Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

MΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ


Το βράδυ της Κυριακής 8 Μαρτίου, την ημέρα της γυναίκας πέρασα μία πολύ όμορφη βραδιά στο εστιατόριο "ΩΚΕΑΝΟΣ", στο Λουτράκι.
Παρέα με τον κορυφαίο προπονητή μπάσκετ της Ευρώπης και έναν εκ των κορυφαίων στον πλανήτη, τον Ζέλικο Ομπράντοβιντς φάγαμε, ήπιαμε και ευχηθήκαμε στις γυναίκες όλου του κόσμου, που γιόρταζαν.
Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού αφιέρωσε στην υπέροχη κόρη του την Ανζα το τραγούδι " ΣΤΟΥ ΑΗ ΓΙΩΡΓΗ ", σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Γκόραν Μπρέγκοβιτς, γνωστό και ως EDERLEZI.
Μόλις πήγε δώδεκα η ώρα το βράδυ, ευχήθηκα χρόνια πολλά στον Ζέλικο, οποίος εκείνη την ώρα συμπλήρωνε τα 49 του χρόνια.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, " αλλά τότε θα γυρίσω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου για να ζήσω εκεί. Ωστόσο, θα επιστρέφω πολύ συχνά στην Ελλάδα, αφού έχω όλους εσάς εδώ, τους φίλους μου ", εκμυστηρεύτηκε μεταξύ άλλων ο Ζέλικο.
Σπίτι έχει αγοράσει και στην Βαρκελώνη, την οποία και επισκέπτεται συχνά, αλλά όπως δηλώνει "έχω μεγαλύτερη αδυναμία στην Ελλάδα".
Δεν μιλήσαμε πολύ για μπάσκετ, αλλά όταν η κουβέντα πήγε εκεί μου ανέφερε ότι " θα ακολουθήσουν κι άλλοι τίτλοι για τον Παναθηναϊκό και πως ο Διαμαντίδης είναι με διαφορά ο κορυφαίος Ευρωπαίος παίκτης που αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στην ήπειρό μας ".
Αφού φάγαμε θαλασσινά και ήπιαμε κρασί, κλείσαμε τη βραδιά με καφέ εσπρέσο, ενώ ο Σέρβος κόουτς δεν ξέχασε να δώσει και στους υπαλλήλους του εστιατορίου γενναιόδωρα φιλοδωρήματα.
Ακούστε το αγαπημένο τραγούδι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είναι πραγματικά υπέροχο:



Share on Facebook


Δ. ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο και για αυτό το θέμα!


7.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο και για αυτό το θέμα!


7.

GKOUROU είπε...

bravo re dimitri panta tetoia!!!

Ανώνυμος είπε...

Περηφάνια για ακόμα μια φορά (εις διπλούν λόγω τρωκτικού).

…rasgones


14.

Ανώνυμος είπε...

Περηφάνια για ακόμα μια φορά (εις διπλούν λόγω τρωκτικού).

…rasgones



14.

Related Posts with Thumbnails