Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ;

Σύμφωνα με ερευνητική ομάδα του Καναδά με προϊστάμενο Έλληνα ερευνητή του εξωτερικού, βγήκε το νέο επαναστατικό φάρμακο για τον καρκίνο.
Δραστική αντιμετώπιση των καρκίνων Πνεύμονα, Εγκεφάλου και Στήθους και δευτερευόντως άλλων μορφών, δίχως τις παρενέργειες της τυπικής χημειοθεραπείας. Εργαστηριακή επίτευξη συρρίκνωσης καρκινικών όγκων πάνω από 70%.

Η ερευνητική ομάδα υποστηρίζει ότι εμποδίζεται να βγει στην αγορά και να χρηματοδοτηθούν οι έρευνες επειδή το φάρμακο δεν είναι συμβατό με τους αμείλικτους νόμους του Καπιταλισμού του πλέγματος των φαρμακοβιομηχανιών και της Νέας Τάξης.
Παρακολουθήστε το άκρως ενδιαφέρον βίντεο με υπότιτλους στα ελληνικά.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

το θεμα ειναι πως πρεπει να χρηματοδωτηθει κι αυτη η ερευνα οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα. γιατι ενω ο επιστημονας λεει πως υπαρχουν ενθαρρυντικα αποτελεσματα στα ποντικια αλλα σε ανθρωπους δεν εχει δοκιμαστει, ο δημοσιογραφος χτυπιεται πως το φαρμακο σωζει ζωες.
το ρεπορταζ ειναι καλα δομημενο προκειμενου να ξεσηκωσει την κοινη γνωμη, αλλα εχει βασικα κενα.
πραγματικα απολυτα εξοργιστικη ειναι η κοπελια που μιλαει για την χημειοθεραπεια. μακαρι η μονη παρενεργεια της χημειοθεραπειας να ηταν η απωλεια μαλλιων. νευροτοξικοτητα, λευκοπενειες, καταστροφη υγειων οργανων, ασθενεις που πεφτουν σχεδον σε κωμα μεχρι την απομενη θεραπεια.
μεχρι πριν λιγο καιρο πιστευα κι εγω πως μπορουν να βρουν το φαρμακο αλλα δεν τους συμφερει. μεχρι που καποιοι που ειναι μεσα στα πραγματα μου εξηγησαν πως οι εκαστοτε κυβερνησεις παρακαλανε να βρεθει το φαρμακο κατα του καρκινου καθως καθε ασφαλισμενος καρκινοπαθης τους στοιχιζει πολλα πολλα λεφτα.

Ανώνυμος είπε...

em ti, blakes einai na to proothisoun?? afou apo ton karkino oikonomane ekatommuria nosokomeia , farmakeytikes, epixeiriseis ktl

Related Posts with Thumbnails