Κυριακή 26 Ιουλίου 2009

Μεγάλη επιτυχία στην Τουρκία

Μία από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες των τελευταίων ετών στην Τουρκία είναι το "Οlmasa Mektubun". Στο youtube.com έχει σχεδόν 800.000 μοναδικές επισκέψεις!
Aκούστε το και δεν θα αργείσετε να καταλάβετε ποιο τραγούδι είναι.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

IMARTON!!!!!!

V@g€Li$ είπε...

Entaksei re paidia, ti trelaineste? Mia diaskeui egine kai malista sto telos anaferetai o loizos ws synthetis, opws ginetai me tis diaskeues (kai oxi ta klemena)

Min ta isopedwnoume ola

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που ελληνικά τραγούδια διασκευάζονται επιτυχημένα από τους ξένους και πως ο λαός της Τουρκίας αγαπάει και εκτιμάει την ελληνική μουσική.
Εχοντας ταξιδέψει στην Πόλη και την Μικρά Ασία είχα την
δυνατότητα να ζήσω από κοντά το πάθος των Τούρκων για την ελληνική μουσική, γεγονός που με χαροποίησε ιδιαίτερα, όταν την ίδια στιγμή, άλλοι λαοί όπως οι Ισπανοί γνωρίζουν ελάχιστα για τον θησαυρό της ελληνικής μουσικής.

Ανώνυμος είπε...

nai alla to oti kanoun mia diaskeuh de simainei aytomata oti ektimoun tin ellinikh mousiki.
min eimaste apolutoi.
apla akoma k se auto to 8ema 8eloune na paroun oti mporoun apo emas.
k mia diaskeuh den einai logos na tous peneoume.

entaxei kalh kinhsh, entaxei me ton aplo lao den exoume tipota alla exoun 'xtupisei' thn ellada k me thn prwth eukairia 8a to xanakanoun.
as htan anwteros laos k me perissoterh eu8ixia k den 8a xame provlhma
mhn xexname!

eyxaristw.

Kostas

Dimitris Andrikopoulos είπε...

To τι συνέβει κατά τη διάρκεια της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, στην Μικρασιατική καταστροφή η στην Κύπρο πριν 35 χρόνια, δεν θα πρέπει να μας επηρεάζει αρνητικά στη σχέση μας με τον τούρκικο λαό. Τους έζησα από κοντά και μπορώ να δηλώσω με μεγάλη σιγουριά οτι οι Τούρκοι πράγματι αγαπουν την ελληνική μουσική ίσως όσο κανένας άλλος λαός στον κόσμο.
Την εποχή μου ήμουν στην Πόλη, ελληνικά τραγούδια ήταν στην κορυφή των μουσικών τσαρτς. Γενικοτερα, η συμπεριφορα τους ηταν αποψη.
Και η άποψή μου είναι οτι οι σημερινοί Ελληνες δεν ειναι ανωτεροι σχεδον απο κανεναν άλλον λαο στον κοσμο.
Η Ελλαδα ειναι μια απο τις ομορφοτερες χωρες στον κοσμο, με την πλουσιοτερη ιστορια και αρχαιο πολιτισμο, την καλυτερη μουσικη και χορους, αλλα οι σημερινοι Ελληνες ειναι βουτηγμενοι στον ωχαδελφισμο, στην λαμογια, στην ζηλοφθονια, στον τραμπουκισμο, στην μιζερια, στην γκρινια, στην διαφθορα, στην υπεροψια κτλ.
Και το χειροτερο απο ολα οτι οι Ελληνες του σημερα εχουν φτασει σε σημειο να απορριπτουν την ελληνικη τους ταυτοτητα και να διαστρεβλωνουν την ιδια την ελληνικη ιστορια. Και δυστυχως δεν ειναι μονο ο απλος λαος, αλλα και κομματα της βουλης (ΣΥΡΙΖΑ - ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ)

Related Posts with Thumbnails