Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

Φρίκη στην Ισπανία! BASTA YA! CABRONES!




(Please be aware! Τhis video contains many violent and cruel schenes - Το βίντεο περιέχει βίαιες και απάνθρωπες σκηνές)

Τα κλοτσάνε με βία στα γεννητικά όργανα και στα νεφρά, τους κόβουν μερικώς τα κέρατα, βάζουν βαζελίνη στα μάτια τους, τους δίνουν παραισθησιογώνα φάρμακα και τοποθετούν βαμβάκι στα ρουθούνια τους για να έχουν πρόβλημα στην αναπνοή.

Αυτές είναι μερικές από τις ενέργειες των Ισπανών προς τους ταύρους με σκοπό να τους κάνουν άγρια και επιθετικά για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις μίας ταυρομαχίας! Οι ταύροι από τη φύση τους είναι φιλήσυχα ζώα!

Μέσα στην αρένα βασανίζονται ανελλέητα και περνούν μαρτυρικά, φρικτά βασανιστήρια μέχρι τελικά να πεθάνουν, ορισμένες φορές από πνιγμό από το ίδιο τους το αίμα το οποίο προσπαθεί να βρει έξοδο από τη μύτη του ταύρου. Επιπλέον, όταν ο ταυρομάχος κινδυνεύει αμέσως του παρέχεται βοήθεια και ενίσχυση, σε αντίθεση με τον ταύρο, ο οποίος έχει ως μοναδικό όπλο τα κερατά του. Μία παράδοση η οποία προέρχεται από τα Μινωικά χρόνια, το 1500 π.Χ. όταν γυναίκες και άνδρες χωρίς κανένα απολύτως όπλο ή ενίσχυση πηδούσαν πάνω από τον ταύρο κρατώντας τα κέρατά του. Ενα παιχνίδι που καμία σχέση δεν έχει με το εθνικό... σπορ των Ισπανών, 3.500 χρόνια μετά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

This is shocking! How could they do things like this to living creatures?

Ανώνυμος είπε...

Hijos de puta!

Related Posts with Thumbnails