Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΓΙΑ Μ. ΤΖΑΚΣΟΝ!


Οπως μας ενημερώνει ο Μάικ από το Χόλιγουντ όπου κατοικεί, τις τελευταίες ώρες η... Μέκκα της υποκριτικής, ο τόπος όπου ζουν και εργάζονται τα μεγαλύτερα αστέρια της αμερικανικής "σόου μπιζ", ζει και αναπνέει στο ρυθμό του Μάικλ Τζάκσον.
Από κάθε εστιατόριο, κάθε εμπορικό κέντρο, κάθε μπαρ, κλαμπ, κατάστημα ή σπίτι, από κάθε γωνιά του Χόλιγουντ ακούγεται μόνο η μουσική και τα τραγούδια του "Βασιλιά της Ποπ".
Χιλιάδες Αμερικάνοι ξενυχτούν καθημερινά στην κεντρική λεωφόρο του Χόλιγουντ, την "Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ", την λεωφόρο με τα αστέρια και μασκαρεμένοι σαν τον Τζάκσον χορεύουν υπό τους ήχους των τραγουδιών του.
Πολλοί κλαίνε και αδυνατούν να πιστέψουν τον πρόωρο του Μάικλ, άλλοι όμως εκμεταλλεύονται εμπορικά τον θάνατό του και τα μαγαζιά με αναμνηστικά είδη κάνουν χρυσές δουλειές.
Τις τελευταίες ώρες έχουν εκτυπωθεί εκατομμύρια μπλούζες και αφίσες με το πρόσωπο του Μάικλ Τζάκσον. Οτι φέρει την υπογραφή, το πρόσωπο ή απλά το όνομά του πουλάει χωρίς κανένα προηγούμενο.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της παγκόσμιας μουσικής οι πρώτοι επτά δίσκοι σε πωλήσεις στην Αμερική αφορούν τον ίδιο καλλιτέχνη, τον Μάικλ Τζάκσον. Πρώτο είναι το "Thriller".
Ανθρωποι από όλο τον κόσμο συρρέουν καθημερινά στην "Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ" για να φωτογραφηθούν δίπλα στο αστέρι με το όνομα του "Βασιλιά της ποπ".
Δεν είναι λίγοι πάντως αυτοί που θεωρούν πως ο Τζάκσον δεν έχει πεθάνει και πως ακόμα ζει, όπως και ο Ελβις Πρίσλεϋ.
Ο θρύλος του θα ζει για πάντα...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Xryses douleies kanoun merikoi!

Related Posts with Thumbnails