Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Κανένα έλεος στους παιδεραστές! Απίστευτη απόφαση ελληνικού δικαστηρίου σε δίκη παιδεραστών.



"Εμένα μου έφεραν ένα ξεσκισμένο παιδί και ως άνθρωπος κάτι τέτοιο δεν μπορώ να το αντέξω και εσείς μου λέτε ότι έχετε επείγουσες περιπτώσεις με κλοπές αυτοκινήτων. Ντρέπομαι που είμαι πολίτης σε αυτή τη χώρα", ήταν τα λόγια της γιατρού από την ομάδα των παιδοψυχιάτρων του νοσοκομείου "Παίδων", όταν η πρόεδρος της έδρας του δικαστηρίου όπου δικάζονταν οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης τριών παιδιών στο Ιλιον, ανακοίνωνε την αναβολή της δίκης για τις 15 Μαϊου του 2010 ! Η πρόεδρος της έδρας του δικαστηρίου της οποίας δεν γνωρίζουμε δυστυχώς το όνομα, δήλωνε συγκεκριμένα: " Έχουμε άλλες σημαντικές υποθέσεις να δικάσουμε που λήγουν τα 18μηνα των κατηγορουμένων και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τη δική σας. Ούτως ή άλλως οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι έχουν αποφυλακιστεί."
Οι κατηγορούμενοι και οι κατηγορίες που τους βαραίνουν είναι οι εξής:
Σπύρος Σουχλέρης (βιασμός τετελεσμένου και εν απόπειρα κατ΄εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση),
Σωτήρης Παπαδόπουλος (βιασμός κατ' εξακολούθηση, αποπλάνηση παιδιού),
Αθανάσιος Κανάκης (βιασμός κατά μόνας και κατά συναυτουργία κατ' εξακολούθηση και κατά συρροήν, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής, απόπειρα αρπαγής ανηλίκου, αποπλάνηση παιδιού).
Ειρήνη Τσονοπούλου (βιασμός κατά συναυτουργία, πορνογραφία ανηλίκων, μαστροπεία εναντίον προσώπου νεότερου από 15 ετών, προμήθεια ναρκωτικής ουσίας προς ιδίαν και αποκλειστική χρήση από κοινού).
Εάν τα παιδιά της δικαστίνας είχαν υποστεί βιασμό θα έδινε αναβολή για τέταρτη φορά λόγω κολλήματος των δικηγόρων;
Η διαφθορά και η βρωμιά της κοινωνίας μας έχει μολύνει και τα δικαστήρια της χώρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

zwa, kthnh. den toys aksizei na zoun

Related Posts with Thumbnails