Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Callate cabrona !

Το κείμενο που πρόκειται να διαβάσετε έχει γραφτεί από τον φίλο Βασίλη Π. από το κορυφαίο μπλογκ της Μακεδονίας, http://taxalia.blogspot.com .
Παρακαλώ παρακολουθήστε πρώτα το βίντεο και μετά διαβάστε το εξαιρετικό κείμενο του Βασίλη, η θέση του οποίου θέλω να πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.



"Αυτό το βίντεο με ενόχλησε πάρα πολύ. Πόνεσαν τα μυαλά μου, που λένε και οι φίλαθλοι.
Πόσο γελοίο είναι αυτό το θέαμα, των "αγανακτισμένων" γκομενακίων, με τα κινητά (ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!), που φωτογραφίζουν, βιντεοσκοπούν, λένε και ξαναλένε την ίδια απεχθή μαλακία, με υστερικές τσιρίδες .."τα στοιχεία σου", "τα στοιχεία σου"..."έλα Μάγδα, με απέκλεισαν, πάρε τηλέφωνο στο δικηγορικό σύλλογο", "πάρε τη μαμά", "πάρε τον δικηγόρο μου", "ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρ"ε; "θα σας κάνω μήνυση", "είμαι δημοσιογράφος (στα αρχ...μου σκέφτεται ο "απέναντι")", "είμαι δικηγόρος (το ίδιο ξανασκέφτεται ο απέναντι)..". Μόνο και μόνο για αυτό είναι ευτυχία να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ.
.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!
Με πόσα λεφτά ένας σοβαρός άνθρωπος θα καθόταν να ακούει αυτές τις μαλακίες;
Αφού θέλεις δράση για να φτάσεις σε οργασμό καλή μου, βάλε τη μαντήλα και πήγαινε στο Αφγανιστάν να προωθήσεις τα δικαιώματα των γυναικών στους Ταλιμπάν. Πήγαινε στην Αμερική και επιχείρησε να βιντεοσκοπήσεις τον αστυνομικό από απόσταση 10 εκατοστών. Εκεί θα νιώσεις την ΚΑΒΛΑ της δράσης. Αυτό δηλαδή που λείπει από την ανιαρή ζωή σου, από τότε που έγινες executive και αντικατέστησες την αληθινή ζωή με ονειρώξεις εξέγερσης και έπνιξες τη ζωή σου στο ..κινητό. OΛΟΚΛΗΡΗ η ζωή σου ένα κινητό.
Παρατηρήσατε ότι το πρώτο πράγμα που κάνουν όλες οι κότες, σε μια στιγμή "δράσης" είναι να παίρνουν κάπου με το κινητό; Τι θέαμα κι αυτό...que decadence ! τι θλιβερό...
Να θέλουν να φωνάξουν: κάτι μου συνέβη κι εμένα! Δέρνουν κι εμένα! Κάποιος μου δίνει σημασία! Ζω! Το ακούς Μάγδα; Ζω! Βρήκα νόημα!

Ξέρω ότι θα με μισήσεις για αυτά, αλλά θα νιώσεις πόσο αληθινά είναι, αν ποτέ σου ζήσεις. Χωρίς την ανάγκη να χρειάζεται συνέχεια κάτι να σε εξιτάρει. Να σε "ανεβάσει" τεχνητά, όπως η κόκα. Όταν τελειώσει η κόκα, θα καταλάβεις πόσο δίκιο είχα καλή μου...Τώρα δεν μπορείς! Και σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αλλωστε βρέθηκα κι εγώ στη θέση σου....
Έλα Μάγδα, σε αφήνω, μας χτυπάει η αστυνομία...θα μου σκίσουν την Tod΄s,
ω ...mon Dieux !"

Βασίλης Π./taxalia.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι φοβερός ο κύριος που από το βίντεο αυτό το μόνο που έχει να σχολιάσει είναι οι μάρκες των κινητών ..Αλλά βέβαια ,αφού αυτό μόνο ξέρει ,αυτό μόνο λέει ..
Η γριούλα κι ο ψιλικατζής δεν αξίζουν τα σχόλια αφού τα ρούχα τους ήταν ταπεινά από το γιουσουρούμ .
http://www.youtube.com/watch?v=GOgRuvSptxo&eurl=http://foralexandros.blogspot.com/2009/01/91.html
Εδώ ζούμε και έτσι είναι τα πράγματα ..Και είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό του λαού που βλέπει τα αληθινά προβλήματα κι όχι τις μάρκες ..Αρκετά μεγάλο για να το χλευάζεις κι αρκετά μεγάλο για να το αγνοείς ..

Ανώνυμος είπε...

Είναι εύκολο να γράφεικανείς σχόλια με την άνεση του από την καρέκλα του. Οταν κάποτε βρεθεί όμως και αυτός αντιμέτωπος με την αστυνομία(όπου καμία λογική δεν υπάρχει μόνον βία και τσαμπουκάς)και δεν θα έχει τίποτα άλλο να κάνει και θα ψάχνει απεγνωσμένα βοήθεια (που ειλικρινά δεν του το εύχομαι), ελπίζω να θυμηθεί το σχόλιό του και να το ξαναγράψει, με το ίδιο στυλάκι.
Αλλοίμονο αν συμφωνούσε ένα μεγάλο μέρος του κόσμου με το σχόλιο, που μόνον από άγνοια γράφτηκε και ως επίδειξη πνεύματος, μακρυά από την πραγματικότητα (άλλωστε λίγο-πολύ παραδέχεται ότι ήταν (ειναι??) χρήστης κοκαίνης. Και θα τον εξυμνούμε κιόλας??

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να θέλεις εσύ να πιστεύεις ότι αντιπροσωπεύει "ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του λαού ..", αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι αδύνατον άνθρωποι με απλή λογική και κοινό νού να συμφωνούν με αυτόν που έγραψε το άρθρο και ήθελε μόνον να πουλήσει πνεύμα (αφού δε σχολιάζει το ίδιο το θέμα -τα επεισόδια), και μάλιστα πνεύμα πειραγμένο από την κόκα. Ευτυχώς, γιατί αν από ό,τι βλέπει κανείς στο βίντεο (αστυνόμους - άνθρωποι ρομπότ - γυναικούλα στο πεζοδρόμιο κλπ κλπ) ο κύριος θέλει να πουλήσει μαγκιά σχολιάζοντας τις γυναίκες δικηγόρους (τη στάση των οποίων δεν σχολιάζω γιατί είναι δικό τους θέμα - πάντως δεν βλέπω να κάνουν τίποτα αρνητικό), μάλλον φανερώνει το δικό του πρόβλημα και το τεράστιο κενό του. Και την αδιαφορία του για την ουσία αυτών που γίνονται και αφορούν όλους μας. Και εσύ πέφτεις στην παγίδα του. Κακώς πολύ κακώς. Να έχεις δική σου άποψη.

Ανώνυμος είπε...

στο πρωτο λεπτο πεταγεται και η πορδη: ναι τελειωσε, ατομικα πλεον, ατομικα!

Παιδακια της πλακας, ολο υποκρησια ειστε! ασχοληθειται με κατι αλλο! Μιζερα ατομα!

Ανώνυμος είπε...

Ti xazo koritsaki pou eisai!! To poy vlepeis to videaki auto ntrepesai kai kokikizeis? ean oxi, tote den exeis ixnos axioprepeias! alla dystyxws i mama sou ftaei gia ta xalia sou!
twra sxetika me ton anwnymo pou sxoliazei kai einai opws fenetai o idios kai sta tria sxolia, an pernei to meros ths... pipitsas tote einai xeiroteros apo authn kai prpei na exei polla komplex!

Ανώνυμος είπε...

Sou stelnw allo sxolio epeidi sto proigoumeno evriza kai to esvises.
H kopela auth einai arrwsth. Mia xara ta leei to paidi!
Alla gia auto eimaste koloxanio. Dioti kati tetoies einai dieythuntries, oxi epeidi exoun axia kai dunatoties, to antitheto, epeidi kathontai sta afentika tous!

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο ανώνυμος που έγραψα τα δύο (δεύτερο και τρίτο) σχόλια. Τώρα μετά τα δικά σας ευφυή και αποστομωτικά επιχειρήματα κατάλαβα πόσο λάθος είμαι και πόσα κόμπλεξ έχω και σας ζητώ συγγνώμη. Συνεχίστε να σκέπτεστε και να εκφράζετε τις γνώμες σας με τόση πειστικότητα και σίγουρα θα γίνουμε καλύτερη κοινωνία. Απλώς ελπίζω να μην είστε και τόσο νέοι και το μέλλον της κοινωνίας μας να μην εξαρτάται από απόψεις σαν και αυτές που εκφράζετε, γιατί αλλιώς πάμε κατά διαόλου.
Στα σοβαρά τώρα, η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι αν θέλετε να διαφυλάξετε αυτήν τη σπουδαία κατάκτηση που λέγεται ελευθερία έκφρασης μέσω των blogs προσπαθείστε να γράφετε με επιχειρήματα. Μην το ευτελίζετε, γιατί σύντομα θα βαρεθούν οι άνθρωποι να γράφουν. Είναι μια πρωτόγνωρη ευκαιρία στον κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα, και αν θέλει να μαθαίνει και κάτι. Οι αντίπαλοι αυτής της ελευθερίας καραδοκούν να την καταργήσουν, τιμήστέ την λοιπόν με απόψεις και επιχειρήματα, όχι με κραυγές και εξυπνάδες. Αλλιώς ας κάτσουμε στα αυγά μας να γράφουν μόνον οι επαγγελματίες και να μας σερβίρουν ό,τι θέλουν.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ είμαι ο ανώνυμος που δημοσίευσε το πρώτο σχόλιο στις 8:34 μμ .
Μπορεί ενδεχομένως να θέλουν κάποιοι όλα τα σχόλια να είναι δικά μου ,γιατί έτσι τους βολεύει ,αγνοώντας την πραγματικότητα.Μισσαλόδοξα πιστεύετε πως είστε οι κάτοχοι και γνώστες της αλήθειας και του δικαίου ,κλείνοντας τα μάτια στις φωνές που διαφωνούν μαζί σας .Δεν φέρω καμια ευθύνη για τα ακόλουθα σχόλια,ακριβώς επειδή δεν τα έγραψα εγώ .
Είναι τουλάχιστον αστείο να χρησιμοποιούνται φράσεις όπως "παίρνεις το μέρος της πιπίτσας " ,λες και παρακολουθούμε ποδοσφαιρικό αγώνα .Αλλά προφανώς η λογική της εξέδρας είναι αυτή που σας εκφράζει .
Γράφω ξανά μόνο και μόνο για να ξεκαθαρίσω πως τουλάχιστον το πρώτο σχόλιο γράφτηκε από εμένα -για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να ξέρω αν είναι του ίδιου .Εσείς που έχετε το κληρονομικό χάρισμα θα μας διαφωτίσετε- .
Ουτε καν σχολιάζω την ορθογραφία ,την σύνταξη και τις πολεμικές ιαχές των υπολοίπων σχολιαστών που έσπευσαν να γαυγίσουν ως συνήθως ..

Ανώνυμος είπε...

Εμαθες την λέξη επιχειρημα και την αναφερεις;
Αυτο ακριβως δεν εχετε εσεις, οι ακροαριστεροι. Επιχειρηματα.
Και μονο το γεγονος οτι περνεις το μερος της κακομοιριας και της γκρινιας που εκπροσωπει το κοριτσακι, σημαινει οτι αυτα ειναι τα ιδανικα που σε εκφραζουν!
για αυτο παντα θα ειστε οι μειψηφια. μηδενιστες, αναρχικοι, τιποτενιοι. αντε γεια ρε!

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Αγαπητοί φίλοι,
ευτυχώς ή δυστυχώς δεν έχω δημιουργήσει το μπλογκ για να τσακώνεται ο κόσμος. Θέλω και με ικανοποιεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψες και ιδέες, αλλά με φωνές, επιθετικότητα, αγριάδα, αγένεια και προσβολές, χάνετε αμφότεροι το δίκιο σας.
Φτάνετε σε άγριες αντιπαραθέσεις για μικροπράγματα. Οταν φτάσετε στο σημείο να διαφωνείσετε για κάτι σοβαρό, θα σκοτωθείτε κι όλας;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ έχω μόνο μα ερώτηση: αν δεν ήταν γυναίκες στο βίντεο , αλλά άντρες, θα έκανε τα ίδια σχόλια ο κειμενογράφος κι οι υπόλοιποι μισογυνιστές;

Ειδικά για το σχόλιο της Έλενας από Κρήτη, θλίβομαι βαθύτατα που από ένα απόσπασμα έβγαλε γνώμη και καταδίκασε και απαξίωσε τις γυναίκες, ούσα γυναίκα κι αυτή.

Δε θα σχολιάσω παραπέρα. Δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς όταν ήδη έχουν μπει ταμπέλες και τους έχουμε βάλει όλους στο ίδιο τσουβάλι


Τίνα

Ανώνυμος είπε...

τελικα δεν εχουν δικαιωμα οι ανθρωποι να πανικοβληθουν δημοσια? η κοπελιτσα μιλαγε μεν στο πανακριβο κινητο της ( οπως λετε) αλλα την φωνη της που ετρεμε δεν την προσεξε κανενας?
ζησαμε σκληρες μερες. πρωτογνωρες. δεν ξερω να τοποθετηθω πολιτικα. ουτε κρινω, απλα παρατηρω. ποση ψυχραιμια μπορεις να εχεις μπροστα σε καποιον που κραταει πιστολι και πεταει αδιακριτως δακρυγονα?

Related Posts with Thumbnails