Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

ΕΝΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ !




Eνα εξαιρετικό τραγούδι του Πλούταρχου που δεν κυκλοφόρησε, ούτε θα κυκλοφορήσει ποτέ! Το έγραψε ο σημαντικός συνθέτης Μάριος Τόκας για τον σπουδαίο Ελληνα ερμηνευτή, αλλά λίγες εβδομάδες αργότερα ο Κύπριος απεβίωσε και αποφασίστηκε το τραγούδι αυτό να μην βγει στην κυκλοφορία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τραγούδι το ήξερα, αλλά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που μου το ξαναθύμησες, καθότι ο Γιάννης Πλούταρχος είναι κάτι περισσότερο από αγαπημένος μου τραγουδίστης, αλλά έχω ξαναγεννήθει μέσα από τα τραγούδια του πολλές φορές, όπως κι αν θέλουν να τον ονοματίζουν. Η αλήθεια είναι ότι έχει τραγουδήσει τραγούδια τεράστια του Σπανού, του Χατζηνάσιου, του Βαρδή, του Πολυκανδριώτη, του Παπαδόπουλου, αλλά δεν ήξερα ποτέ ο Τόκας του είχε δώσει τραγούδι σε αυτόν. Βέβαια, μπορώ να δω πια ότι είχε το χρήσμα κι ενός μεγαθηρίου της λαϊκής ελληνικής μουσικής σκηνής. Σ' ευχαριστώ που μου έμαθες τον συνθέτη αυτού του τραγουδιού.

Ο Μοναχικός

Dimitris Andrikopoulos είπε...

Εγω σε ευχαριστω φιλε. Το ιδιο ισχυει και για εμενα. Τον θεωρω ως τον Πουλόπουλο της γενιάς μου.
Εχει τραγουδησει πολλα εξαιρετικα τραγουδια. Δεν εχει καμια σχεση με την μαζα των περισσοτερων λαικων τραγουδιστων και τραγουδιστριων των τελευταιων ετων...
Επιπλεον, ειναι απο τις λιγες περιπτωσεις οπου ενας σπουδαιος τραγουδιστης ειναι το ιδιο σπουδαιος και ταπεινος ως ανθρωπος.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ…
ΣΕ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ…


ΒΑΡΥ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΓΙΑ ‘ΣΕΝΑ…

Related Posts with Thumbnails