας από την Θεσπρωτία το μόνο που μπορεί να κουνήσει από όλο του το σώμα είναι τα βλέφαρα των ματιών του!
Παρόλα αυτά κοιτάχτε τι λέει...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

για την γκρινια και την μιζερια που μας εχει γινει δευτερο δερμα το εχουμε ξανασυζητησει. την δυναμη ανθρωπων που εχουν τοσο σοβαρα προβληματα κι ομως ακομα παλευουν για ζωη, την εχουμε θαυμασει.
ας πουμε ενα μπραβο - που ειναι πολυ λιγο- σε εκεινους τους ανθρωπους που εχουν αφιερωσει την ζωη τους στην ερευνα ωστε μεσα απο την τεχνολογια να κανουν πιο ευκολη την ζωη των ανθρωπων. παντα μιλαμε για γιατρους που βρηκαν το ενα ή το αλλο φαρμακο. τον ανθρωπο που κατασκευασε αυτο το μηχανημα ποιος τον ξερει? χαριν σε αυτον ο Φωτης μπορει να εχει ανοιχτο ενα παραθυρο στον κοσμο.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Σωστό.

Related Posts with Thumbnails