Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

BE AWARE! THIS MAY BE DISTURBING, BUT SOMETHING MUST BE DONE!




Νέα μόδα έχει σηκωθεί στην Κίνα τον τελευταίο καιρό και δεν αφορά ρούχα, αλλα ζωντανά γατάκια τα οποία μεγαλώνουν μέσα σε γυάλινα μπουκάλια παραμορφωμένα παίρνοντας το σχήμα του μπουκαλιού!!! Το ζώο ταϊζεται με καλαμάκι από μια μικρή εισδοχή και αφοδεύει απο μια τρύπα στο πίσω μέρος του βάζου.
Λίγο πριν τοποθετηθεί μέσα στο βάζο το γατάκι δέχεται ηρεμιστικό μυών ούτως ώστε να μην μπορεί ν΄ αντισταθεί.
Μέσα σε ένα μήνα και με τις "κατάλληλες" ανθρώπινες επεμβάσεις το γατάκι παίρνει το σχήμα του βάζου... Ακόμα και το κεφάλι του!! Τα ζώα μετά πωλούνται για σουβενίρ στο σπίτι... Α Ρ Ρ Ω Σ Τ Η Μ Ε Ν Α Μ Υ Α Λ Α ! !

Για περισσότερες πληροφορίες:
http://zealcorp.com/bonsaikitten/bkintro.html

Μαζεύονται υπογραφές στη ακόλουθη ιστοσελίδα
http://www.petitiononline.com/J1A2D3E4/petition.html

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ...ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?

ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑ....

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν κυκλοφορήσει και πριν από αρκετά χρονιά και πρόκειται για φάρσα-αστικό μύθο. Μάλιστα το είχα διαβάσει και σε σχετικό site που πραγματεύεται αστικούς μύθους που προωθούνται μέσω μειλ. Τα γατάκια δεν θα μπορούσαν ούτε κατά διάνοια να επιβιώσουν εκεί μέσα.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Μακάρι να είναι έτσι Νατάσα, αλλά βλέπω δυστυχώς ότι υπάρχει επίσημη ιστοσελίδα όπου μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου.
Και πίστεψέ με έχω δει ακόμα χειρότερες φωτογραφίες ή βίντεο από βασανισμούς ζώων σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Δυστυχώς υπάρχουν και χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

dimitri einai internet hoax.. gia to onoma tou theou! kapoios ekmetalleutike tin euaisthisia orismenwn k to diedwse..

as elegxoume kapoies fores ti dimosieuoume sto internet, giati kapws etsi dimiourgountai esfallmenes entipwseis.. to lew k se osous me bombardizoun me mail dithen "iwn" klp..

osa lew ta lew me kathe kali diathesi, anagnwrizontas tin agapi sou gia ta zwa k tin euaisthisia sou gi auta ta themata.. stin teliki kala kaneis k prospatheis na mas ksipniseis..


parathetw arthro tis wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Bonsai_Kitten

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Πράγματι! Εχετε δίκιο, δεν το γνώριζα. Πάντως αν και το συγκεκριμένο είναι τελικά ένα μεγάλο ψέμα, η μεγάλη αλήθεια είναι πως δυστυχώς υπάρχουν και... χειρότερα.

Related Posts with Thumbnails