Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Πηγή έμπνευσης, πίστης και αισιοδοξίας: Nick Vujicic, Νικ Βούζιτιτς.

Είχα ανεβάσει πριν δυο χρόνια το συγκεκριμένο βίντεο. Αρκετοί δεν το είδαν ποτέ, άλλοι απλά το ξέχασαν. Το ανεβάζω ξανά διότι το θεωρώ πολύ σημαντικό, εκπαιδευτικό και ελπιδοφόρο.
1) Οταν γκρινιάζουμε για μικροπράγματα -και σίγουρα αυτό συμβαίνει σε όλους μας, σε ορισμένους πιο σπάνια, σε άλλους πιο συχνά- ας παρακολουθούμε το βίντεο αυτό. Θα μας βοηθήσει να βλέπουμε τη ζωή και την καθημερινότητά μας με άλλο μάτι.
2) Oσοι δεν πιστεύουν στον Θεό ή τουλάχιστον όσοι προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι δεν υπάρχει Θεός, ας παρακολουθήσουν το βίντεο αυτό, όχι τόσο για να πιστέψουν, αλλά για να αντιληφθούν ότι χάρη στην ισχυρή του πίστη στον Θεό, ο πρωταγωνιστής του βίντεο κατάφερε να εμπνεύσει, να δώσει κουράγιο και δύναμη και να άλλαξει τη ζωή προς το καλύτερο σε εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δίνοντάς τους νόημα και ελπίδα.




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΡΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΦΙΚΤΟΥ

http://anisixos.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Ειναι συγκλονιστικο και απιστευτο! Ο ανθρωπος αυτος δινει μαθημα ζωης σε ολους εμας που κολλαμε σε ασημαντα πραγματα.Ειναι αξιος θαυμασμου.Εχει τεραστια δυναμη μεσα του...

Ανώνυμος είπε...

to eida prin kana xrono..kai emeina afoni...iperanthropos!

Related Posts with Thumbnails