Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

«Τρίζουν» οι καρέκλες των προπονητών σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ – Ποιοι οι πιθανοί αντικαταστάτες τους σύμφωνα με πληροφορίες του «Αξιον Εστί».

Μετά τα άσχημα αποτελέσματα, καθώς και τις κακές εμφανίσεις του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές εμφανίσεις, οι πρώτοι που φαίνεται πως θα πληρώσουν τη νύφη είναι οι προπονητές.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να δώσουν πίστωση χρόνου στον Γιώργο Δώνη, αφού οι σχέσεις του νεαρού τεχνικού με τον Ντέμη Νικολαϊδή είναι εξαιρετικές και ο πρόεδρος του Δικεφάλου πιστεύει στις δυνατότητες του πρώην προπονητή της Λάρισας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι η διοίκηση δεν «ψάχνεται» για για άλλον τεχνικό και αυτός που έχει τραβήξει τα βλέμματα των ιθυνόντων της ΑΕΚ είναι ο πρώην παίκτης της ομάδας και νυν τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια. Οι Κύπριοι δηλώνουν ότι «ο Τιμούρ θα μας φύγει και θα πάει Ελλάδα το πολύ μέσα σε ένα χρόνο», ενώ ο ίδιος ο Γεωργιανός προπονητής παραδέχτηκε στο φιλικό του περιβάλλον ότι στο παρελθόν άνθρωποι της ΑΕΚ είχαν έρθει σε επαφή μαζί του.
Οσον αφορά στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τυγχάνει πλέον της απόλυτης εμπιστοσύνης του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ η πλειονότητα των φίλων της πειραϊκής ομάδας θέλει αλλαγή τεχνικού «εδώ και τώρα».
Πιθανότατα μέχρι το Δεκέμβριο ο Ισπανός προπονητής θα έχει αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού και στην περίπτωση που στραβοπατήσουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα στην Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τότε δεν αποκλείεται ο Βαλβέρδε να... κουνήσει μαντίλι πολύ νωρίτερα. Ο Τάκης Λεμονής, αλλά και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να αντικαταστήσουν τον Ισπανό. Αμφότεροι, προσέφεραν στην ομάδα κατακτώντας τίτλους και πραγματοποιώντας καλές πορείες στην Ευρώπη, οι φίλαθλοι τους τρέφουν συμπάθεια και για τους δύο, ενώ ο Σωκράτης Κόκκαλης διατηρεί ακόμα καλές σχέσεις μαζί τους.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TAKAROS GIA PANTA!!

Ανώνυμος είπε...

Oti na nai nea.. aporw pou ta diavases!! Super Parapliroforisi

Ανώνυμος είπε...

Μην υποτιματε την νοημοσύνη μας.Το μεγάλο κακό στο ποδοσφαιρο και ειδικα στην παραπληροφορηση το εχετε εσείς σε μεγαλο μερίδιο!!...Καιρός να σταματησετε να λέτε την αποψή σας..Ο δημοσιογραφος να λέει μονο τα γεγονότα και αν γραφει φημες να τιμωρείται...

Ανώνυμος είπε...

Για την ΑΕΚ δεν μπορώ να μιλήσω διότι δεν γνωρίζω. Είμαι Ολυμπιακός και μπορώ να επιβεβαίωσω απόλυτα το ρεπορτάζ, αφού μετά τον αποκλεισμό του Θρύλου από την Ανόρθωση είχαν συγκαλέσει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο με στόχο την απόλυση του Βαλβέρντε. Και το πρώτο όνομα που συζητήθηκε ήταν όντως ο Λεμονής.
Τελικά αποφασίστηκε να δοθεί χρόνος στον Ισπανό, όχι επειδή τον πιστεύουν, αλλά λόγω της αποζημίωσης.

Ανώνυμος είπε...

Diamenw stin Larnaka. O Timour tha fygei apo tin xwra mas eite fetos, eite tin erxomeni agwnistiki sezon.
Exei akoustei arketes fores kai fetos kai perysi, oti tha metakomisei se alli xwra kai to onoman tis Ellados akoustike arketes fores. Logikon einai ean paei stin Ellada na protimei tin AEK ekei opou ekane megali kariera.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Καλησπέρα και ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, είτε θετικά, είτε αρνητικά. Θα ήθελα να επισημάνω και να επιβεβαιώσω ότι ποτέ δεν έχω γράψει, ούτε πρόκειται να γράψω ψέματα ή να υποθέσω κάτι. Εάν αυτός ήταν ο σκοπός μου θα έγραφα μόνο αθλητικές ειδήσεις. Πόσα από τα άρθρα μου όμως αφορούν τον αθλητισμό; Ελάχιστα. Δεν είναι ένα μπλογκ αθλητικό. Εδώ θα διαβάσετε πράγματα που δεν θα διαβάσετε αλλού. Εψαξα πολύ και ρώτησα πριν ανεβάσω το συγκεκριμένο άρθρο. Χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες, έμαθα για το θέμα Βαλβέρντε, όχι από Ελληνα παράγοντα του Ολυμπιακού, αλλά μέσα από το ισπανικό περιβάλλον του Βαλβέρντε, ενώ για τον Κετσπάγια, από το ίδιο περιβάλλον του Γεωργιανού. Δεν ρώτησα ούτε τον Κόκκαλη, ούτε τον Νικολαϊδη.
Επαναλαμβάνω ότι εάν ήθελα να γράψω γεγονότα χωρίς να γνωρίζω, θα ανέβαζα κάθε μέρα αθλητικές ειδήσεις και θα επινοούσα. Αυτό είναι το πιο εύκολο. Κάτι που κάνουν οι αθλητικές εφημερίδες την περίοδο των μεταγραφών, όταν επινοούν μεταγραφικούς στόχους των ομάδων. Εδώ όμως θα διαβάζετε ντοκουμέντα, όπως είναι και τα άρθρα που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

den xreiazetai na "apologeisai"... Oti ma8aineis kai apo opou to ma8aineis, vaze to!
Parepiptontos exeis kairo na grapseis. Ante, file primenoume kainouries anarthseis.

Related Posts with Thumbnails