Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

H καλύτερη διαφήμιση του αιώνα... μας έρχεται από την Αργεντινή.


Αν αγαπάτε το ποδόσφαιρο μην χάσετε αυτή τη διαφήμιση. Ο Θεός απευθύνετε σε όλους τους Αργεντινούς. Εχω γράψει από κάτω και ολόκληρη την μετάφραση για να την βλέπετε παράλληλα. Θέλει ήχο...

«Γεια σας, γεια σας. Γεια σας με ακούτε; Γεια σας με ακούτε Αργεντίνοι;
Ναι, ναι εγώ είμαι… Εμεινε λίγο καιρός και θα ήθελα να σας πω κάτι. Ημουν εγώ το κάθετο δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Ολλανδία το 1978. Ημουν εγώ το οριζόντιο δοκάρι το 1990 απέναντι στην Γιουγκοσλαβία. Κόντρα στην Βραζιλία, προφανώς ήμουν εγώ, αμφιβάλλετε; Και μέχρι που μπορεί να ήταν και το χέρι μου…
Θα αναρωτηθείτε: «Και πού ήσουν κόντρα στην Ελβετία και στη Γερμανία;», ε, τι να κάνουμε; Κι αυτός εκεί κάτω παίζει επίσης.
Ομως, δεν ήμουν εγώ αυτός που πέρασε τρεις Ολλανδούς, δεν ήμουν εγώ αυτός με τις απίστευτες αποκρούσεις, Θεέ μου! Δεν ήμουν εγώ αυτός που έβαλε την γκολάρα στο γάμα. Ενώ αυτά δεν ήταν τα δικά μου χέρια. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έτρεξε πενήντα μέτρα με τη μπάλα. Δεν ήμουν εγώ αυτός που τους άφησε πίσω για πάντα. Δεν ήμουν εγώ το θαύμα. Προσευχηθείτε, ζητήστε, υποσχεθείτε… γεμίστε τα μπαρ, τους δρόμους, τα σπίτια, τα γραφεία… και αγαπήστε πάνω από όλα τα χρώματα αυτά. Πιστεύω σε σας…»

3 σχόλια:

rodos είπε...

A-ΠΙΣ-ΤΕΥ-ΤΗ !!

Ανώνυμος είπε...

Tα πιο ιδιοφυή πάντα βρίσκεις... Δεν περίμενα κάτι λιγότερο από εσένα, είσαι "τρελό ζιζάνιο" που ψάχνεσαι! Και ευτυχώς για εμάς που τα μοιράζεσαι μαζί μας... Εξαιρετική διαφήμιση, με ανατρεπτικό σκεπτικό, καθηλωτική η φωνή του "Θεού" και το σκηνικό όπως εξελίσσεται!

Hola Dimitri!!!

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Eυχαριστώ Πειραιώτισσα!

Related Posts with Thumbnails