Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ




Η έλλειψη παιδείας και καλλιέργειας ενός αστυνομικού (γεγονός που φαίνεται και στο υπόπνημά του όπου κατηγορεί τον Αλέξανδρο για "αποκλίνουσα συμπεριφορά" - εδώ σκότωσες ένα παιδάκι και το κατηγορείς κι όλας;;-) και ως επί το πλείστον μίας ολόκληρης κοινωνίας είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 15χρονου παιδιού, καθώς και το κάψιμο ολόκληρης της Ελλάδας.
Δυστυχώς, ο καθένας πλέον μπορεί να γίνει αστυνομικός στην Ελλάδα, να παίρνει ένα όπλο και να πυροβολεί. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού και μακάρι το γεγονός αυτό να γίνει η αιτία για τη βελτίωση της κοινωνίας μας...
Μέχρι τότε όμως...
... αρκετοί κουκουλοφόροι, στην πλειονότητά τους άτομα νεαρής ηλικίας, Ελληνες και ξένοι, δεν έχουν όσιο και ιερό και έκαψαν το περίπτερο του "χαμόγελου του παιδιού", περίπτερα μεροκαματιάρηδων, την εθνική βιβλιοθήκη, ενώ επιχείρησαν να κάψουν μέχρι και το αρχαιολογικό μουσείο. Ένα ζευγάρι οδηγούσε το αυτοκίνητό του και οι κουκουλοφόροι τους πέταξαν έξω και έκαψαν το αυτοκίνητο. Συνάνθρωποί μας σήμερα έμειναν χωρίς δουλειές, αφού τους κατέστρεψαν τα καταστήματα που έχτισαν με αγώνα και ιδρώτα πολλών ετών.
Είδαμε εικόνες όπου πυροσβέστες έτρωγαν ξύλο και τους πετούσαν έξω από τα οχήματα...

Πόσοι είναι όλοι αυτοί που έκαναν τις ζημιές; Μερικές χιλιάδες; Και ορισμένοι αλλοδαποί που έκαναν πλιάτσικο.
Εμείς είμαστε δέκα εκατομμύρια και άλλοι τόσοι στο εξωτερικό. Γιατί να κυριεύουν οι ελάχιστοι και να καταστρέφουν τη χώρα μας ;
Δυστυχώς, η Ελλάδα και οι Έλληνες του σήμερα και των τελευταίων εκατό ετών δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με την Ελλάδα που έδωσε το φώτα της σε όλο τον κόσμο.
Η Μελίνα Μερκούρη έφυγε από κοντά μας, ο Βασίλης Τσιτσάνης το ίδιο, όπως και οι Οδυσσέας Ελύτης και Μάνος Χατζιδάκις. Μόνο ο Μίκης Θεοδωράκης έμεινε, αλλά είναι μόνος του. Όταν φύγει και αυτός δεν θα υπάρχει ίχνος από την Ελλάδα του παρελθόντος.
Θα μας βλέπουν αυτοί από ψηλά, μαζί με τον Όμηρο, τον Αριστοτέλη, τον Πλάτωνα, τον Περικλή, τον Σωκράτη και όλους αυτούς τους μεγάλους και θα δακρύζουν.
Αυτοί που σπάνε το περίπτερο του Χάμογελου του παιδιού, μίας οργάνωσης που κάνει αγώνα για να βρεθούν τα χαμένα παιδιά, νοιάζονται ειλικρινά για τον Αλέξανδρο που έφυγε από κοντά μας; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
Το χειρότερο είναι ότι θα ξαναγίνουν τα ίδια κάθε χρόνο, με κάθε αφορμή.
Αυτοί οι ηλίθιοι δεν έχουν καμία σχέση με την ιδεολογία της Αναρχίας, την οποία δεν επικροτώ και δεν ενστερνίζομαι, αλλά η οποία αναμφίβολα δεν έχει σχέση καμία με τη βία και την έλλειψη πνευματικής και ηθικής καλλιέργειας, που χαρακτηρίζει τους τραμπούκους.
Οι πολιτικοί για μία ακόμη φορά κατηγορούν ο ένας τον άλλον, ο Αλαβάνος δεν καταδικάζει τα γεγονότα και o ΣΥΡΙΖΑ για μία ακόμη φορά με τη στάση του "αθωώνει" τους κουκουλοφόρους.
Η ΝΔ λέει το μεγάλο ψέμα και μας "δουλεύει" αναφέροντας ότι "Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της " (!) (σ.σ. Παυλόπουλος), ο Καραμανλής περνάει από χειμερία νάρκη, ο Υπουργός Μ. Τζίμας κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ επειδή ο αστυνομικός που δολοφόνησε τον Αλέξανδρο διορίστηκε επί ΠΑΣΟΚ (πόσο βλάκας είναι, αυτό είναι δηλαδή το θέμα;;; !!!), ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι με το ΠΑΣΟΚ δεν θα συνέβαιναν τα ίδια γεγονότα ! Ωστόσο, το 1985 δεκαπεντάχρονος δολοφονήθηκε επί ΠΑΣΟΚ και ο αστυνομικός που πυροβόλησε αθωώθηκε!
Ο μόνος σκοπός των πολιτικών είναι να παραμείνουν στην εξουσία και να πληρώνονται πλουσιοπάροχα. Δεν νοιάζονται για εμάς, δεν νοιάζονται για τον τόπο μας.
Η αστυνομία είχε τη δυνατότητα να προβεί σε πολλές συλλήψεις, αλλά στην ουσία δεν έκαναν τίποτα, παρά ορισμένες προσαγωγές για να βάλει στάχτη στα μάτια μας.
Οι εντολές που έχουν είναι να μην κάνουν συλλήψεις, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να συνεχίζεται να καίγεται.
Όσο οι πιτσιρικάδες αυτοί έχουν μανάδες που βλέπουν όλη μέρα τηλεόραση και περιμένουν την ώρα που θα βάψουν τα μαλλιά τους, όσο έχουν μπαμπάδες που θα ασχολούνται συνέχεια με τις κωλο-ομάδες ή τον τζόγο και τους μεγαλώνουν μέσα στο ίντερνετ, το play station, την καχυποψία και το μίσος, τότε η εθνική βιβλιοθήκη θα συνεχίζει να καίγεται και το μέλλον μας θα είναι πιο δυσοίωνο από ποτέ.
Ο ίδιος ο τόπος μας πλέον δεν μας σηκώνει... Δάκρυα στα μάτια μας, πόνος στην ψυχή μας... Οι σοβαροί συμπατριώτες έφυγαν στο εξωτερικό και όσο κι αν τους λείπει η πατρίδα δεν γύρισαν ποτέ πίσω και ούτε πρόκειται...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπουρδελο γιναμε φιλε.

Ανώνυμος είπε...

ase Mhtso... skata sta moytra olwn!

Ανώνυμος είπε...

μπάτσοι βλάχοι, αμόρφωτα πλάσματα!!

Ανώνυμος είπε...

TA MALAKISMENA TA EXOYN KAPSEI OLA! PREPEI OI ELLHNES NA PAROYN THN KATASTASH STA XERIA TOUS! KAI DEN EINAI MONO ELLHNOPOYLA, ALLA KAI POLLOI ALLODAPOI. OI MISOI APO OSOUS SYNELABAN EINAI ALLODAPOI! KSYPNHSTE!

patsiouri είπε...

Φασίστες εκεί έξω κυλοφορούν πολλοί.
Κάποιοι είναι ένστολοι, κάποιοι όχι.
Είμαστε περισσότεροι, θέλω να ελπίζω.

angela είπε...

Έχουμε γίνει λαός των άκρων... Δηλαδή ή σκότωσε ή μείνε άπραγος? Μέση λύση δεν υπάρχει? Ο κόσμος τι φταίει που ξόδεψαν μια ζωή να στήσουν τις ζωές τους για να τους τα διαλύσουν κάποιοι αναρχικοί (δήθεν).
Η ουσία είναι πως αν δεν λυθουν καποια αλλα προβλήματα, ο κόσμος μας θα πάρει την κατιούσα. Η κοινωνία μας είναι ένα καζάνι που βράζει και με κάθε αφορμή ξεσπά. Φυσικά υπάρχουν αίτια βαθύτερα και σοβάροι προβληματισμοί για να φέρονται έτσι ορισμένοι ανθρωποι, αλλα είναι απαράδεκτη η ασέβεια στην ξένη περιουσία και στον μόχθο του αθώου συνανθρώπου.
Well said Δημήτρη, keep us posted from your point of view

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΑΘΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
ΟΛΑ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ - ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ - ΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΕΣ - ΑΡΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ...
ΟΣΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΗΘΗΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ.....

Ανώνυμος είπε...

Εγω σιχαθηκα με τους κουκουλοφορους και ολα τα αλλα αποβρασματα και σκεφτομαι σοβαρα να παω να ζησω στο εξωτερικο.

Ανώνυμος είπε...

"ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ


Πόσο κοστίζει μια συγγνώμη; Μια ζωή έφυγε. Όχι ότι μια συγγνώμη, θα την έφερνε πίσω ή θα απάλυνε τον πόνο της οικογένειας και ολόκληρης της κοινωνίας που δάκρυσε για τον 15χρονο Αλέξανδρο αλλά θα {έδειχνε} τουλάχιστον. την συνειδητοποίηση της πράξης!
Δεν έχει σημασία η . διαδρομή της σφαίρας αφού η τραγική κατάληξη είναι δεδομένη! Από πότε η {αποκλίνουσα συμπεριφορά} δικαιολογεί την αφαίρεση μια ζωής;
Ο ειδικός φρουρός στο απολογητικό υπόμνημά του, όχι μόνο δεν αναφέρει ούτε μία φορά την λέξη συγγνώμη αλλά ασελγεί σε βάρος της μνήμης του 15χρονου!

Ανώνυμος είπε...

αν αύριο που θα βγει το πορισμα της βαλιστικής εξετασης, αποδεικνύει ότι ο ειδικός φρουρός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό τότε τι γινεται?
όλες οι κατηγορίες που του απόδωσαν τα ΜΜΕ και οι οι ηγέτες του ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για "εν ψυχρό δολοφονία" πέφτουν στο κενό και αποδεικνύεται ότι αυτοι είναι που καπηλευονται το θάνατο του ατυχου Αλέξη και οδήγησαν σε αυτη την αισχρή καταστροφή και διασυρμό της ελλάδας μας, κατεβάζοντας τον κόσμο τους στους δρόμους και κάναν ότι καναν με στόχο πως θα ρίξουν την κυβέρνηση, παραπλανώντας τους πάντες με αυτο το ψέμα της "εν ψυχρώ" δολοφονίας σπέρνοντας την οργη παντού.

Αν όντως αποδειχτεί αυτό, τότε όλος αυτός ο συρφετός των απατεώνων θα πρέπει να δώσουν λόγο στη δικαιοσυνη και να παραιτηθούν άμεσα (οι πολιτικοί αυτοί που οργίασαν μιλώντας για φόνο) και να απολυθούν από τις δουλειες τους (οι δημοσιογραφοι).
Μόνο έτσι θα επανέλθει και θα λειτουγησει παλι η Δημοκρατία στη χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

Χρειάζεται πολύ θράσος (εκτός από άγνοια, έλλειψη παιδείας, έλλειψη στοιχειωδών ανθρώπινων αρχών και έλλειψη στοιχειώδους γνώσης εκπαίδευσης και πολλά άλλα) από κάποιον σαν το Γιώργο να γράψει ό,τι έγραψε. Ο δράστης-αστυνομικός, με την παιδεία που έλαβε (ποια παιδεία δηλ.), την εκπαίδευση (ποια εκπαίδευση δηλ.πλύση εγκεφάλου), τα πρότυπα που είχε (ράμπο κλπ)κατέληξε να θεωρεί υποχρέωσή του, μαγκιά του, δικαίωμά του να κάνει ό,τι έκανε κάτω από τις συνθήκες που το έκανε (αυτά έμαθε, αυτά υπηρετούσε, αυτό έκανε). Αλλά ο Γιώργος, χωρίς την ιδότητα του αστυνομικού, χωρίς την εκπαίδευση αυτού, χωρίς να έυρίσκεται στις οποιεσδήποτε συνθήκες του δρ'αστη, εντελώς νηφάλια γράφει ό,τι γράφει και έτσι αποδεικνύει ότι είναι ο ίδιος σαν το δράστη αστυνομικό, αν όχι χειρότερος. Δηλαδή για το Γιώργο το μόνο που κατάλαβε ήταν αν η σφαίρα πήγε κατευθείαν στο στόχο της ή αν πήγε από σπόντα!!!! Τρομάζω και θλίβομαι πιο πολύ από σκέψεις (νέων??) ανθρώπων σαν τις σκέψεις του Γιώργου ακόμα και από την πράξη του δράστη αστυνομικού. Είναι απίστευτο πως έχει τραυματιστεί η σκέψη και η ψυχή των ανθρώπων και έχουμε φθάσει σε αυτό το σημείο.
Η μόνη ελπίδα είναι να μην κατάλαβα καλά τι ήθελε να πει ο Γιώργος.

Ανώνυμος είπε...

o teleytaios htan o mpampas.
Kai mena ta idia mou eipe.

Pantws ontws oi sovaroi sumpatriwtes tou ekswterikou dn gyrizoun pisw.

ante geia..

Related Posts with Thumbnails