Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΚΟΣ ΟΙΩΝΟΣ

Πριν μερικές εβδομάδες είχα δημοσιεύσει το συγκεκριμένο άρθρο http://axion-esti.blogspot.com/2008/12/blog-post_20.html σχετικά με βίντεο όπου αστυνομικοί δέχονται δολοφονική επίθεση από φανατικούς οπαδούς:




Ενα βίντεο που αποδείχτηκε κακός οιωνός για την δολοφονική επίθεση σε 21χρονο αστυνομικό. τα ξημερώματα της Δευτέρας στα Εξάρχεια.
Είχα γράψει σχετικά με το βίντεο ότι: "Αυτό που θα παρακολουθήσετε χαρακτηρίζεται ως "Συλλογική Ευθύνη", και αποτελεί φασιστικό και ναζιστικό τρόπο σκέψης, όταν για παράδειγμα οι Ναζί επιθυμούσαν τον αφανισμό όλων των Εβραίων. Με παρόμοιο μίσος δέχονται επίθεση οι αστυνομικοί έξω από το ΟΑΚΑ στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε".

Δεν είναι όλοι οι αστυνομικοί δολοφόνοι, δεν είναι όλοι οι γιατροί λαμόγια, δεν είναι όλοι οι καθηγητές παιδεραστές, δεν είναι όλοι οι οδηγοί ταξί απατεώνες, δεν είναι όλοι οι δικηγόροι ρουφάνια, δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι αλήτες κτλ κτλ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ετσι ειναι Δημητρη. ειδες τι μισος βγαζουν τα ατομα αυτα;;

Ανώνυμος είπε...

dystyxws h epithesh pou dexontai oi astunomikoi sto video den proerxetai oute apo koukouloforous, oute apo tromokratikes organwseis.
Ayto deixnei oti genika h koinwnia mas einai ena aperanto MPOURDELO!

Ανώνυμος είπε...

Na dw poios 8a askei to epaggelma tou astunomikou apo dw k sto ekshs..

H douleia tou astunomikou einai na prostateyei ton polith, alla twra pia den mporei na prostateyei oute ton eauto tou ton idio.

Related Posts with Thumbnails