Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

TEΣΣΕΡΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ



Προλάβετε τη γρίπη χοίρων από το University of Kansas Hospital

Οι μόνες πύλες της εισόδου είναι τα ρουθούνια και το στόμα/ο λαιμός. Σε μια σφαιρική επιδημία αυτής της φύσης, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγει την επαφή με H1N1 παρά όλες τις προφυλάξεις. Ενώ είστε ακόμα υγιείς και μην παρουσιάζοντας οποιαδήποτε συμπτώματα H1N1 της μόλυνσης, προκειμένου να αποτραπούν ο πολλαπλασιασμός, η επιδείνωση των συμπτωμάτων και η ανάπτυξη των δευτεροβάθμιων μολύνσεων, μερικά πολύ απλά βήματα μπορούν να ασκηθούν


1.Γαργάρες δύο φορές την ημέρα με θερμό αλατισμένο νερό ή Listerine. Ο H1N1 παίρνει 2-3 ημέρες μετά από την αρχική μόλυνση στο λαιμό/τη ρινική κοιλότητα για να πολλαπλασιαστεί και να παρουσιάσει χαρακτηριστικά συμπτώματα. Απλό αλλά αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό με τέτοιο τρόπο ώστε, το αλατισμένο νερό έχει την ίδια επίδραση σε ένα υγιές άτομο που το Tamiflu έχει σε ένα μολυσμένο. Μην υποτιμήστε αυτήν την απλή, ανέξοδη, και ισχυρή προληπτική μέθοδο.


2. Φυσήξτε τη μύτη δυνατά μια φορά την ημέρα και σφουγγίστε και τα δύο ρουθούνια με βατονέτες βαμβακιού εμποτισμένες σε θερμό αλατισμένο νερό. Αυτό είναι πολύ αποτελεσματικό στη μείωση του πληθυσμού του ιού.

3. Ωθήστε τη φυσική ασυλία σας με τρόφιμα που είναι πλούσια σε βιταμίνες C και D. Εάν πρέπει να συμπληρώσετε με ταμπλέτες βιταμίνης C, σιγουρευτείτε ότι έχει επίσης τον ψευδάργυρο για να ωθήσει την απορρόφηση.

4. Πιείτε μεγάλο μέρος των θερμών υγρών (τσάι, καφές, κ.λπ.) όπως μπορείτε. Η κατανάλωση των θερμών υγρών έχει την ίδια επίδραση με τις γαργάρες, αλλά στην αντίστροφη κατεύθυνση. Ξεπλένουν δηλαδή, αντί να πολλαπλασιάζουν, τους ιούς από το λαιμό στο στομάχι όπου δεν μπορούν να επιζήσουν, να πολλαπλασιαστούν ή να κάνουν οποιαδήποτε ζημιά.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια αυτά τα τεσσερα βηματα δεν τα ειδαμε και δνε τα ακουσαμε πουθενα.Ολοι μας εχουν τρελανει Ειναι τόσο απλά αλλα μπορουν να βοηθήσουν.Μπραβο Δημήτρη γιατί εμείς καταλαβαίνουμε ότι εισαι εξω απο συμφεροντα και για αυτο με την αναρτηση σου βοηθας τον πολυ κόσμο.

Γιαννης+Αννα

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Eιμαι λιγο κρυωμενος ίσως να ειναι και μια ιωση, αυτες τις ημερες. Ακολουθησα τις εντολες με γαργαρες με αλατονερο και πολυ τσαι του βουνου για ροφημα με μελι και ηδη νιωθω καλυτερα. Ειμαι εναντιον ολων των χημικων, των αντιβιοτικων και των εμβολιων.

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά σου και ευχομαστε να ειναι ολα καλά και οχι ανυσηχητικα!
Καλο βραδυ σε όλους.

Γιάννης+Αννα

Ανώνυμος είπε...

Perastika na einai kai eytyxws pou les pws eisai kalytera

kai polu kala ekanes pou edwses aytes tis odigies.nomizw mesa ston paniko poy epikrateei ayta einai tapio swsta vimata kai logika,

Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

afoy ta ekanes pws tin patises!

Nikos Defes

Related Posts with Thumbnails