Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ 3D ! ΑΠΙΘΑΝΟ !


H "Μαρίζα" αποτελεί την πρώτη και μοναδική μέχρι σήμερα ελληνική ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους σε 3D που παίχτηκε σε όλο το κόσμο κερδίζοντας τα εύσημα και τον θαυμασμό. Tη δημιούργησε ένας Ελληνας του εξωτερικού, ο Κωνσταντίνος Κρυστάλης κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Σίδνεϋ. Ο αξιοθαύμαστος και ταλαντούχος συμπατριώτης νιώθοντας νοσταλγία για τον τόπο του έχει συμπεριλάβει στο θέμα της ταινίας πολλά στοιχεία της πατρίδας μας όπως η υπέροχη μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και τα πανέμορφα νησιά μας. Πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα θέματα που έχω ανεβάσει στο μπλογκ μου. Θαυμάστε το!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαι εγώ πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα θέματα που μας έχεις δείξει!
Το άρωμα Ελλάδας κυριαρχεί και σε διαπερνά... Η χαρακτηριστική σκηνή του ανθρώπου που μεταφέρει την πραμάτεια του με το γαϊδουράκι, υπό τους ήχους ενός τόσο διαδεδομένου τραγουδιού μας στο εξωτερικό, σε κάνει να χαμογελάς! (αλλά λίγο πικραίνει η γνωστή «τακτική» στο δεύτερο λεπτό, ευτυχώς που το διορθώνει πολύ έξυπνο τρόπο!)
Μπράβο του για την καταπληκτική δουλειά που έκανε και μπράβο σου, που μας το έμαθες!

Ανώνυμος είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε η Μαρίζα...
Η μουσική του Μίκη, η νοσταλγία για την πατρίδα, υποκινεί και εμπνέει..
Υπάρχει κάτι περισσότερο στη ζωή από το να αυξάνεις την ταχύτητά της...Η ίδια η ζωή και η μελωδία της..a.g

anna είπε...

Σου αξίζουν συγχαρητήρια για το καταπληκτικό βίντεο που ανάρτησες. Έχεις απόλυτο δίκιο είναι από τα καλύτερα θέματα σου. Ένα βίντεο γεμάτο από πατρίδα! Ο ταλαντούχος δημιουργός του κατάφερε σε λίγα λεπτά να μας κάνει να μυρίσουμε Ελλάδα, να χορέψουμε ελληνικά υπό τους ήχους της πιο γνωστής στον κόσμο ελληνικής μουσικής, να θαυμάσουμε τα τοπία μας, να πικραθούμε με την συμπεριφορά του Έλληνα, που θυμώνει και κτυπάει άδικα το γαιδαράκο του και να χαμογελάσουμε όταν ευθύς μετανοιώνει για την πράξη του και επανορθώνει με τον καλύτερο τρόπο. Σε ελάχιστο χρόνο, τόση ελληνική μαγεία.

Ανώνυμος είπε...

Exeis apolyto dikio.apo ta kalytera soy themata.
toso parastatiko,ellhniko,omorfo,kalodoulemeno,dimiourgiko!axiologos o neos poy to dimioyrgise sta foititika toy xronia
Apo oti katalavenw o filos a.g sto esteile.na einai kala poy mas mas enimerwse oloys

Pisteyw ena tetoio thema tha aresei stin pirewtissa alla kai ston Gianni kai tin Anna.Ante paidia,perasane oi giortes mipws na mazeyomaste siga siga?

Kalimera se oloys

Nikos Defes

Ανώνυμος είπε...

Kanena neo apo ta paidia???

Nikos Defes

Related Posts with Thumbnails