Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Το ονομα της ταινιας ειναι "D'agostino" τον οποιον ομωνυμο ρολο υποδυεται ο Ελληνας 23χρονος ηθοποιος Μαικ Ανδρικοπουλος (Michael Angels).
Ιδου το link για το site της ταινιας, απο την οποια μπορειτε να κατεβασετε διαφορες φωτογραφιες.

http://www.hollywoodindependents.com/D%27AGOSTINO%20page%20index.htm

Προκειται για ενα ψυχολογικο θριλερ, σκηνοθετημενο απο τον Jorge Ameer, που γυριστηκε στην Σαντορινη τον Οκτωβρη που μας περασε, καθως επισης στο Λονδινο και στο Santa Barbara της California. Η ταινια αναμενεται να βγει στους κινηματογραφους την ανοιξη του 2010 στο Λος Αντζελες, τη Νεα Υορκη και το Λονδινο.

Ο D'agostino ειναι ενας κλωνος δημιουργημενος για την αποτεμαχοποιηση του και εν συνεχεια την εκμεταλλευση των ζωικων οργανων του.
Στο ταξιδι του προς τις Ηνωμενες πολιτειες, το cargo με τον D'agostino χανεται με συνεπεια να ξεβρασει στην Σαντορινη οπου μαθαινει να ζει κρυμμενος απο τον υπολοιπο κοσμο. Ωσπου μια μερα, θα τον ανακαλυψει ο Alan Dawson (Keith Roenke) ο οποιος θα τον ξεναγησει σε αυτο το καινουργιο περιβαλλον. Η ιστορια ειναι βασισμενη στην προσπαθεια που κανει ο Alan να εξημερωσει τον D'agostino απο τα ζωωδη ενστικτα του και να γινει το ανθρωπινο του κατοικιδιο. Εξαιτιας της αμεροληψιας του Alan oμως, ο κλωνος συλλεγει πληροφοριες με ταχυτατο ρυθμο και λανθασμενη μεταδοτικοτητα, η οποια συμβαλει στην καταστροφη της ζωης του Alan. Mια ταινια του Jorge Ameer.

Ο Μαικ Ανδρικοπουλος (Michael Angels) γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Αθηνα ενω καταγεται απο την Αμαλιαδα, Ηλειας. Σπουδασε υποκριτικη στο Λονδινο, τη Νεα Υορκη και τωρα διαμενει στο Λος Αντζελες. Περισσοτερα για τον Μαικ, στο link:

http://www.hollywoodindependents.com/D%27AGOSTINO%20-%20Michale%20Angel%27s%20page.htm

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη μάλλον ο πρωταγωνιστής από ότι καταλαβαίνουμε ειναι καποιος δικός σου!Ακομα κιαν δεν είναι εμείς να ευχηθούμε καλη επιτυχία μιας και γυριστηκε σε ενα απο τα πιο ομορφα νησια μας και επειδη μας την προτεινεις την ταινια,πες μας και ποτε θα βγει στην Ελλάδα γιατι αναφέρεσαι μονο για το εξωτερικό.

Γιάννης+Αννα

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Ο αδελφος μου ειναι. Δεν ξερουμε αν θα βγει στην Ελλαδα. Αν παει καλα στις ΗΠΑ, λογικα θα ερθει κι εδω σε κανα χρονο. Δεν ξερω αν το ειδατε, αλλα εκανε σχολιο η Πειραιωτισσα σε καποια απο τις προηγουμενες αναρτυσεις.

Ανώνυμος είπε...

Εμεις ξαναπατησαμε στη πρωτη αναρτηση για να την δεις αμεσως και πρωτη φορα ειδαμε να μπαινουν αμεσως τα σχολια.Χαρηκαμε! Θελαμε να σου πουμε πως μας εκλεισε για λιγο το μπλογκ σου και οταν το ξανανοιξαμε δεν δειχνει βιντεακια και φωτογραφιες που βλεπαμε πριν(σφακιανακης,ελεφαντινα,ο δημιουργος με τις οδοντογλιφυδες).

Πολλα μπραβο τότε στον αδελφο σου.Eιστε δημιουργικοι ανθρωποι!Και ναι ειδαμε την Πειραιωτισα και της απαντησαμε.Καντο και εσυ.

Γιαννης+Αννα

Ανώνυμος είπε...

Alitheia xakinise h mera eyxarista!!
Koitazontas tin anartisi amesws skeftika kapoios apo tin oikogen ia soy 8a htan giati thimika to epwnimo kai me to poy vlepw ta sxolia xarika gia ton adelfo soy.exete kai alla taleda stin oikogeneia?Alithia marese poli poy ekanes anartisi gia ton adelfo soy.kalh toy epitixia!
Alla mporeis na katalavis thn megali moy xara gia to allo thema poy anakoinwnis.Ayto poy perimename nomizw toylaxiston 2 mines!TREXW na diavasw Pirewtisa!Epitelous!


Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο και στους δυό σας.Είναι ωραίο που προβάλλεις τον αδελφό σου έτσι απλά χωρίς φανφάρες. Από την άλλη ξέρουμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα έλληνα ηθοποιό να παίξει σε αμερικάνικη ταινία, γιατί εκεί υπάρχει αξιοκρατία και ο μεγαλύτερος star πρέπει να περάσει audition για να πάρει ένα ρόλο. Ακούμε για τους δικούς μας "αστέρες" που το παίζουν εδώ ντίβες και πάνε Αμερική (για να πούν ότι πήγαν) και δεν τους αναγνωρίζει ούτε η μάνα τους.
Και πάλι μπράβο και στους δυό για το ενδιαφέρον σας σε κάτι καλύτερο και ωραιότερο στη ζωή. Καλή επιτυχία σε ό,τι προσπαθείτε και
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Related Posts with Thumbnails