Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ

6 σχόλια:

ΜΑΡΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!!
ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΑΠ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

Nικόλαος είπε...

Καλημέρα, είναι καταπληκτικό!!!

Mara είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ!! ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ..

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Πιστευω Μαρα πως θα μπορουσαν να ειχαν γραφτει δεκαδες ακομα περισσοτερα πραγματα. Μακαρι οσοι ειχαν σκυλια να ηταν φιλοζωοι, διοτι θα ειχαμε γεμισει την Ελλαδα φιλοζωους. Λεγοντας αυτο θελω να πω οτι το σκυλι οσο ξυλο και φωνες αν φαει και δεχτει απο το αφεντικο του, θα του ειναι παντα πιστο και θα τον αγαπαει. Εμεις οι ανθρωποι αν ειχαμε ενα αφεν... See Moreτικο που μας φωναζει και μας ριχνει καμια σφαλιαρα θα τον αντιπαθουσαμε για παντα! Μπορει νοητικα οι περισσοτεροι ανθρωποι να ειναι ανωτεροι απο τα σκυλια, αλλα συναισθηματικα τα σκυλια ειναι ανωτερα απο ολους ισως τους ανθρωπους. Και δυστυχως στη ζωη αυτο ειναι που μετραει περισσοτερο για μενα προσωπικα τουλαχιστον ειναι να εισαι καλος ανθρωπος.Μας εδωσε ο Θεος τη ζωη, μια πιθανοτητα στο απειρο, και παρολα αυτα την καταναλωνουμε σε μιζερια, μικροπρεπεια, μικροψυχια, κακιες και ζηλοφθονιες. Τα σκυλια πρεπει να αποτελουν παραδειγμα για τον ανθρωπο. Δυστυχως, αντι να γινεται αυτο φτανουμε στο σημειο να τα σκοτωνουμε και να τα βασανιζουμε. Ειναι τρομαχτικο ποσο αδικος και κακος μπορει να γινει ο ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

Ποσο ομορφη αναρτηση και μαλιστα δίνει πολλα μαθηματα σε πολλούς ανθρωπους που μαλλον δεν αξιζει να λεγονται ετσι!
Οι τελευταιεες φρασεις ειδικα μας εκαναν να κοιταχτουμε και να πουμε δυνατα "εχουν ψυχη".Ας τους φερομαστε παντα αναλογα!
Μπραβο Δημητρη,χαιρομαστε καθε φορα που σε διαβαζουμε


Γιάννης+Αννα

Ανώνυμος είπε...

tromera sigkinitoko kai ayto!
Mprabo mara kai filoi Giannh kai Anna gia ta sxolia sas!

Nikos Defes

Related Posts with Thumbnails