Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Βαριές ποινές για βιαστές, παιδεραστές, βασανιστές ζώων, εμπρηστές


Εύλογα θα αναρωτηθείτε: "Μπορεί να συγκριθεί η πράξη ενός βιαστή με αυτή κάποιου που βασανίζει ζώα; Μπορεί η ποινή να είναι η ίδια;"
"Οχι, δεν μπορεί", είναι η εύκολη και γρήγορη απάντηση και αυτό είναι το φυσιολογικό. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου υπερβολή να αναφέρω ότι τα άτομα που υποπέπτουν σε τέτοιες πράξεις (είτε βιασμό, είτε βασανισμό ζώων) έχουν το ίδιο αρρωστημένο μυαλό.
Ενας άνδρας που θα επιβληθεί με βία πάνω σε ένα γυναικείο ή παιδικό κορμί για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ανησυχίες με όπλο την μυϊκή του δύναμη, είναι το ίδιο άρρωστος και αδύναμος ψυχικά με ένα δειλό άτομο που θα βασανίσει ένα σκύλο σουβλίζοντάς το ή περιχυλίζοντάς το με χημικά. Οταν μάλιστα την αγνότητα, αγάπη, καλοσύνη, αλλά και τον ενθουσιασμό με τον οποίο διακατέχονται τα πιστά τετράποδα, δυστυχώς δεν μπορούν να βρεθούν στην ψυχή ενός ανθρώπου. Και τα δύο αυτά συμβάντα πήραν το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες... Την ίδια στιγμή, ύπουλοι και δειλοί συμπολίτες μας καίνε όποιο δέντρο έχει μείνει σε δασική περιοχή για να χτίσουν τις βίλες τους. Τι πιο εύκολο να συλληφθούν όσοι χτίσουν σπίτια στις καμμένες αυτές περιοχές; Εμπρηστές χωρίς ανθρωπιά, αλλά με μεγάλη αδιαφορία, που φτάνει μέχρι και σε μίσος για την πατρίδα τους και για τον τόπο αυτό που πάντα υπήρχε και πάντα θα υπάρχει... και ας πέρασε τόσα δεινά.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πολύ δίκιο. Οποιος κάνει κακό στα ζώα, είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα κάνει κακό και στους ανθρώπους.

patsiouri είπε...

Συγχαρητήρια.
Φυσικά και είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
Και όποιος κάνει κακό σε ζώο είναι ο ίδιος που θα τον δεις μεθαύριο στις ειδήσεις ότι βίαζε το παιδί του (η σου...)

Ψοφήστε ανώμαλα καθίκια...

Related Posts with Thumbnails