Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΟΥΣ!

Είναι ίσως η πρώτη φορά στην ιστορία των ομαδικών αθλημάτων που οπαδοί μιας ομάδας τραγουδούν σύνθημα (σ.σ. ολόκληρη φράση και όχι απλά μια λέξη) σε ξένη γλώσσα.
Συγκεκριμένα, στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε, στο χρονικό σημείο 8.06 χιλιάδες φίλοι του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου τραγουδούν κατά λέξη: "Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό, όπου πας εσύ θα' μαι πάντα εδώ, θα σου τραγουδώ. Θρύλε ολέ, ολέ.." !! Παράλληλα, διακρίνεται πεντακάθαρα στο 8.36 και μια ελληνική σημαία την οποία κρατούν οι Σέρβοι φίλαθλοι, ενώ στην Ελλάδα δυστυχώς επικρατεί η αφελής και χαζή άποψη από ορισμένους ότι όποιος Ελληνας κρατάει ελληνική σημαία είναι φασίστας.
Τη στιγμή που την κρατούν με χαρά οι ξένοι, αλλά όχι εμείς... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

18 σχόλια:

vaggelis.germania είπε...

apisteyto paidia!

Ανώνυμος είπε...

Που τα ανακαλύπτεις όλα;;;
Πάλι άξιος, πάλι μπράβο για την «εμμονή» σου να μας αιφνιδιάζεις ευχάριστα...

Πειραιώτισσα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτοί που τραγουδάνε το Είσαι στο μυαλόοο κάτι μαγικόοο είναι ΕΛΛΗΝΕΣ! Ο ΟΣΦΠ είναι αδελφοποιημένος με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου και είναι μάλιστα η πιο παλιά αδελφοποίηση της Ευρώπης! Σε ΚΑΘΕ παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα πάνε Έλληνες στην κερκίδα του Ερυθρού και σε ΚΑΘΕ παιχνίδι του ΟΣΦΠ υπάρχουν Σέρβοι μέσα στη Θύρα 7!

ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΊΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!
ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
Ορθόδοξα αδέλφια!

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Αγαπητε φιλε ευχαριστω για το σχολιο. Ωστοσο, θα διαφωνησω στο σημειο που λες οτι αυτοι που τραγουδουν ειναι Ελληνες. Δεν τραγουδουν μονο 5-6 ατομα, αλλα εκατονταδες. Και προφανως δεν θα πηγαιναν εκατονταδες Ελληνες στο εξωτερικο σε ενα παιχνιδι που δεν ειναι καν ντερμπι. Επισης, πρωτα τραγουδουν στα σερβικα το ιδιο συνθημα και μετα στα ελληνικα. Επιπλεον, αν και ακουγεται καθαρα οτι το συνθημα ειναι στα ελληνικα, ακουγεται επισης καθαρα η σερβικη προφορα. Η προφορα δεν ειναι ελληνικη. Προσεξτετο. Κατι αναλογο ειχε γινει και σε παιχνιδι μπασκετ της Παρτιζαν οπου ολο το γηπεδο φωναζε ΠΑΟΚ ΟΛΕ. Προφανως δεν ηταν ολοι φιλοι του ΠΑΟΚ. θα προσπαθησω να βρω το βιντεο.

Ανώνυμος είπε...

Το βρηκα εγω το βιντεο.Η φιλια του κοσμου του Π.Α.Ο.Κ. με τους Grobari της PARTIZAN κραταει χρονια...

http://www.youtube.com/watch?v=Y56GQQhQI5g

Κωνσταντίνος είπε...

Και να σκεφτεί κανείς ότι η Ελλάδα ψήφισε υπέρ της ένταξης της προσχώρησης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, χωρίς καμμία επιφύλαξη για τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών.

Ακόμη χειρότερα: Ο εθνοποροδότης Σημίτης, χωρίς τον παραμικρό δισταγμό και την ελαχίστη επιφύλαξη, προσυπέγραψε τον βομβαρδισμό της Σερβίας την 24/3/1999 (παραμονή της δικής μας Εθνικής Εορτής, στους εορτασμούς της οποίας ουδέποτε παρέστη κατά τα οκτώ έτη της θλιβερής πρωθυμπουργίας του).

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Eυχαριστω τον φιλο για το λινκ με το βιντεο της Παρτιζαν.
Οσον αφορα στον Κωνσταντινο, δυστυχως εχεις απολυτα δικιο. Αυτες ειναι οι συνεπειες τις νεας ταξης πραγματων. Ενεργουν ως χωρα οχι με την καρδια μας, αλλα με βαση τις εντολες των μεγαλων δυναμεων. Στη λιστα δεξια πανω περιλαμβανεται το κειμενο για τις συνεπειες της παγκοσμιοποιησης. Συντομα θα γραψω κι αλλο αρθρο για του βαδιζουμε εξαιτιας της νεας εποχης, της νεας ταξης πραγματων και της παγκοσμιοποιησης.

Gienoulatos είπε...

H legomenh nea taxh pragmatwn mas 8elei apoxaunwmenous k upoxeiria
Kanw auto to mikro sxolio sta parapanw dika sas alla prin ta diavasw hthela na grapso gia to bideaki
Einai mia anarthsh xara ofthalmwn alla k autiwn
Den to pisteya prin to dw oloklhro.
K ontws den mporei na einai tosoi Ellhnes na fwnazoyn ellhniko sinthima.
Exairetika eyxaristo poy servoi fwnazoun toso dynata kati ellhniko.
K file mou poso dikio exeis gia tin ellhnikh shmaia

Gienoulatos

Ανώνυμος είπε...

to binteo me ejeplixe k mena me eyxaristo tropo.
K eimai perhfanos pou eimai ellhnas,
pou exw sto balkoni mou shmaia!
Alimono se autous pou anaferoun osa les!
Dimitri anamenw to epomeno ar8ro sou gia to 8ema tis pagkosmiopoishs k nomizw analuontas sinepies k katastaseis 8a iparxoun sxolia apantiseis polles giati einai 8ema pou ‘prokalei’ sizitiseis epi sizitisewn.



Nikos Defes.

Goran είπε...

Hi all,
there is a group of Greek friends who travel from Athens to watch Zvezda. Greek flags are always present on our stands.
First I heard "eisai sto mylao" on away game in Jagodina, where Greeks and group of Serbs sang it - http://www.youtube.com/watch?v=J0PryN6xOlw
The rest did not know the lyrics but in the meantime many took effort to learn and you heard the outcome in Smederevo.
I hope soon we will be able to sing it in Marakana.

ΓιΑ ΠαΝτΑ! είπε...

Kοιτα τι μπορεις να μαθεις με μια αναρτηση!
Δυναμη μεγαλη τελικα τα blogs!

Dimitris Andrikopoulos είπε...

thanks Gorna for the information. eyxaristw gia ta sxolia sas. h sygkekrimenh anartysh einai apo tis prwtes se episkepsimothta ston ena xrono leitourgias tou blog.v

Ανώνυμος είπε...

Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό,

όπου πας εσύ θα 'μαι πάντα εδώ,

θα σου τραγουδώ...


Και απο Σερβους;;; ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟ!!!


Limanakias7

Fanis7 είπε...

Ti eipes twra???
Thruleeeee mou!
Omadara mou!
to stelnw se olous tous kokkinous filous mou.
eyxaristw file

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό παίδες.

Λόγω της γυναίκας μου βρίσκομαι συνέχεια στη Σερβία, και ως τρελαμένος Ολυμπιακός και Ερυθρός Αστέρας η γυναίκα, παω συνέχεια στο Μαρακανά (γήπεδο του Αστέρα). Απίστευτα πολλές φορές τραγουδούν στα ελληνικά και έχουν πάντα ελληνικές σημαίες, και φυσικά του Ολυμπιακού.
Οι άνθρωποι (συνολικά οι Σέρβοι) αγαπούν παράφωρα την Ελλάδα μας αλλά μην ξεχνάμε το γεγονός πως είμασταν οι μόνοι (ο λαός μας, άσε τις κυβερνήσεις) που στο πόλεμο τους στηρίξαμε με αγαθά και άλλα. Πραγματικά δεν ξέρετε πόσο όμορφο είναι το συναίσθημα να νιώθεις αγάπη από έναν άλλον λαό μόνο και μόνο επειδή είσαι Έλληνας. Πηγαίνετε μία βόλτα μέχρι το Βελιγράδι να το διαπιστώσετε μόνοι σας.

Να στε όλοι καλά...

Delije Sever - Gate 7!

Goran είπε...

Again yesterday "eisai sto mylao" at away game in Pozarevac, http://www.youtube.com/watch?v=24PDhQoDY0I (7:40-10:00 min)

Goran είπε...

Finally Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό on Marakana, http://www.youtube.com/watch?v=Dqf545oEOQ0&playnext=1&videos=-gaNaZ3CtLo

Ανώνυμος είπε...

Το φόντο δυσκολεύει πολύ την ανάγνωση των σχολίων, αλλά και των υπολοίπων.

Related Posts with Thumbnails