Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Ελληνικές σημαίες σε σπίτια στις Η.Π.Α και στην Αυστραλία


Οποτε ταξιδεύω στο εξωτερικό και συναντώ Ελληνες της διασποράς συγκινούμαι ιδιαίτερα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί συμπατριώτες μας που πονάνε την πατρίδα, την αγαπούν πραγματικά και πάντα την νοσταλγούν. Μετανάστες σε μια χώρα που τους αγκάλιασε και τους έδωσε ευκαιρίες. Και εκείνοι με δουλειά, ιδρώτα και θέληση πέτυχαν και ζουν μια άνετη ζωή. Πέρασαν και εκείνοι από δύσκολες στιγμές, η κρίση χτύπησε ακόμα και τη δική τους πόρτα, αλλά την ξεπέρασαν χωρίς γκρίνια, βία, μολότοφ και μιζέρια. Όπως μας δηλώνουν οι Ελληνες της Αστόρια, στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α. ποτέ δεν θα περνούσε καν από το μυαλό τους να βγουν στους δρόμους να καίνε και να καταστρέφουν ή να κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια αποτρέποντας χιλιάδες φοιτητές, εργαζομένους και συνταξιούχους να κάνουν τις ολιγοήμερες διακοπές τους (σ.σ. προφανώς οι πλούσιοι επιχειρηματίες, πολιτικοί κ.α. έχουν ιδιόκτητα σκάφη ή πέρνουν ελικόπτερα και αεροπλάνα). Πόσω μάλλον στην πατρίδα τους την Ελλάδα. Και σήμερα δακρύζει η καρδιά τους βλέποντας την Ελλάδα να καταστρέφεται, να πέφτει στα πλοκάμια της τρομοκρατίας και να έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα θύματα της παγκοσμιοποίησης. Λυπούνται και αναρωτιούνται πως ο Ελληνας έπεσε τόσο εύκολα θύμα των πολιτικών, των Μ.Μ.Ε και της Νέας Τάξης Πραγμάτων με αποτέλεσμα να προτείνεται η κατάργηση της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, των θρησκευτικών συμβόλων από τα σχολεία (σ.σ. διότι ακόμα κι αν ορισμένοι Ελληνες είναι άθεοι, η Ορθοδοξία είναι το επίσημο θρήσκευμα του τόπου μας εδώ και 600 χρόνια και αποτελεί μια από τις ζωντανές παραδόσεις μας), των παρελάσεων, να καίγεται η ελληνική σημαία και τα πανεπιστήμια χωρίς την τιμωρία κανενός, οι τηλεοράσεις να μας πλασάρουν αμόρφωτα και ακαλλιέργητα πρότυπα, η ιστορία μας να αλλοιώνεται, η ανασφάλεια να αυξάνεται και τα έθιμά μας να χάνονται, τη στιγμή που στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία και σε άλλες χώρες οι Ελληνες με περηφάνεια κρατάνε ζωντανές τις παραδόσεις μας, ανεμίζουν την ελληνική σημαία και χτίζουν εκκλησίες. Η προσπάθεια να γκρεμιστεί το ελληνικό έθνος έχει ξεκινήσει στην Ελλάδα και αντί να αντιδράμε, συνδράμουμε...


22 σχόλια:

yiannis είπε...

polu omorfo to arthro! bravo, eytyxws pou yparxoun anthrwpoi pou ksexwrizoun!

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο και σε εσένα που αναδεικνύεις αυτό το όμορφο κομμάτι, αυτούς τους όμορφους ανθρώπους!
Να παραδειγματιστούμε όλοι!



Φιλαράκι, να περνάς πάντα τόσο καλα!

Ανώνυμος είπε...

χεσε μας ρε εθνiκοφρονα του κωλου.

αν ξερεις καποιον αλλο τροπο με τον οποιο μπορει ο εργαζομενος να διεκδικήσει τα δικαιωματα του πες τον μας και μας, γιατι απο οσο θυμαμαι μονο η ΑΠΕΡΓΙΑ υπαρχει.

μαλλον εκλεισαντα λιμανια και δε μπορουσες να πας στη μυκονο, γιαυτο χαλαστηκες.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Τέτοιες αντιδράσεις επιθυμεί η παγκοσμιοποίηση και οι μεγάλες δυνάμεις, δηλαδή ο ίδιος ο Ελληνας να κακοχαρακτηρίζει τον συμπατριώτη του αν εκείνος αγαπάει και νοσταλγεί την πατρίδα. Για τη νέα τάξη πραγμάτων όποιος αγαπάει τη χώρα του είναι αυτός που λες, "εθνικόφρων", διότι επιθυμούν την κατάργηση των εθνών, των παραδόσεων, της ιστορίας, των ιδανικών...
διότι μόνο έτσι θα μπορούν να χαλιναγωγήσουν πιο εύκολα τα πλήθη και τους λαούς μετατρέποντάς τους σε πιόνια τους. Επιθυμούν να επικρατεί βία και αντιπάθεια μέσα στην ίδια τη χώρα και όχιη ειρήνη και η ηρεμία. Επιθυμούν λαούς που θα χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους, του τύπου "χέσε μας ρε εθνικόφρωνα" και στο τέλος οι κυβερνήσεις θα συνεχίζουν να μας κλέβουν, να αδιαφορούν για το λαό, αφού ο ίδιος ο λαός αδιαφορεί για τον τόπο του και χαρακτηρίζει "εθνικόφρων" και "φασίστα" όποιον πράγματι ενδιαφέρεται... και όχι, η Μύκονος δεν είναι του γούστου μου, προτιμώ την Κεφαλλονιά, την Κρήτη, την Σκόπελο ή την Σαντορίνη. Ομορφες και ήρεμες θάλασσες...

Tina είπε...

Εσύ "κύριε" ο ανώνυμος , με κουκούλα πας στην απεργία όπως λες; Γιατι εδώ σε βλέπω και βρίζεις ανώνυμα, στην άνεση όπως πάντα.

Θέλω να σε ρωτήσω, πού ακριβώς εργάζεσαι και μπορείς κι απεργείς κάθε 3 και δέκα χωρίς να σε έχουν σουτάρει;

Επίσης από ότι ξέρω με τα πλοία της γραμμής που πάτε και μπλοκάρετε , δεν ταξιδεύουν χλιδέμπουρες, αλλά εργαζόμενοι μεροκαματιάρηδες. Αυτούς βασανίζεται και δεν αφήνεται να πάνε στα νησιά μας. Όλοι οι άλλοι έχουν ιδιωτικά σκάφη. Αλλά εκεί δε σας είδα...γιατί θα τρώγατε στο ψαχνό κανονικότατα.

Εργαζόμενοι μάζευαν όλο το χρόνο λεφτά για να φύγουν λίγες μέρες, αλλά εσείς τους κρατάτε πίσω.

Πες μας ποιοι είστε και πού δουλεύετε και δεν έχετε φάει σουτ. Γιατί στο δικό μου κλάδο απολυόμαστε για πλάκα, μόνο και μόνο επειδή αρρωστήσαμε.

Και μάθε να μιλάς επωνύμως.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Εξαιρετικη η τοποθετηση σου Τινα. Μονο καποιος χουλιγκαν θα μπορουσε να διαφωνησει με αυτα που λες.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Εξαιρετικη η τοποθετηση σου Τινα. Μονο καποιος χουλιγκαν θα μπορουσε να διαφωνησει με αυτα που λες.

Tina είπε...

Όλοι μπορούμε να διαφωνούμε ελεύθερα με όλους. Αλλά να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας επωνύμως κι όχι με κουκουλίτσες και να μη βάζουμε ταμπέλες επειδή είμαστε κολλημένοι.

Και να ξέρουμε πως όπως σχολιάζουμε θα μας σχολιάσουν.

Όλοι έχουμε δικαιώματα , αλλά τώρα τελευταία απορώ.
Φαίνεται σα να έχουν δικαιώματα ορισμένοι σε αυτόν τον τόπο.

Ώρες είναι να κάνουν και κατάληψη στους υπολογιστές μας για να μη γράφουμε επειδή διαφωνούν μερικοί μερικοί.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί η ανωνυμία να φαντάζει ισχυρό όπλο αφού μπορείς να "χτυπάς" αδιακρίτως... Ομως είναι από τα όπλα που μπορούν να στραφούν, πολύ εύκολα σε βάρος εκείνου που το κρατά!
Σε... λάθος στόχο επέλεξες να "επιτεθείς"... Εμείς δεν είμαστε εδώ, για να "γλείψουμε" τον ιδιοκτήτη του μπλογκ, δεν το έχει ανάγκη, αλλά αν τον ήξερες στο ελάχιστο, θα ήταν τιμή σου...
Το ήθος του, η στάση ζωής του, οι διαχρονικές τοποθετήσεις του, δείχνουν ξεκάθαρα ότι αγαπά πραγματικά τον τόπο του, τον σέβεται, τον τιμά!
Και αυτό το μπλογκ είναι απειροελάχιστο δείγμα των πιστεύω του...
Και το συγκεκριμένο άρθρο -που νομίζω συγκινεί τους πάντες, καταδεικνύει πως οι Ελληνες του εξωτερικού πονάνε περισσότερο την Ελλάδα και οι εδώ αντί να χαίρονται αυτό το «δώρο ζωής», το παραπετάνε!

Είμαι υπέρ των απεργιών αλλά των απεργιών που έχουν ξεκάθαρο σκοπό, που όλοι όμως θα κατέβουν στους δρόμους, μήπως και καταφέρουν να... προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω τον τόπο τους! Σαφώς και ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα της απεργίας, να παλέψει, να διεκδικήσει, αλλά αυτό το δικαίωμα να ορίζεται μέσα στα πλαίσια του λογικού και του εφικτού!

Το να σκοτώσω (πρόσφατα γεγονότα στην Marfin), κάψω και βανδαλίσω ιερά σύμβολα, σε τι θα βοηθήσει την χώρα μου;

Το να κλείνει το λιμάνι του Πειραιά, ενώ έχουν προηγηθεί δικαστικές αποφάσεις επί ασφαλιστικών μέτρων, με τις οποίες κρίθηκαν παράνομες και καταχρηστικές οι συγκεκριμένες απεργίες, (στα συν για να μην ταλαιπωρηθεί ο απλός κόσμος, μιας και τα μεγάλα κεφάλια δεν "πονάνε" ποτέ από τίποτα), δεν είναι αυτό καταπάτηση;
Απλές και εύλογες ερωτήσεις....

Για αυτό λοιπόν, μην πετάμε έτσι... ανώνυμα και "αυθαίρετα" κάποια επίθετα, μην γινόμαστε αντιδραστικοί χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, γιατί το λιγότερο που μπορούμε να χαρακτηριστούμε είναι, γραφικοί!




Πειραιώτισσα
Βαλεντίνα Μαρκέλλου


(Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου!).

Πειραιώτισσα είπε...

Μπορεί η ανωνυμία να φαντάζει ισχυρό όπλο αφού μπορείς να «χτυπάς» αδιακρίτως... Ομως είναι από τα όπλα που μπορούν να στραφούν, πολύ εύκολα σε βάρος εκείνου που το κρατά!
Σε λάθος στόχο επέλεξες να «επιτεθείς»... Εμείς δεν είμαστε εδώ, για να γλείψουμε τον ιδιοκτήτη του μπλογκ, δεν το έχει ανάγκη, αλλά αν τον ήξερες στο ελάχιστο, θα ήταν τιμή σου...
Το ήθος του και η στάση ζωής του, δείχνουν ξεκάθαρα ότι αγαπά πραγματικά τον τόπο του, τον σέβεται, τον τιμά και αυτό το μπλογκ είναι απειροελάχιστο δείγμα των πιστεύω του...
Και το συγκεκριμένο άρθρο καταδεικνύει πως οι Ελληνες του εξωτερικού πονάνε περισσότερο την Ελλάδα και οι εδώ αντί να χαίρονται αυτό το «δώρο ζωής», το παραπετάνε!

Είμαι υπέρ των απεργιών αλλά των απεργιών που έχουν ξεκάθαρο σκοπό, που όλοι όμως θα κατέβουν στους δρόμους, μήπως και καταφέρουν να... προχωρήσουν ένα βήμα παρακάτω τον τόπο τους! Σαφώς και ο εργαζόμενος έχει το δικαίωμα της απεργίας, να παλέψει, να διεκδικήσει, αλλά αυτό το δικαίωμα να ορίζεται μέσα στα πλαίσια του λογικού και του εφικτού

Το να σκοτώσω (πρόσφατα γεγονότα στην Marfin), κάψω και βανδαλίσω ιερά σύμβολα, σε τι θα βοηθήσει την χώρα μου;

Το να κλείνει το λιμάνι του Πειραιά, ενώ έχουν προηγηθεί δικαστικές αποφάσεις επί ασφαλιστικών μέτρων, με τις οποίες κρίθηκαν παράνομες και καταχρηστικές οι συγκεκριμένες απεργίες (στα συν αυτό για να μην ταλαιπωρηθεί ο απλός κόσμος, μιας και τα «μεγάλα κεφάλια» δεν πονάνε ποτέ από τίποτα), δεν είναι αυτό καταπάτηση;
Απλές και εύλογες ερωτήσεις....

Για αυτό λοιπόν, μην πετάμε έτσι... ανώνυμα και «αυθαίρετα» κάποια επίθετα, μην γινόμαστε αντιδραστικοί χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα, γιατί το λιγότερο που μπορούμε να χαρακτηριστούμε είναι, γραφικοί!



Πειραιώτισσα
Βαλεντίνα Μαρκέλλου


(Καλή συνέχεια στο ταξίδι σου!).

Ανώνυμος είπε...

egw goustarw na ta kaiw! kai na petaw molotof. kai na me koitane oi mpatsoi kai na einai etoimoi na me sullavoun kai telika na min me silamvanoun dioti tetoies entoles tous dinoun! xestika gia thn patrida kai thn koinwnia! zitw h anarxia! adelfia mas oi metanastes! via sthn exousia!

Tina είπε...

Όποιοι έχουν δουλέψει έστω και λίγο στη ζωή τους και έχουν κάνει πράγματα μόνοι τους κι όχι με πλάτες μπαμπά και βύσματα , δεν καταστρέφουν αδιακρίτως και δεν κρύβονται μέσα στον όχλο.

Χέστηκες και για την πατρίδα και την κοινωνία ... Ε τότε ξεκουμπίσου και πήγαινε αλλού.
Γιατί κάθεσαι εδώ και τρως και πίνεις παρασιτώντας;

Εσύ που μιλάς για μπάτσους, εσύ ο ίδιος θα ουρλιάζεις σαν καμένος σε παράθυρα άμα δεν προστατέψουν τη δική σου περιουσία...

Εγώ δεν έχω ρατσισμό προς τους μετανάστες, έχω σε κάτι Έλληνες σαν κι εσένα.

Βία στην εξουσία ε; Χέστηκε η εξουσία αν ζεις ή πέθανες. Βία εναντίον όλων των άλλων ασκείς.

Θα υπερασπιζόμουν το "δικαίωμά" σου να βγαίνεις να τα σπας , αν είχες κότσια να εμφανίσεις και πρόσωπο και να πάρεις ευθύνη. Αλλά όλοι οι ευθυνόφοβοι χαβαλέδες βουτάτε μια μολότοφ και βουρ.

Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι αγωνιστές παλικαράδες να τους δω να βγαίνουν επωνύμως και να αναλαμβάνουν ευθύνη για οποιαδήποτε καταστροφή;

Και τι πάει να πει γουστάρω; Άμα εγώ γουστάρω να σε ανασκολοπίσω θα πρέπει να απαιτώ να μου βαράνε και παλαμάκια;

Κακομαθημένα κωλόπαιδα που νομίζετε πως όλοι σας χρωστάνε, πως κι η ζωή η ίδια σας χρωστάει.

Ανώνυμος είπε...

ναι ενω εσυ τωρα που εγραψες σαν ονομα "ΤΙΝΑ" γραφεις επώνυμα. δυστηχως υπαρχουν ατομα σα τον ανδρικοπουλο που εχουν παρεξηγήσει τι ειναι "αγαπη για την πατριδα"

Ανώνυμος είπε...

ανθελληνες ειστε ολοι εσεις που εχετε καταδικασει την ελλαδα σε 36 χρονια πασοκ,νδ και τωρα στην εθνικοσοσιαλιστικη συμαχια πασοκ/λαος

ουστ προδοτες

ΜΑΡΙΟΣ είπε...

KΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΜΠΑΙΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ. Ο ΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΟΦ, ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩς ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ , ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ (ΝΕΑ, ΒΗΜΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΕΘΝΟΣ), ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ". ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΜΙΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ 300.000 - 500.000, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ, ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΕΡΑΤΕ ΜΟΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΜΠΑΙΝΕ Ο ΚΑΘΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ; ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΟΔΑΠΟΣ ΕΚΛΕΒΕ Η ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΙ ΛΕΓΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ; "ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΛΕΒΕΙ!" ΔΗΛΑΔΗ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΛΟΓΟΥΣΑΤΕ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΣΑΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩς "ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ". ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΜΑΡΙΟΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε,
δεν καταλαβαινω το πρόβλημά σου με τον Ανδρικόπουλο που στην τελική αυτός δεν λογοκρίνει τα σχόλια σου και τα δημοσιεύει, ενώ εσύ με την σειρά σου, συνεχίζεις να είσαι ερειστικός!
Φαίνεται ποιος εκτίθεται και ποιός όχι...
Η ανυπαρξία επιχειρημάτων και "επιτιδευμένη" επιθετικότητα φανερώνουν την αδυναμία σου ως χαρακτήρας! Και το "δυστυχώς" που χρησιμοποίησες στο επιστρέφω, σε εσένα ταιριάζει καλύτερα! Γιατί δυστυχώς, τύποι σαν κι εσένα, υπάρχουν πολλοί, που λερώνουν πολλές έννοιες...
Ασχολήσου με την μίζερη ζωή σου και άσε εμάς να αγαπάμε τον τόπο μας, όπως και όσο θέλουμε!


Κε Ανδρικόπουλε, συνέχισε την καλή δουλειά σου, εμείς σε διαβάζουμε και σε χαιρόμαστε!


Ευαγγελία Κωνσταντίνου

Tina είπε...

Τα δικά μου ΠΛΗΡΗ στοιχεία ανώνυμε τα έχει ο κύριος Ανδρικόπουλος και διεύθυνση και τηλέφωνο.

Τον κύριο Ανδρικόπουλο τον ξέρω από τότε που πηγαίναμε 1 γυμνασίου.

Έχουμε διαφωνήσει και κατά το παρελθόν , κολλητάρια δεν υπήρξαμε , ούτε είμαστε τώρα. Αλλά αν μη τι άλλο μπορώ να ξέρω πως μόνο εθνικόφρων δεν είναι και πως γνωρίζει περί πατρίδας και σημαίας σωστά.

Δεν έχει ανάγκη να τον υπερασπιστούμε εμείς. Άλλωστε δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.
Ότι γράφουμε το γράφουμε για σένα, που έχεις και το θράσος να βρίζεις τον ιδιοκτήτη του μπλογκ που σου έδωσε βήμα και σχολιάζεις χωρίς λογοκρισία και το παίζεις κι ιστορία μεγάλη.

Ανώνυμος είπε...

το ΠΟΣΟ ανιστόρητα ειναι οσα γράφονται σε αυτη τη σελίδα ΔΕ ΛΈΓΕΤΕ.

λογια βολεμένου καρατζαφερικου νεοέλληνα και τπτ παραπάνω.

αυτη ειναι η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΙΤΑ ΣΑΣ κυρια τινα, και του ανδρικοπουλου και ολων των αλλων.

να λετε οποιον αγωνιζετε στο πεζοδρομιο και το λιμανι "μολοταφακια", και να φτυνετε τους ταφους των προγωνων μας που εχυσαν αιμα για να εχουμε εμεις σημερα εργασιακα δικαιωματα, που ξεπουλαμε μεσα σε μερικες μερες.

ντροπη σας βολεμενοι προδοτες.

Ανώνυμος είπε...

στο φιλο μαριο προτείνω να φυγει απτην ελλαδα και να μετακομίσει στη γερμανια για να γραφτει σε καμια σκληροπυρηνική ναζιστικη οργάνωση γιατι η χρυση αυγη στην ελλαδα δεν ειναι αρκετα καλη για αυτον.

Makis είπε...

Andrikopoule kai loipoi den xreiazetai na asxoleiste me 5, 6 fasistes, akroaristerous anthellines, oi opoioi diafwnoun mazi sas. Auto einai to lathos mas. Sumfwnoume mazi mas 1 ekatommurio anthtrwpoi kai diafwnoun 5-6 kai to kanoume thema. Makari oloi na eixan thn agaph, ton enthousiasmo, thn kalosunh kai tis apopseis tou Andrikopoulou, tha zousame sigoura se kalutero kosmo. Kai auto to lew epeidh mporei na min einai kollitos mou, alla ton gnwrizw arketa kala.

Tina είπε...

Το πόσο γέλασα ανώνυμε με το "βολεμένοι" που μας προσάπτεις δε φαντάζεσαι. Καιρό είχα να δακρύσω από τα γέλια.

Για την ιστορία ο δικός μου παππούς έχει κάνει εξορία...

Εγώ η "βολεμένη" είμαι απολυμένη μήνες και δεν πρόκειται να βρω κάτι σύντομα γιατί δε συμφέρω λόγο προϋπηρεσίας ετών.Σε έναν κλάδο ωραίο, με συμφωνητικά ιδιωτικά που δουλεύουμε 9 μήνες μόνο, αν αρρωστήσουμε δεν πληρωνόμαστε, αν μείνουμε έγκυος τη "μαμίσαμε" ,οι ήδη μάνες δεν προτιμώνται για πρόσληψη, σεξουαλικές παρενοχλήσεις σε συναδέλφους, τρομοκρατία, αν φύγουμε μας γαμάνε τις συστάσεις μας, αν δε συμπληρώσουμε αρκετά ενσημούλια ούτε επίδομα ανεργίας.

Μετά από 10 χρόνια στον ίδιο εργοδότη έπαιρνα 9,5 ευρώ ΜΙΚΤΑ, την ώρα που κάποιοι πληρώνουν 8 ευρώ την ώρα μαύρα στην καθαρίστρια για να τους φτιάξει το σπίτι.

Άρα πρώτοι εμείς θα έπρεπε να έχουμε καταστρέψει τα πάντα στη χώρα αυτή που χέστηκε αν ζούμε ή πεθάναμε. Αλλά δε σκοπεύουμε να καταστρέφουμε ξένες περιουσίες ούτε να απειλήσουμε ανθρώπινες ζωές.

Με τέτοιο γέλιο που με έκανες κι έριξα, σου εύχομαι από καρδιάς να είσαι πάντα καλά και να έχεις μια εξαίσια ζωή. Να σε φωτίσει ο Θεός να αποκτήσεις δική σου γνώμη κι επιχειρηματολογία και σκέψη και να μη μένεις στις κασέτες που σου έδωσε η παράταξή σου να επαναλαμβάνεις. Να είσαι πάντα ελεύθερος γενικά, αλλά και στο πνεύμα.

Η "βολεμένη"

Ηλιας είπε...

Δυστυχως δικαιώθηκες λιγες ημερες αργοτερα με τη δολοφονια του δημοσιογραφου και εκτεθηκαν -οπως παντα- οσοι εναντιωθηκαν στο κειμενο σου και στα λεγομενα όσων σχολιαζαν θετικα...

Related Posts with Thumbnails