Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΕΣ - ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ Ο ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥ



Ξύλο μέχρι θανάτου από μπράβο φημισμένου κλαμπ της Μυκόνου, υπέστη Αυστραλός τουρίστας επειδή αρνήθηκε να δείξει τα στοιχεία του ή έστω επειδή έκλεβε τσάντες, όπως ισχυρίζεται η πλευρά των δραστών. Οποιος κι αν είναι ο λόγος δεν σκοτώνεις τον άλλον εκτός κι αν είσαι ηλίθιος!
Σε διάστημα μόλις δέκα ημερών μάθαμε για κάποιους που κρέμασαν και σούβλισαν ένα σκύλο ή και κάποιον άλλον που πέταξε χημικά σε άλλο σκυλί. Ακούσαμε για ένα άτομο που μαχαίρωσε για μία θέση πάρκινγκ, αλλά και για αυτούς που έστειλαν σε κώμα Αυστραλό τουρίστα, ο οποίος φέρεται να έκλεβε (αποδεικνύεται ότι η παρέα τον Αυστραλών δεν είχε καμία σχέση με κλοπές).
Γιατί μία τόσο όμορφη χώρα, με ένδοξη ιστορία, απίστευτη μουσική παράδοση και τρομερά ήθη και έθιμα να κατοικείται από τόσο άχρηστους, κακούς και βλάκες πολίτες; Τι φταίει η Ελλαδίτσα μας, αν υπάρχουν τόσα πολλά καθάρματα;
Και τί πιστεύετε, ότι εάν η Κυβέρνηση της Αυστραλίας δεν ζητούσε τη σύλληψη των δραστών, θα είχε γίνει γνωστό το περιστατικό στο φημισμένο κλαμπ της Μυκόνου; Οχι βέβαια, αφού κάθε μέρα συμβαίνουν ανάλογα περιστατικά όταν ορισμένοι ψευτόμαγκες και κότες επιθυμούν να επιβληθούν με τη μυϊκή τους δύναμη ή με τη χαζομάρα τους. Ξύλο, πυροβολισμοί, μαχαιρώματα, βασανισμοί, όλα χωρίς αιτία από ορισμένα ψευτοπαλίκαρα που ποτέ δεν θα καταφέρουν να κερδίσουν μια μάχη πολιτισμένου διαλόγου και που δυστυχώς οι περισσότεροι γνωρίζουν ασυλία...
Στο μεταξύ, ήταν συγκλονιστική και άκρως συγκινητική η δήλωση του κυρίου Ζάμιτ, πατέρα του 20χρονου Αυστραλού, ο οποίος είναι εγκεφαλικά νεκρός και μόνο ένα θαύμα θα τον επαναφέρει στη ζωή.
"Θέλω να ευχαριστήσω τους Ελληνες που στάθηκαν στο πλευρό μας, την αστυνομία και τους γιατρούς. Εχετε μία πανέμορφη χώρα, με υπέροχο πολιτισμό και πιστεύω ότι αυτό που έγινε ήταν απλά κακή τύχη. Το μόνο που μου μένει είναι να βγάλω αύριο τη μηχάνη υποστήριξης από τον υιό μου και να τον πάρω πίσω στην Αυστραλία."
Φοβερή και ανεπανάληπτη δήλωση!! Πού βρήκε τη δύναμη; Οποιοσδήποτε άλλος θα έριχνε αιώνιες κατάρες για τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Ας αποτελέσει αυτός ο κύριος ένα μεγάλο παράδειγμα συμπεριφοράς προς όλους μας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPOURDELO EIMASTE!

Ανώνυμος είπε...

Είδα τις δηλώσεις του πατέρα. Με έκανε να δακρύσω.

Ανώνυμος είπε...

exo meinei afonos apo ti dilosi tou patera... an einai dynaton...

patsiouri είπε...

Παιδιά σόρι αλλά εγώ τόση ανωτερότητα δεν την αντέχω.
Εχω ζήσει Αυστραλία και οι γονείς εκεί είναι για τον π...σο.
Στα 18 το παιδί κλώτσο και έξω από την πόρτα και τα αντιμετωπίζουν μετά σαν απλούς γνωστούς.
Ετσι είναι οι οικογένειες εκεί.
Δε μπορώ να πω αν είναι καλό η κακό, γιατί κι'εδώ τίγκα στα μαμόθρεφτα είμαστε, αλλά ρε φίλε, πατέρας είσαι...
Τόση ψυχρότητα?
Τόση αυταπάρνηση?
Ο.Κ, δεκτά τα ευχαριστώ του και οι ύμνοι για τον (ποιόν?) πολιτισμό μας...αλλά δε ζήτησε καν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι!
Τόση εμπιστοσύνη έχει στην Ελληνική Δικαιοσύνη?
Και μη μου πείτε πως δεν είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τις καθυστερήσεις, τη μή ενημέρωση της αστυνομίας κτλ...
Η ότι τον γιο του τον σκότωσαν ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ.
Εμένα σαν εθελοτυφλία μου κάνει αυτό και δε μου αρέσει καθόλου.
Τα'χω πάρει και με αυτό το περιστατικό όπως καταλαβαίνετε.
Και δεν αντέχω άλλο τις δικαιολογίες του στυλ "Το'κανε ένας που δεν του κόβει".
Στ'αρχίδια μου, να του κόψει, εμάς δλδ γιατί μας κόβει?????
Αει σιχτίρ που θα ευχαριστούμε κιόλας το κράτος που επιτρέπει με το νόμο σε όλες αυτές τις ανωμαλάρες να κυκλοφορούν...

Related Posts with Thumbnails