Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Παρέα με τον Γκαλέτι - Cena con Luciano Galletti.



Ενα εικοσιτετράωρο μετά την επιβλητική εμφάνιση του Ολυμπιακού και νίκη με 5-1 απέναντι στην Μπενφίκα, όπου τον "χορό τον γκολ" άνοιξε ο Λουσιάνο Γκαλέτι, ο Αργεντινός άσος και η οικογένειά του δείπνησαν στην ταβέρνα «Γιώργος» στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης. Μαζί του ήταν και οι γονείς του, οι οποίοι άφησαν για λίγο την Αργεντινή και ήρθαν για διακοπές στην Ελλάδα.
Το axion-esti και ο Δημήτρης Ανδρικόπουλος βρέθηκαν εκεί και συνομίλησαν στη μητρική του γλώσσα με τον Γκαλέτι και την οικογένειά του για αρκετή ώρα.
«Ο υιός μας είναι πολύ χαρούμενος που αγωνίζεται στην Ελλάδα και δεν έχει μετανιώσει ούτε στιγμή που ήρθε στη χώρα σας για να παίξει ποδόσφαιρο», δήλωσε η μητέρα του άσσου των ερυθρολεύκων, Σίλβια και πρόσθεσε ότι «είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το γεγονός ότι τον σταματούν στο δρόμο και τον συγχαίρουν φίλοι όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και των άλλων ομάδων».
«Πράγματι», συμφώνησε ο Αργεντινός χαφ των Πειραιωτών, «δεν έχω κανένα παράπονο από τους φίλους των άλλων ομάδων. Οι όποιες αποδοκιμασίες είναι λογικές, αλλά κανένας δεν έχει ξεπεράσει τα όρια. Αντίθετα, πολλοί με συγχαίρουν για τον τρόπο που παίζω, παρά το γεγονός ότι δεν υποστηρίζουν την ομάδα μου».
Η κυρία Σίλβια Γκαλέτι ανέφερε ότι της αρέσει πολύ η Ελλάδα και περνάει πολύ όμορφες στιγμές μαζί με την οικογένειά της. «Μου έχει λείψει ο Λουσιάνο, αν και μιλάμε πολύ συχνά από το τηλέφωνο. Πάντως το γεγονός ότι περνάει πολύ καλά εδώ με κάνει και μένα ευτυχισμένη» .
Ο Ρουμπέν Οράσιο, πατέρας του ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών δήλωσε ενθουσιασμένος που επισκέπτεται ξανά τη χώρα μας, «τον τόπο που δημιούργησε τον δυτικό πολιτισμό», όπως μας είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την επιθυμία να επισκεφτεί την Αρχαία Ολυμπία και τους Δελφούς: «Και εγώ και η γυναίκα μου διδαχτήκαμε στο σχολείο την ελληνική ιστορία και νοιώθουμε ξεχωριστά όποτε επισκεπτόμαστε την Ελλάδα».
Οι γονείς του πρώην ποδοσφαιριστή της Ατλέτικο Μαδρίτης, ήξεραν ότι δεν διάλεξαν την καλύτερη εποχή για να επισκεφτούν τη χώρα μας, αλλά αυτό δεν φαίνεται να τους ενόχλησε.
«Το ξέραμε ότι θα έκανε κρύο, αλλά δεν μας πειράζει, διότι αυτή την εποχή στην Αργεντινή η θερμοκρασία φτάνει μέχρι και τους 35 βαθμούς. Ισως καταφέρουμε να γνωρίσουμε και κάποιο ελληνικό νησί, αν και το ξέρουμε ότι δεν είναι η καλύτερη εποχή», συμπλήρωσε η μητέρα του.
Την Πέμπτη, οι γονείς του, η σύζυγός του και τα παιδιά του Γκαλέτι έδωσαν το παρών στις εξέδρες του γηπέδου «Καραϊσκάκη».
«Ηταν πολύ καλός, όπως και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Μου θύμισε πολύ τα γήπεδα στην πατρίδα μας. Πιστεύω ότι Αργεντινοί και Ελληνες έχουν πολλά κοινά σημεία. Είμαστε κοινωνικοί και φιλόξενοι. Δύο «ζεστοί» λαοί», ανέφερε ο Ρουμπέν Οράσιο Γκαλέτι.
«Εχω την εντύπωση ότι ο υιός μου είναι φέτος καλύτερος από ότι ήταν παλαιότερα. Παίζει εξαιρετικά και όλοι τον αγαπούν στην ομάδα», συμπλήρωσε η μητέρα Γκαλέτι.
Με τον Λουσιάνο και την οικογένειά του απολαύσαμε ένα από τα... εθνικά φαγητά μας (σουβλάκια). Ολοι έμειναν κατενθουσιασμένοι με το υπέροχο φαγητό, παρέμειναν για περίπου μιάμιση ώρα στον «Γιώργο» και μετά αποχώρησαν όλοι μαζί με το BMW τζιπ του 28χρονου βιρτουόζου ποδοσφαιριστή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bravo Mitsara!

Ανώνυμος είπε...

efage kai tzatziki??

Ανώνυμος είπε...

Γκαλετι εισαι μεγαλη παιχταρα αγορι μου!

Ανώνυμος είπε...

Den eimai Olympiakos, alla paradexomai oti o Galeti einai katapliktikos podosfairisths.

Ανώνυμος είπε...

galetti,diogo kai h panatha pali sthn apekso...

Ανώνυμος είπε...

arxigos!!

galeti 4 ever !!! είπε...

GALETI auti ti stigmi pou sou grafo kano mia ek8esh gia esena gia ta aglika mou .And i miss you.

Related Posts with Thumbnails