Σάββατο 16 Μαΐου 2009

ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑNTΟΝΑ ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΑΝΑΤΡIΧΙΑΣΤΙΚΟ!!

Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ένα ανεκτίμητης αξίας βίντεο με φάσεις από τη ζωή και καριέρα του κορυφαίου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.
Στο 4.40 θα παρακολουθήσετε μία από τις σπουδαιότερες στιγμές της παγκόσμιας αθλητικής δημοσιογραφίας στον αιώνα των αιώνων. Το ομορφότερο γκολ που έχει σημειωθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο, όταν ο Αργεντινός μάγος ντριπλάρει και αφήνει πίσω του όλους τους Αγγλους αντιπάλους.
Η περιγραφή του Αργεντινού δημοσιογράφου είναι συγκλονιστική και ανατριχιαστική:
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

"...τώρα την κρατάει ο Μαραντόνα. Τον μαρκάρουν δύο. Τρέχει με την μπάλα ο Μαραντόνα. Η ιδιοφυΐα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναπτύσσεται από τα δεξιά... μπορεί να δώσει στον Μπουρουσάγκα, αλλά συνεχίζει πάντα ο Μαραντόνα... ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα, ιδιοφυΐα!!! είναι, είναι, είναι... ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!! ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΑΨΩ!!! ΑΓΙΕ ΘΕΕ! ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟΟΟ!! ΓΚΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑ!!! ΝΤΙΕΕΕΕΕΕΕΓΚΟ!! ΜΑΡΑΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΝΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΙΙΙΙΣ!! ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕ!!
Ο ΜΑΡΑ
ΝΤΟΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΛΑΛΟΜ, ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΚΟΜΗΤΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ!! ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΗΡΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ;;;
ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!!!
ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ 2 - ΑΓΓΛΙΑ 0 ! ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ, ΝΤΙΕ-ΓΚΟΛ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑ
ΝΤΟΝΑ, ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ! "

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΜΩ!

tonis apo makria είπε...

ne kalo itane ala pios tha mas pi an den ihe kani xrisi ousion ekini tin imera itane katharos tote alios akiro to kgool eno o pelle epeze katharos kalimera sas gia na mpenoun merika pragmata stin thesitous

Related Posts with Thumbnails