Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΒΙΑΙΟ ΚΑΥΓΑ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ

Το περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε πόλη των Η.Π.Α. Συμμορίες ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό πολλών μελών τους. Ορισμένοι είχαν προμηθευτεί σπαθιά τύπου "Σαμουράι" τα οποία προξένησαν τα τραύματα που βλέπετε στις φωτογραφίες.





8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

KAPOS ETSI TA IDIA 8A KANOYN SE LIGO KAIRO KAI STHN ELLADA OI SYMMORIES.

EIMASTE SE PLHRH APOSYN8ESH STHN ELLADA.

Ανώνυμος είπε...

lathos file!! exoun hdh ginei!!
prin duo mines summories Somalwn kai Irakinwn eixa erthei sta xeria sto kentro ths athinas kai enas apo tous somalous kratouse tetoia maxairia!
Ta exoun kanei mpourd... oi metanastes!!

Ανώνυμος είπε...

Καλα τωρα ...οι μεταναστες μας φταινε... Τον ψυχακια τον Πασαρη τον ξεχνατε? και οχι με μαχαιρι αλλα με πιστολια...Τον αλλο τον τρελλο που καθαριζε μεταναστες τον ξεχασαμε?
Τα ξεκαθαρισματα των συμμοριων στις αρχες του 90, τους 3 Γρηγορακους,τον Καλλιμωρο, τον Δεληκαρη,τον Μανιαβο,τον Κοσμοπουλο,τον Καλαποθαρακα,τον Μαυρακη...και μερικες δεκαδες ακομα ολοι νεκροι και ολοι με πιστολια...τα τελευταια 18 χρονια...μηπως δεν τα ξερετε αυτα και λετε οτι μαλακια θελετε χωρις να ξερετε τι σας γινεται?
Οι χαζομαρες των αμερικανων με τα μαχαιρια σας σοκαρουν? Η οι Σομαλοι που σκοτωνονται μεταξυ τους?

Ανώνυμος είπε...

H Alvanos eisai h' afelhs!
Sygkrinetai h egklimatikothta shmera stin Ellada me thn eglimatikothta prin to 1990, diladi prin erthoun oi metanastes????
OXI, SXESH KAMIA!!
Oi fylakes simera einai misogemates me ksenous! Prin to 1990 posoi itan ksenoi? kanenas!!
Oi Ellhnes einai 10.000.000 kai oi metanastes, einai 2.000.000, alla oi ksenoi eglimaties einai perissoteroi apo tous ellhnes!
Loipon, milame me stoixeia kai oxi MALAKIES!
ayta pes ta sta pionakia sou tous koukouloforous, tous Albanous, ton Alavano kai olous tous misellhnes!
Min lene oti sas katevainei sto mualo, apla na to peite! Skefteite kai miliste me stoixeia, alliws sopaste gia panta!

Ανώνυμος είπε...

Ωπα να και τα φρεσκα φιδακια (επωασαν τα αυγα του φιδιου)
Μικρε μου Γιαννη (το μικρε ειναι αναφορικα με την ηλικια σου που προκυπτει απο την ανωριμοτητα του να βαζεις το 7 διπλα στο ονομα σου που δηλωνει οπαδικη προτιμηση αρα και την σχετικη αφελεια που συνοδευει το νεαρον της ηλικιας σου)
Μαλλον δεν γνωριζεις και δικαιως γιατι δεν ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ
Πολυ απλα θα σου αναφερω οτι για καθε ενα αλλοδαπο που συλλαμβανεται πισω του υπαρχει ο δικος (Ελληνας φυσικα) μας εγκεφαλος που φυσικα πληρωνει διαφορους και ποτε δεν συλλαμβανεται...Οσον αφορα τις φυλακες οι περισσοτεροι εχουν προφυλακιστει για ναρκωτικα και κλοπες και ειναι μικρε γιαννακη τα μικρα ψαρακια που δεν εχουν καμια τυχη....
Τα ονοματα που εγραψα εγω και ειναι νεκροι ολοι τους ο καθενας ειχε και 10 αλλοδαπους να κανουν τα θεληματα τους ...Αλλα εσυ βλεπεις το γαντι και οχι την γροθια που σε χτυπα...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ
Οσον αφορα τις μαλακιες τους κουκουλοφορους και τους αλβανους παντα πρεπει να εχεις εσυ φιλε μου εναν εχθρο για να φωναζεις γιατι δεν εχεις το θαρρος να αντιμετωπισεις την αληθεια αλλα σου ειναι ευκολο να κρυβεσαι πισω απο καθε λογης παραμυθες και να νιωθεις οτι σου μεγαλωνει το πουλακι σου και ανδρωνεσαι...
Α.. και να μην ξεχασω την επομενη φορα που εσυ και τα φιλαρακια σου θα κρυβεστε πισω απο τις ασπιδες δικων μου και θα ριχνετε πετρες εκ του ασφαλους να θυμασαι οτι μπορει και να σας αφησουν εκτεθειμενους να δειξετε την ανδρεια σας....
τοτε εμενα θα με βρεις με πολιτικα σε καποιο σημειο της αθηνας η οπουδηποτε αλλου στην ελλαδα η και αλλου να προπαθω αφενως να καθαρισω οτι μπορω απο το κατακαθι...Αλλα μην ξεχασεις ποτε οτι μεσα σε αυτο το κατακαθι ανηκεις και εσυ μικρε καθοδηγουμενε ανοητε γιαννακη
και τελος αν θες να βρισεις με λενε Γιαννη σαν και εσενα (τα υπολοιπα για ευνοητους λογους παραλειπονται)

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ AXRHSTO SKOYPIDI, ti dialogo na kanw mazi sou otan esy vgazeis symperasmata gia thn proswpikothta mou epeidh ebala to 7 mprosta sto onoma moy?
Dikaiwthika me ta prohgoymena legomena mou oti eisai enas peoroyfyxths alvanwn kai koukouloforwn.
Kai gia na deis thn diafora mas , egw eimai enantion olwn twn eglimatiwn eite Ellhnwn, eite Alvanwn. Esy eisai mono enantion twn Ellhnwn, opws ola ta filarakia sou.
Ante noumero, phgaine zhse allou. KApoioi san ki esena exoun gamisei thn koinwnia mas.

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Αγαπητοί φίλοι, έχω αναφέρει κι άλλες φορές στο παρελθόν ότι δεν έχω δημιουργήσει το μπλογκ για να τσακωνόμαστε μεταξύ μας και να προσβάλλει ο ένας τον άλλον.
Και οι δύο έχετε τα δίκια σας, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Ωστόσο, με το να εκτοξεύετε ύβρεις και προσβολές χάνετε αυτόματε αμφότεροι το δίκιο σας.
Θέλω και χαίρομαι όταν ο καθένας εκφράζει την άποψή του, πάντα όμως με επιχειρήματα και χωρίς να μειώνετε τον συνομιλητή σας.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Επιβεβαιωνομαι απο το ξεσπασμα σου...
Οαν δεν υπαρχει επιχειρημαολογια υπαρχει τραμπουκισμος...
Γρηγορα ξεσκεπαστηκες και ενοχληθηκες σφορδρα γιατι πολυ απλα επεσα μεσα σε οτι υπεθεσα για εσενα (οχι τυχαια...ειναι μερος της δουλειας μου αλλα δεν εννοεις να το καταλαβεις)
Τελοςπαντων δεν εχω καμια διαθεση να ασχοληθω αλλο με ανθρωπινα παρασιτα και σκουπιδια
Δημητρη συγνωμη για την τροπη που πηρε η συζητηση
Γιαννης

Related Posts with Thumbnails