Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

RESCUE INK, ΟΙ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΧΑΡΛΕΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...

Αν τους δεις στο δρόμο, μπορεί και να στρίψεις από την άλλη... Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι ψηλοί (1,85 μ.), μεγαλόσωμοι (150 κιλά), γεμάτοι τατουάζ και οδηγούν Χάρλεϊ Ντάβινσον. Μεγάλωσαν στις κακόφημες γειτονιές της Φιλαδέλφεια της Νέας Υόρκης, ανάμεσα σε συμμορίες και ναρκωτικά. Σήμερα έχουν δημιουργήσει την πιο αθώα συμμορία στον κόσμο, τους RESCUE INK. Σκοπός τους είναι η καταπολέμηση του βασανισμού και της κακομεταχείρισης των ζώων, η επίλυση προβλημάτων σχετικά με κυνομαχίες, με εξαφανίσεις ζώων και η αναζήτηση ενόχων που σχετίζονται με παρόμοια περιστατικά. Ωστόσο, κατά την άποψή μου το σημαντικότερο από όλα και που δυστυχώς στην Ελλάδα όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά δεν υφίσταται ούτε καν ως ιδέα, είναι η επιμόρφωση των ατόμων που εμπλέκονται σε κακομεταχείριση ζώων. Μαζεύουν τους ενόχους σε μία αίθουσα και με ειδικά σεμινάρια τους εξηγούν γιατί είναι κακό, απεχθές και λάθος η συμπεριφορά τους και τους διδάσκουν σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και ως εκ τούτου, απέναντι στους ανθρώπους και στην κοινωνία. Διότι αν κακομεταχειρίζονται αθώα και ανυπεράσπιστα πλάσματα όπως τα ζώα, τότε δεν υπάρχει περίπτωση τα άτομα αυτά να αγαπήσουν τον συνάνθρωπό τους με τα τόσα στραβά και ανάποδά του.
Δεν χωράει αμφιβολία πως όσοι βασανίζουν ζώα, είναι προβληματικές και δειλές προσωπικότητες. Οποιοσδήποτε έκανε κάποια απόπειρα να κρεμάσει κάποιο σκυλί ή να βασανίσει κάποια γάτα και την ίδια στιγμή εμφανίζονταν οι RESCUE INK μπροστά τους, σίγουρα δεν θα τους περίσσευε καθόλου θάρρος ή ανδρισμός.
Το παράδειγμα αυτά συνδέεται και με την συμπεριφορά ενός ψευτόμαγκα οδηγού ο οποίος μόλις δει μια καημένη γριούλα ή μια ανυπεράσπιστη γυναίκα να πηγαίνει αργά στην αριστερή λουρίδα θα της πει άγριο και επιθετικό ύφος: "Κάνε άκρη μωρή καριόλα". Ωστόσο, σε παρόμοιο περιστατικό και στη θέση της γυναίκας βρισκόταν ο "JOE" ο "G" ή ο "BIG ANT" τότε η αντίδραση του ψευτόμαγκα θα ήταν σαν κυρα - Γιώργαινας που φυλάει το χέρι του παπά.
Ηθικά διδάγματα: 1) Φέρτε την Συμμορία με τα τατουάζ για την προστασία των ζώων και στην Ελλάδα, 2) Βάλτε τα με όσους σας παίρνουν, 3) Μην κακομεταχειρίζετε και βασανίζετε ζώα, διότι όταν το κάνετε την ίδια στιγμή επιδυκνύετε και αποδεικνύετετην παντελή έλλειψη παιδείας, ανδρισμού και θάρρους που σας διακατέχει. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείται το http://www.rescueink.org/




































5 σχόλια:

βασιλης είπε...

μητσαρα εσκεισες! εκληκτικοοοοοοοοοοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

απιστευτοι γοριλες!

ιωαννα είπε...

Αν υπηρχαν οι κυριοι στην Ελλαδα, θα εβγαζαν το αληθινο τους προσωπο οι τραμπουκοι , ψευτομαγκες (οπως σωστα λες) και οι ελληναραδες που τα βαζουν με αθωα ζωακια και ανυπερασπιτες γυναικες

Ανώνυμος είπε...

dimitri dystxws edw vlepw keno plaisio ka monoliges grammes apo to kimeno soy apo to kimeno soy

Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

eyxomai na erthoun edw kapote. bravo tous!

Related Posts with Thumbnails