Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

A.L.F. , "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

Σύμφωνα με το F.B.I., το Μέτωπο για την Απελευθέρωση των Ζώων (Animal Liberation Front) είναι μία τρομοκρατική οργάνωση. Ωστόσο, για τους φιλόζωους όλου του πλανήτη, τα μέλη της A.L.F. είναι ήρωες.
Σκοπός τους είναι η απελευθέρωση των ζώων που υπόκεινται σε βασανιστήρια και θάνατο εξαιτίας των πειραμάτων που τα υποβάλλουν πολυεθνικές, φαρμακευτικές εταιρίες σε όλο τον κόσμο.
Αν είναι τρομοκρατική οργάνωση τότε αποτελεί την τρομοκρατική οργάνωση με τους περισσότερους φίλους στον πλανήτη.
Ομως, κανένας άνθρωπος δεν έχει χάσει τη ζωή του από επίθεση της A.L.F., η οποία καταστρέφει τα κτήρια στα οποία υποβάλλονται τα πειράματα και οι βασανισμοί.
Μέλος της οργάνωσης έχει καταδικαστεί σε 5 χρόνια φυλάκιση (την οποία ήδη εκτίει) για πυρκαγιά σε κτήριο πολυεθνικής που βασάνιζε ζώα.
Για πολλούς είναι η πιο αθώα και αγνή τρομοκρατική οργάνωση, αφού δεν δολοφονούν και δεν καίνε τις περιουσίες αθώων ανθρώπων και μεροκαματιάρηδων
Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται κάπως... υπερβολικά, θυμηθείτε τη φράση του Ινδού ηγέτη, Μοχάτμα Γκάντι: " ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ "
Δείτε στα δύο βίντεο τη δράση της A.L.F. (Στο δεύτερο βίντεο δείτε από το 3,00 και έπειτα, διότι στην αρχή περιέχει πολύ σκληρές σκηνές)




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Apla, axioi...

Ανώνυμος είπε...

mpravo pou to vrhkes auto

Ανώνυμος είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα άτομα!!! Ότι και να πω δεν νομίζω ότι μπορεί να περιγράψει το καλό που κάνουν... Απλά ήρωες!!!

Showbitch είπε...

Μπράβο σε αυτούς και μπράβο και σε σας που ενημερώνετε για τέτοια θέματα

Related Posts with Thumbnails