Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΡΤΕ ΤΗΣ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ !

Όταν οδηγούμε πρέπει να είμαστε 100 % συγκεντρωμένοι, διότι από τη σωστή δική μας οδήγηση εξαρτάται οι ζωή άλλων ανθρώπων.
Στις φωτογραφίες, οδηγός της Μερσεντές είναι μία ηλικιωμένη γυναίκα. Ακόμα κι όταν πατάει τον κύριο δεν παίρνει χαμπάρι τι έχει κάνει, σε αντίθεση με την πεζό, η οποία ωρύεται!
Όσοι είναι 65 ετών και άνω δεν θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να οδηγούν, διότι τα αντανακλαστικά τους είναι ιδιαίτερα αδύναμα.
Επιπλέον, το δίπλωμα πρέπει να αφαιρείται όχι μόνο από μεθυσμένους, αλλά και από τους "ψευτόμαγκες" που κολλάνε το αμάξι τους πίσω από το άλλο μέχρι το όχημα να μπει στη δεξιά λωρίδα
Ωστόσο, πολύ επικίνδυνοι είναι και όσοι (...όσες) κάθονται στην αριστερή λουρίδα και
πηγαίνουν με... 50 !


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Na apagoreytei h odhghsh se oles tis gynaikes! Dia ropalou!

spika είπε...

OLA EINAI 8EMA GIATROU..OI GIATROI OUTE POU SE KOITAZOUN GIA N ANANEWSOUN TO DIPLWMA OI HLIKIOMENOI.TO NA APAGOREUTEI GAI TOUS 65+ EINAI NOMIZW RATSISTIKO ALLA NA GINETAI SWSTI IATRIKI EKSETASI NAI!

Ανώνυμος είπε...

"ψευτόμαγκες που κολλάνε το αμάξι τους πίσω από το άλλο μέχρι το όχημα να μπει στη δεξιά λωρίδα."

Καί κάποιοι ενώ το κάνουν ανάβουν και αριστερό φλάς!!! Αλήθεια πόσοι έχουν κάνει πραγματικό μάθημα ή έχουν διαβάσει τον ΚΟΚ; Έχω δει στη αττική οδό κάποιον να μπαίνει από την αριστερή στην δεξιά λωρίδα(για να περάσει ασθενοφόρο), ανάβοντας αλάρμ! Αυτό μπορεί να είναι και επικίνδυνο διότι οι άλλοι καταλαβαίνουν ότι θα σταματήσει στην μέση του δρόμου. Βέβαια το αλάρμ έχει συνήθως την έννοια του "επιστρέφω αμέσως" και το ανάβουν ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένο στην άκρη. Και άλλα πολλά και απίστευτα. Α και αυτό των φωτογραφιών το έχω δει ως πεζός (χωρις ατύχημα ευτυχώς). Η οδηγός ήταν αφοσιωμένη στο κινητό και δεν είδε ούτε κόκκινο, ούτε πεζούς.

Ανώνυμος είπε...

RE PAIDIA DEN FTENE OI GYNAIKES OI OI ANDRES.
O KALOS STO MIALO TOYS FTAIEI.

EPEIDH MENO DIPLA SE KENTRIKO FANARI KLP OI PERISOTERES PARANOMIES GINONTE SE POSOSTO APO ANDRES P.X. TAKSITZIDES-ODHGOI FORTHGON-ODHGOI SXOLIKON ASE DE TA MALAKISMENA ANTRAKIA POY BAZOYN TA STEREFONIKA STO FOYL EKFRAZONTAS KATA AYTON TON TROPO KAI FONAZONTAS << EIMAI MALAKAS>> 'H TOYS KYRIOYS POY KYKLOFOROYN SE SKOYRA AYTOKINHTA ME SKOYRA TZAMIA KAI SKOYROYS ARI8MOYS GIA NA MHN MPOREIS NA TOYS DIABASEIS EPISHS EXOYN BALEI KAI STA FOTA KAI TA STOP MEMBRANES KLP.


E! LOIPON SYGRINETE AYTA ME TIS XAZOMARES POY KANOYN OI GYNAIKES ODHGOI. MHN MOY PEITE OTI MILANE STO KINHTO OI GYNAIKES.

GIATI OI ANDRES DEN MILANE ??

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Πολύ σωστός ο φίλος. Οι γυναίκες πάσχουν από έλλειψη αίσθησης του χώρου και του χρόνου και οι άνδρες πάσχουν από έλλειψη σοβαρότητας. Και όλοι μαζί ως λαός -τουλάχιστον στο τιμόνι- πάσχουμε από έλλειψη πειθαρχίας και ηρεμίας.

Ανώνυμος είπε...

αλλη μια μαχη των φυλων. περα απο τις ικανοτητες,τα αντανακλαστικα και την νοοτροπια. ποιος πηρε διπλωμα χωρις να δωσει το αναλογο μπετονακι λαδι? και τελικα τους περισσοτερους τους εμαθε ο μπαμπας τους ή ο κολλητος τους να οδηγουν γιατι ο δασκαλος απλα σε ετοιμαζει για τις εξετασεις.
αρα το συστημα κυριως νοσει κι εμεις το ακολουθουμε γιατι ειμαστε και λαος θερμος και ολοι μαγκες οδηγοι χωρις ντοκουμεντα, αρκει που το πιστευουμε εμεις κι ας εχουμε γεμισει μια πτερυγα του κατ με μια μονο βολτα στην Αθηνα.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην παρασυρθώ και ξεφύγω, ενώ πρέπει να είμαι μια κυρία και να κρατήσω χαρακτήρα, θα παραθέσω μόνο ένα ανέκδοτο ....

Γυναίκες οδηγοί

Το πρωί ήμουνα στην Εθνική Οδό, κοιτάω αριστερά και τι να δω...μια γκόμενα με μια κουρσάρα, με πατημένα 150,να κοιτάζεται στον πλαϊνό καθρέφτη και να βάζει κραγιόν !!!....και φυσικά, έτσι αφηρημένη, είχε αρχίσει να μπαίνει στη λουρίδα μου!...τρόμαξα τόσο που μου έπεσε η ξυριστική μηχανή απ το ένα χέρι και το σάντουιτς από το άλλο, προσπάθησα να κουμαντάρω το τιμόνι με τα γόνατα, μου φεύγει και το κινητό όπως το κρατούσα με τον ωμό και μιλούσα, πέφτει μέσα στον καφέ που είχα ανάμεσα στα ποδιά μου, έγιναν τα πλήκτρα του laptop σκατά... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟΙ, σου λέει μετά!



Τίνα

Related Posts with Thumbnails