Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2009

Ν.ΚΑΣΤΙΓΙΟ: "ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ"

Σε συνομιλία που είχαμε με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο, ο Μεξικανο - ουρουγουανός επιθετικός όχι μόνο εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά "πέταξε" το μπαλάκι εκεί που κανείς δεν θα περίμενε.
"Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα. Αν ο Παναθηναϊκός μου κάνει πρόταση, τότε θα πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω πρόβλημα. Μίλα με τους παράγοντες του συλλόγου και πες του πως ενδιαφέρομαι."
Και ο Ολυμπιακός και όλα αυτά που έζησε με τους ερυθρόλευκους;
"Ο Ολυμπιακός ήταν και θα είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Η αγάπη μου για τους οπαδούς της ομάδας δεν περιγράφεται. Είναι η πρώτη μου επιλογή, αλλά αν δεν με θέλουν στον Ολυμπιακό, τότε δεν μπορώ να κάνω κάτι."
Υπάρχουν φήμες και για ενδιαφέρον από ομάδα της Θεσσαλονίκης και σχετικά με αυτό ο Καστίγιο ανέφερε στο http://axion-esti.blogspot.com :
"Ναι, πράγματι. Οπως επίσης και από συλλόγους της Ισπανίας και της Μ. Βρετανίας, αλλά ακόμα τίποτα το επίσημο. Ωστόσο, το όνειρό μου είναι να επιστρέψω στην Ελλάδα. Μου λείπει πολύ. Εκεί θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Δεν έχω πρόβλημα να πάω σε οποιαδήποτε καλή ελληνική ομάδα. Εχω ακόμα συμβόλαιο με την Σαχτάρ, αλλά μπορώ να έρθω δανεικός."
Τώρα όμως η οικογένειά του επέστρεψε στην Ουρουγουάη.
"Είναι αλήθεια. Και ο αδελφός μου ο Αλεξ, αλλά και οι γονείς μου επέστρεψαν στην πατρίδα. Ο αδελφός μου δεν ήθελε να φύγει, αλλά μέτρησε η άποψη της μητέρας μας. Πάντως αν συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα, τότε θα επιστρέψουν και εκείνοι."

Προγνωστικά Δημήτρης Ανδρικόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

neri ela stin trifyllara na paroume champions league!

Ανώνυμος είπε...

parte ton na gelasoume..........

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι Μήτσο όταν έπαιζες με τον αδελφό του Καστίγιο, τον Αλεξ στον Ποσειδώνα Γλυφάδας και ερχόταν ο Νέρι να σας δει και μιλάγατε με τις ώρες. Κολλητάρια από τότε...

Related Posts with Thumbnails